Nećemo.
Šta je sljedeće? Smetaće vam isparenja iz kafe, zabranit ćete nam da vas pasivno trujemo kofeinom.
Pušit ćemo dok ne crknemo.
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nećemo.

Ja sam to davno skonto kako sam prestao pusiti u stanuMunDzi wrote: 14 Feb 2022, 18:13 Pusaci ce brzo da se naviknu da moraju vani izaci da zapale.
Cak ce i sami nakon izvjesnog vremena reci kako je fakat ugodno jesti hranu i druziti se bez da te dim steze u plucima, nagoni na suze i kasalj.
Moj kolega išao poslovno u Brisel. I pričamo upravo kako se ne smije svugdje pušiti, a on da se pohvali kaže:
Ma pogotovo gdje su mala djeca…..Van pameti….Ako nas je briga za druge, treba se bar brinuti o njima. Imati malo obzira.Beni wrote: 14 Feb 2022, 19:49Ja sam to davno skonto kako sam prestao pusiti u stanuMunDzi wrote: 14 Feb 2022, 18:13 Pusaci ce brzo da se naviknu da moraju vani izaci da zapale.
Cak ce i sami nakon izvjesnog vremena reci kako je fakat ugodno jesti hranu i druziti se bez da te dim steze u plucima, nagoni na suze i kasalj.
Hoćemo, oboje. Fala.

+1Beni wrote: 14 Feb 2022, 19:49Ja sam to davno skonto kako sam prestao pusiti u stanuMunDzi wrote: 14 Feb 2022, 18:13 Pusaci ce brzo da se naviknu da moraju vani izaci da zapale.

Uz mezu i pice ide ko halvaMarlboroGold wrote: 14 Feb 2022, 21:10 Ne znam kako vi, ali dok sam pušio najviše mi se tražila cigara nakon jela. Uz kafu nikad nisam morao, ali jesam dimio u birtijama... pukne čitava kutija i odeš da kupiš drugu, pa se vratiš u birtiju

Ovo obicno vrijedi dok se ne razbolis. A kad otkrijes da jedva dises zbog cigareta, pa moras primati kisik, boris se za vazduh, pa pumpice, tablete, infuzije, pa uz brdo ne mozes, i po ravnom patnja, pa ti svaka fizicka radnja predstavlja veliki problem da vidis kako se ta recenica ponisti. Samo je onda kasno za ozdravljenje, moze se jedino drzat pod kontrolom.