brcko derventa (tu ste iz hrvatske poleteli na samom pocetku i masakr nad srbima, ko da je to hrvatska jel, htjeli odmah posavinu pod svoje jel, to nije agresija?)
a na kraju operacija una, napad hrvatske armije iz hrvatske na cetiri zapadne krajiske oblasti, novi grad kostajnica kozarska dubica gradiška sa ciljem osvajanja prijedora... Operacija una je posledica nakon EUFORIJE OKO OLUJE a zog velikog debakla hrvatska javnost malo zna o tome... Ovde su uglavnom amateri u raspravam, jednom se umješo čovjek koji j prepoznao o čemu govorim i rekao da je isto čuo i od dudakovica... ta operacija una trajala je od 18 - 19 septembra
debakl

tudjman povija rep, a vidjelo se u stvari šta je oluja i tzv sila...
u prevodu, nanu smo vam naninu, tako da ste zbrisali kuci uz do tada nezabelezene gubitke u tehnici...
ili, zgromljeni ste bili... avionima, pokoseni... zamisli da smo kao srbija imali odresene ruke? ne moras da zamisljash, znash ti to...
mjesec dana i igrao bi ti baluna al u hondurasu ili u italiji...
samo što ti o činjenicama imaš pojma koliko i o bolestima koala...
operacija UNA prikane
i u svakom sukobu, gdje smo se sukobili (osim knina dje su nasi ljdui odlazili zbog političke predaje) bese po usima...
od vukovara, brckog, derventa, novog grada, una sana, sava.. dje god... a da su bili mirni i da nijesu dozvolili upad hrvatskoj vojsci da istrebljuje srbe jos bi tamo bili

kako god srbi su im dozvolili povratak i oni se vracaju... za razliku od vas... mada ne zalimo mi, i ne treba da se vrcu tamo dje ce biti ljudi nizeg reda... neka vas podalje, bicemo mirniji zar ne....
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”