Shvatit cu to kao odraz neiskustva. Ne kao mog nego ti neiskusna pa ... ma kontas jalda ...
Izdrzljivost se stice vremenom, dugogodisnjim treningom i pozrtvovanim radom kao i talentom, od mladih nikakva haira, ni zena ni muskinja. To nesto brljavi i ne zna samo sta hoce, sve ih moras nauciti ...
vise sam mislila na to da je sposoban iznijeti kese iz granapa na 6. sprat bez lifta
a ako trebam dokazivati iskustvo postovanoj forumskoj publici moze i to
Odraz wrote: 04 Sep 2020, 08:40
Shvatit cu to kao odraz neiskustva. Ne kao mog nego ti neiskusna pa ... ma kontas jalda ...
Izdrzljivost se stice vremenom, dugogodisnjim treningom i pozrtvovanim radom kao i talentom, od mladih nikakva haira, ni zena ni muskinja. To nesto brljavi i ne zna samo sta hoce, sve ih moras nauciti ...
vise sam mislila na to da je sposoban iznijeti kese iz granapa na 6. sprat bez lifta
Nije valjda da ti samo zbog toga treba mladji frajer ...
Odraz wrote: 04 Sep 2020, 08:40
Promjeni se ruka
to za kese valjda jel
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Maja wrote: 02 Nov 2020, 13:48
Zenama, unatoc sminki, kremicama i bjuti tretmanima, godine losije stoje nego muskarcima. Jos treba da nadju mladjeg...ma bjaaazi...
Ženi koja se ne stidi svojih godina, ne krije ih kremicama, šminkom i bjuti tretmanima skidam kapu .... te su mi žene daleko ženstvenije i ljepše nego ove što imaju više silikona nego u cijelom mi kupatilu u mene
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
Zenama, unatoc sminki, kremicama i bjuti tretmanima, godine losije stoje nego muskarcima. Jos treba da nadju mladjeg...ma bjaaazi...
Ne bih bas generalizirao po spolu,sve je od slučaja do slučaja.
Znam dosta muškaraca moje godište i mlađi da su oćelavili davnih dana ili im je čak i kosa počela sjediti...
Ne bih bas generalizirao po spolu,sve je od slučaja do slučaja.
Znam dosta muškaraca moje godište i mlađi da su oćelavili davnih dana ili im je čak i kosa počela sjediti...
Jedan od kolega sa faxa polusijed bio..a imali smo tad 20 godina...
Kakav je sad bog zna.. ko jadranka kosor garant
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...