Pihbagra wrote: 22 Jun 2021, 17:48nemam sta.
sve popunjeno eto
samo jos statisti ostali
brt fuadd glavni. gladijajator![]()

Moderator: Krokodil Behko
Pihbagra wrote: 22 Jun 2021, 17:48nemam sta.
sve popunjeno eto
samo jos statisti ostali
brt fuadd glavni. gladijajator![]()
oprost sto nisam u mogucnosti da udovoljim tvojim
MarlboroGold wrote: 28 Jun 2021, 09:32Bio sam ja 2 dana kad sam pravio trip oko BiH jednom prilikom. Bilo ljeto. Brate i prozori su se znojili. Navečer nema zraka uopšte.Taare wrote: 28 Jun 2021, 09:28 Ma šta je ovo, haman niko nije bio u stocu
Beni, imaš li neko objašnjenje?
Tako brt. Ja u Posavini hladim pive na suncu
Na onoj temi o kazni i ljubljenju
Mutevelija wrote: 12 Aug 2021, 17:20
UZela si primjer zemlju u kojoj se sve raspada, samo ih malo ono ekonomije drzi, a ostalo Švedi su propali.
Prvo imaju mnogo razvoda, drugo nikako nemaju brakova, a treće dolaze migranti koji se više razmnožavaju od Šveđana međutim i tamo sam čuo raste desničarska podrška, ali vidjeti ćemo na izborima.
https://www.bloomberg.com/news/articles ... -in-swedenDori wrote: 12 Aug 2021, 23:47 Mute halali, ali meni je ovo i dalje jedan od najboljih postova![]()
Za neupućene, Mute o Švedskoj:
Mutevelija wrote: 12 Aug 2021, 17:20
UZela si primjer zemlju u kojoj se sve raspada, samo ih malo ono ekonomije drzi, a ostalo Švedi su propali.
Prvo imaju mnogo razvoda, drugo nikako nemaju brakova, a treće dolaze migranti koji se više razmnožavaju od Šveđana međutim i tamo sam čuo raste desničarska podrška, ali vidjeti ćemo na izborima.
Users browsing this forum: Maja, noviforumas, sehohari, Veca and 17 guests