Probavali su po prknu al jedino mi u glavu ulazilo.
Jbg.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Probavali su po prknu al jedino mi u glavu ulazilo.

Joj brate ako ti treba, bujrum. Imam vrecu tespiha i krizeva, kako auta dodju nadjem unutra. Nikad pare il zuto da nadjem.Hannibal wrote: 16 Oct 2021, 22:05 moj babo je jedno vrijeme stalno nosijo tespih u ruci. sjecam se kad bi mi otiso na roditeljski sa tespihom u ruci a ja bi ga molijo nemoj me tamo ofirat pred rajom brt
moj tetak kupi renoa megana, onog starijeg sto ih zovu patka, i nadje u nekom malo zavucenijem pretincu hiljadu eura i vrati ih frajeruHAVANA wrote: 17 Oct 2021, 15:55Joj brate ako ti treba, bujrum. Imam vrecu tespiha i krizeva, kako auta dodju nadjem unutra. Nikad pare il zuto da nadjem.Hannibal wrote: 16 Oct 2021, 22:05 moj babo je jedno vrijeme stalno nosijo tespih u ruci. sjecam se kad bi mi otiso na roditeljski sa tespihom u ruci a ja bi ga molijo nemoj me tamo ofirat pred rajom brt![]()

meni doslo tesko kad sam cuo da ih je vratio

Malo nas je al nas imaHannibal wrote: 17 Oct 2021, 16:05moj tetak kupi renoa megana, onog starijeg sto ih zovu patka, i nadje u nekom malo zavucenijem pretincu hiljadu eura i vrati ih frajeruHAVANA wrote: 17 Oct 2021, 15:55
Joj brate ako ti treba, bujrum. Imam vrecu tespiha i krizeva, kako auta dodju nadjem unutra. Nikad pare il zuto da nadjem.![]()
![]()

Ma znas wrote: 28 Dec 2021, 14:18 Migranti hrle u Evropu. Mnogi od njih ce se ozeniti u zamlji ostanka. Mnogi od njih ce traziti da im zene predju na islam.![]()

Ma znas wrote: 28 Dec 2021, 14:58 Ima i takvih slucajeva ne samo u zemljama kje si naveo nego i sire. Nemamo svi iste predrasude o drugima i razlicitim od nas.![]()

Ovo ti je šupljak. Odi u Njemačku ili Švedsku. Naši odu kod doktora, taj doktor Albanac, ode kod zubara, zubar Hrvat itd itd zatimTurci ogranizuju "turske partiye"...Nemaju baš puno interakcije s pravim Nijemcima. Hoće eto Nijemica ili nega druga gazati po getoima tražeći egzotične primjerke. Ja imam puno rođaka i svi su oženjeni strankinjama (Ruskinje, Turkinje, Albanke), samo jedan je oženjen Nijemicom (ozbiljna, časna, fina), djeca im nose njemačka imena i protestanti su. Ipak koliko toliko Zapadno-europske zemlje imaju taj "nacionalni ponos" pa većina završava "sa svojim", što je i normalno. Ne miješaju se one ni sa drugim kršćanima nešto puno npr Poljaci, Mađari, Bugari... E sad i ako imaš da pređu na islam ili da se udaju za bilo kojeg useljenika onda su to ove "bez kompasa", radikalno lijeve, eto pređu samo da im je jednostavno ili puste da im dijete bude musliman. Vjera im nije neka težina. To su rijetki primjeri. Talav primjer ja znam ona je polunijemica sva u fazonu tetovaža i tako to, udala se za našeg, dijete im je musliman. Širenje islama je jedino među useljenicima. Rađanjem. Ali i njihov broj i procenat malen. Drugo sad što su ne baš tako mali broj neprilagodljivi pa pumpaju se vijesti o islamizaciji Europe.Ma znas wrote: 28 Dec 2021, 14:58 Ima i takvih slucajeva ne samo u zemljama kje si naveo nego i sire. Nemamo svi iste predrasude o drugima i razlicitim od nas.![]()

Fascinantno je da u još malo pa 2022. godini tako nešto tek treba da bude usvojeno u nekoj zemlji.Melek wrote: 28 Dec 2021, 19:42 Poslanici jordanskog parlamenta potukli su se danas u direktnom televizijskom prenosu tokom debate o reformi ustava, uključujući pitanje rodne jednakosti, zbog čega je sjednica prekinuta.
Žustra diskusija izbila je između između poslanika i predsjednika parlamenta Abdelkarima el Dagmija.
Povod je bio amandman kojim se zamjenica za ženski rod dodaje za državljane Jordana u poglavlju ustava kojim se garantuju jednaka prava svih građana, prenio je AFP.
https://t.co/lKnRp9y1gW
Pa ti ne prejdi…

Sorry na izražavnju.Ma znas wrote: 28 Dec 2021, 20:09 Ako je za tebe "supljak" za mene nije. Ti navodis svedsko iskustvo a ja znam i druga iskusta na osnovu kojih je nastao moj komentar.Tebi tvoje meni moje. Covjek uci dok je ziv. Nisam pristalica supljih prica.![]()