Nemoj da ti nadjem post u kojem tvrdis drugacije
Posalji ako promasim
Moderator: Krokodil Behko

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ako sam tako rekao, rekao sam iz sarkazma! evo mjesecima tlapim da sam sijed, star i zgruhan, haj biz tamo, ne raspravljaj se sa mnom starim!Shadow wrote: 15 Mar 2023, 19:51 Voli te tvoja zver je Dori prepisala..
Nemoj da ti nadjem post u kojem tvrdis drugacije![]()
Posalji ako promasim![]()

Ma nisi kad ti kazemArthur Dent wrote: 15 Mar 2023, 20:04ako sam tako rekao, rekao sam iz sarkazma! evo mjesecima tlapim da sam sijed, star i zgruhan, haj biz tamo, ne raspravljaj se sa mnom starim!Shadow wrote: 15 Mar 2023, 19:51 Voli te tvoja zver je Dori prepisala..
Nemoj da ti nadjem post u kojem tvrdis drugacije![]()
Posalji ako promasim![]()
![]()

Nadji mi to za godine!Shadow wrote: 15 Mar 2023, 20:48Ma nisi kad ti kazemArthur Dent wrote: 15 Mar 2023, 20:04
ako sam tako rekao, rekao sam iz sarkazma! evo mjesecima tlapim da sam sijed, star i zgruhan, haj biz tamo, ne raspravljaj se sa mnom starim!![]()
![]()
Mlate tekolutas se ko klupko
odskaces ko bombica
ako padnes sigurno gines
i na sve to solidno
![]()
Nije strasno.
Samo ne znam kako je to poslije. Jel se covjek osjeca mudrijim ili je stvarno omudrao? Ima li kajanja? Ima li ludosti?
Kako je?![]()
Dok te leđa ne ušćaknu.Arthur Dent wrote: 15 Mar 2023, 21:05 a ludost... e to je moja vijerna pratilja! ostajem ludjak vjecni, nasmijani i plesem!![]()
ma mogu bar glavom, vjeruj mi! nemam ja mira kad me neki ritam strefi. a bogam nema sta mi nisu radili sa ledja. jedino operacija nije bila.Zizi wrote: 15 Mar 2023, 21:08Dok te leđa ne ušćaknu.Arthur Dent wrote: 15 Mar 2023, 21:05 a ludost... e to je moja vijerna pratilja! ostajem ludjak vjecni, nasmijani i plesem!![]()
![]()
Izvini, nisam mogla odoliti.![]()
Sve znam.Arthur Dent wrote: 15 Mar 2023, 21:11ma mogu bar glavom, vjeruj mi! nemam ja mira kad me neki ritam strefi. a bogam nema sta mi nisu radili sa ledja. jedino operacija nije bila.![]()
e kad to obuzdam, onda me definitivno mores jebat, onda sam umro.Zizi wrote: 15 Mar 2023, 21:15Sve znam.Arthur Dent wrote: 15 Mar 2023, 21:11
ma mogu bar glavom, vjeruj mi! nemam ja mira kad me neki ritam strefi. a bogam nema sta mi nisu radili sa ledja. jedino operacija nije bila.![]()
Samo eto ja računam kao da sam malo obuzdala tu svoju ludost.![]()
Valjda jesam.![]()
E nećeš me nagovoriti.Arthur Dent wrote: 15 Mar 2023, 21:18e kad to obuzdam, onda me definitivno mores jebat, onda sam umro.Zizi wrote: 15 Mar 2023, 21:15
Sve znam.
Samo eto ja računam kao da sam malo obuzdala tu svoju ludost.![]()
Valjda jesam.![]()
ma nisi ba ni ti, ono fol glumis nesta odraslo, pravis poparu fol, starinska jela, a vamo zamisljas kako sa kasike djecu gadjas graskom u glavu.ma nema sanse da bih ja propustio napravit tako nesto, mislim to sa graskom... pire krompire se super lijepi za celo.
![]()

