Hocu
A koga ces ti da slusas?

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Zivit na njenoj grbaci

Zvoni mir, njemacki papiri, mama doktorica a plate doktora znamo kakve su, garant imaju i kucu u sumici sa garazom a na garazi kos, zvonimir plodan, vitak, visok... To je ba ko u filmu.

Ako nema svekra-spreman sam uletjet'HAVANA wrote: 17 Feb 2020, 07:13Zvoni mir, njemacki papiri, mama doktorica a plate doktora znamo kakve su, garant imaju i kucu u sumici sa garazom a na garazi kos, zvonimir plodan, vitak, visok... To je ba ko u filmu.Merlin246 wrote: 16 Feb 2020, 23:26
I ne znam sto je naglasio da mu je mama doktorica.
Sta cu ja s njegovom mamom![]()
![]()
I de vidi gdje je svekr, da gurnemo nekog i doktorici. Nemoj remzu spominjat.

Kao prvo papiri njemacki mi ne trebaju imam Hrvatske, dobila i poziv da glasam za Njemackog predsjednikaHAVANA wrote: 17 Feb 2020, 07:13Zvoni mir, njemacki papiri, mama doktorica a plate doktora znamo kakve su, garant imaju i kucu u sumici sa garazom a na garazi kos, zvonimir plodan, vitak, visok... To je ba ko u filmu.Merlin246 wrote: 16 Feb 2020, 23:26
I ne znam sto je naglasio da mu je mama doktorica.
Sta cu ja s njegovom mamom![]()
![]()
I de vidi gdje je svekr, da gurnemo nekog i doktorici. Nemoj remzu spominjat.

Imala ja druga radio u banci na izdavanju kartica...Kaze dodje mu raja, ispunjava formular. Kad dodjem do pitanja gdje su zaposleni, oni iz Americke Ambasade, tacno udahnu prije nego sto kazu sa ponosom svoje radno mjesto
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests