Egzorcizam, salijevanje, zapisi
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14192 times
- Been thanked: 9788 times
- Status: Offline
Re: Egzorcizam, salijevanje, zapisi
Remzo schatz, hocu li se ja IKAD udat? 

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 47620 times
- Been thanked: 8509 times
I protiv koga

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
-
- Na probnom
SIHIRI 2 NAČINA DA SAZNATE KO VAM JE NEŠTO NAPRAVIO(nakon slušanja pročitajte tekst ispod klipa)
- Remzudin
- Inventar foruma
- Has thanked: 259 times
- Been thanked: 407 times
Allahu Akbar Allahu Ekber joj strah me letimo za nas zivot.Armageddon kijamet Allahu uakbar.bistrik100 wrote: 30 Aug 2023, 01:46 SIHIRI 2 NAČINA DA SAZNATE KO VAM JE NEŠTO NAPRAVIO(nakon slušanja pročitajte tekst ispod klipa)
Strah me Strah me,neko je nesto napravio.

- Anestzijaaa
- Inventar foruma
- Has thanked: 6535 times
- Been thanked: 4530 times
- Sioux
- Inventar foruma
- Has thanked: 1341 times
- Been thanked: 1602 times
Zapišite, još par pića da salijem, egzorciziraču vam ovog u janjećoj koži e..
Pogled Joca Vujičića
- Remzudin
- Inventar foruma
- Has thanked: 259 times
- Been thanked: 407 times
- Jahja83
- Poneki mu pročitamo
- Has thanked: 47 times
- Been thanked: 109 times
Jedan od pokajanih sihirbaza kaže:
„Slali smo džinne ljudima kako bismo ih sihrili. Nekima bih napravio sihr brzo, dok bih za druge slao džinne, ali bi se oni vratili govoreći: ‘Čujemo njegov glas, ali ga ne vidimo.’
Za neke bi džinni rekli: ‘Vidjeli smo ga izdaleka, ali nam je nestao iz vida.’
A za neke bih slao džinne i oni bi se vraćali govoreći: ‘Nismo ga pronašli.’
Tada bih slao najjače džinne – maride, ali bi se i oni vraćali rekavši: ‘Nismo ga našli.’
Zatim bih slao ifrite, koji su najjači među džinnima, ali bi se i oni vraćali i govorili: ‘Pretražili smo istok i zapad Zemlje, ali tog čovjeka nismo pronašli.’
Pitao bih ih: ‘Kako ga niste našli? On je u svojoj kući ili na svom radnom mjestu, na toj i toj lokaciji.’
Odgovorili bi: ‘Išli smo, ali ga nismo pronašli.’
Nakon što sam se pokajao i ostavio sihr, shvatio sam da se ljudi razlikuju po svom duhovnom štitu i jačini zaštite.
Neki se uopće ne štite i njih je lako pogoditi.
Neki se štite, ali ponekad zapostave namaz i zaštitu – njih džinni mogu čuti i skoro vidjeti.
A oni koji su najzaštićeniji – džinni ih ne mogu pronaći na Zemlji, čak ni ako žive među njima!“
Allah je istinu rekao:
“A kada čitaš Kur’an, između tebe i onih koji u onaj svijet ne vjeruju Mi nevidljivu zavjesu postavljamo.”
(Sura El-Isra, 45)
Imad_El_Misri
Teska smrt ceka sihibaze kao Remzudin....zato ostavite ce corava posla dok nije kasno
Umres li radeci sihire/vradzbine/crnu magiju/woodoo/santerija ceka takve teska smrt, bolna smrt, gdje meleci smrti ce vec pri svom dolasku umrlom najaviti zestoke kazne i bolno trganje duse iz tijela. teske patnje u grobu, kroz konstantno izlagfanje dzehennemu. teska patnja na sudnjem danu, i najgore mjesto u Dzehennemu nakon sudnjeg dana....sve to ceka sihirbaze/vraceve kao Remzudin.
„Slali smo džinne ljudima kako bismo ih sihrili. Nekima bih napravio sihr brzo, dok bih za druge slao džinne, ali bi se oni vratili govoreći: ‘Čujemo njegov glas, ali ga ne vidimo.’
Za neke bi džinni rekli: ‘Vidjeli smo ga izdaleka, ali nam je nestao iz vida.’
A za neke bih slao džinne i oni bi se vraćali govoreći: ‘Nismo ga pronašli.’
Tada bih slao najjače džinne – maride, ali bi se i oni vraćali rekavši: ‘Nismo ga našli.’
Zatim bih slao ifrite, koji su najjači među džinnima, ali bi se i oni vraćali i govorili: ‘Pretražili smo istok i zapad Zemlje, ali tog čovjeka nismo pronašli.’
Pitao bih ih: ‘Kako ga niste našli? On je u svojoj kući ili na svom radnom mjestu, na toj i toj lokaciji.’
Odgovorili bi: ‘Išli smo, ali ga nismo pronašli.’
Nakon što sam se pokajao i ostavio sihr, shvatio sam da se ljudi razlikuju po svom duhovnom štitu i jačini zaštite.
Neki se uopće ne štite i njih je lako pogoditi.
Neki se štite, ali ponekad zapostave namaz i zaštitu – njih džinni mogu čuti i skoro vidjeti.
A oni koji su najzaštićeniji – džinni ih ne mogu pronaći na Zemlji, čak ni ako žive među njima!“
Allah je istinu rekao:
“A kada čitaš Kur’an, između tebe i onih koji u onaj svijet ne vjeruju Mi nevidljivu zavjesu postavljamo.”
(Sura El-Isra, 45)
Imad_El_Misri
Teska smrt ceka sihibaze kao Remzudin....zato ostavite ce corava posla dok nije kasno
Umres li radeci sihire/vradzbine/crnu magiju/woodoo/santerija ceka takve teska smrt, bolna smrt, gdje meleci smrti ce vec pri svom dolasku umrlom najaviti zestoke kazne i bolno trganje duse iz tijela. teske patnje u grobu, kroz konstantno izlagfanje dzehennemu. teska patnja na sudnjem danu, i najgore mjesto u Dzehennemu nakon sudnjeg dana....sve to ceka sihirbaze/vraceve kao Remzudin.
- Jahja83
- Poneki mu pročitamo
- Has thanked: 47 times
- Been thanked: 109 times
Ispovijest ruske sihirbazice gdje kaze kako je tesko nastetiti muslimanima vjernicima sa sihirima, jer imaju nekoga ko ih cuva. Imaju zastitu nesto poput kupola nad sobom , sto ih cinit tesko da se utice na njih sa crnom magijom.