Arthur Dent wrote: 15 Mar 2023, 21:04Nadji mi to za godine!Shadow wrote: 15 Mar 2023, 20:48
Ma nisi kad ti kazem![]()
Mlate tekolutas se ko klupko
odskaces ko bombica
ako padnes sigurno gines
i na sve to solidno
![]()
Nije strasno.
Samo ne znam kako je to poslije. Jel se covjek osjeca mudrijim ili je stvarno omudrao? Ima li kajanja? Ima li ludosti?
Kako je?![]()
moguce da ima i mudrosti, ako ima iskustva. moguce da ima i kajanja. nije insan mozda morao sve uraditi, kako jeste, valjda... mozda su tada nekada te odluke bile ok. nista mi ne znamo na kraju. samo znam kad je mudro precutati, znam kad ne vrijedi osmijeh i znam kad je ljubav.
to je to.
onda pojedi svijecu!Shadow wrote: 15 Mar 2023, 21:22
Necu!![]()
Hvala na odgovoru. Lijepo ste to ti i Havana. Mogu se i drugi ukljucit
Da, godine nisu garancija za mudrost. Iskustvo tu izvlaci puno vise.
I kajanje je normalno. Samo vremenom sigurno izblijedi. Ne valja kad nadzivi godine. Nadam se da takvih nece bit.
Uvijek me zanimalo kako stariji deceniju i vise, gledaju na nas deceniju mladje.
A vecinom u tim drustvima se osjecam lijepo. Nekako znaju sta govore, ubodu trenutak, i pravu rijec.
A ponekad pomislim da li nas gledaju i slusaju sa dozom podrugljivosti, jer mi eto jos nemamo pojma nista( bajagi mladi).
A tu opet dolazi iskustvo, koje bez obzira na godine moze da bude jednako onom drugom.
Eto, pojma nemam.
Sve je to 10 godinica gore-dolje.
Hoces li pjevat?

Arthur Dent wrote: 15 Mar 2023, 21:34onda pojedi svijecu!Shadow wrote: 15 Mar 2023, 21:22
Necu!![]()
Hvala na odgovoru. Lijepo ste to ti i Havana. Mogu se i drugi ukljucit
Da, godine nisu garancija za mudrost. Iskustvo tu izvlaci puno vise.
I kajanje je normalno. Samo vremenom sigurno izblijedi. Ne valja kad nadzivi godine. Nadam se da takvih nece bit.
Uvijek me zanimalo kako stariji deceniju i vise, gledaju na nas deceniju mladje.
A vecinom u tim drustvima se osjecam lijepo. Nekako znaju sta govore, ubodu trenutak, i pravu rijec.
A ponekad pomislim da li nas gledaju i slusaju sa dozom podrugljivosti, jer mi eto jos nemamo pojma nista( bajagi mladi).
A tu opet dolazi iskustvo, koje bez obzira na godine moze da bude jednako onom drugom.
Eto, pojma nemam.
Sve je to 10 godinica gore-dolje.
Hoces li pjevat?
nisam ti ja to pratio sjeno kod raje koliko godina imaju. druzio sam se s svima, ali radije sa djevojkama, kasnije sa zenama i starijom ekipom. muskarci su mi bili dosadni pretezno, ta neka kurcenja, ko moze duze, vise, bolje, a zena mu ima ljubavnika...![]()
ne znam, nisam nikad voli dosadnu raju, ljude koji nemaju empatije, koji su odvratni prema ljudima koji imaju manje ili su u tom momentu u losijoj poziciji. nikad nisam volio smorove, perverznjake koji u svakoj jebenoj rijeci pronadju razlog da otkopcaju slic, isfrustrirane likove koji su uvijek nekakva zrtva, koji su toksicni i onako usput sve oko sebe vrijedjaju fol u nekom humoristickom stilu... no, no. mene su sa 25 nazivali "starom dusom".. mnogo se vec do tada prezivjelo, iskusilo, mnogo....
ja pjevam odavno! ti?![]()