zene SDA u Velikoj Kladusi

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Neka neka dobro je to,neko je nji tamo poslo da nauce one autonomase da idu u dzamijubosnjakinja wrote: 06 Apr 2024, 17:57
zene SDA u Velikoj Kladusibas se sda radikalizirala kako su izgubili
![]()
mi Cazinjani,Babovaca nema vise - nema nji cak ni za koljenje za kurban
Cazinjani vladaju cjeli svjet,Kladusa je za nas nista drugo nego jedan satelitski alat.
Djesi bona
Chloe wrote: 23 Feb 2024, 17:06
Ma ko će znati šta je Hozanu u glavi, dal se osvećuje zbog raskidanja koalicije na kantonalnom nivou ili mulja s njima.
Kandidat je ok momak, al nije zreo za načelnika. Ovo je nešto u fazonu Fikretovog kandidata manekena Behrića, marioneta.
Svakako ide zajednički kandidat ostalih stranki, a NES-ov će uzeti glasove mojih sugrađana koji ne vide dalje od nosa.![]()
Ev me Paša, živim život sa svim njegovim ljepotama, izazovima i brigama ...
Ma šta će zmija zmiji ..... Ha ja ....Krokodil Behko wrote: 15 Apr 2024, 17:08
Imal te žive, ili je Sidbad sa zmijom i tebi pokucao na vrata?
U akciji Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH uhapšen je Simbad Bajrektarević (37) iz Velike Kladuše, koji se sumnjiči za terorizam.
Bajrektarević je uoči Bajrama na društvenoj mreži prijetio terorističkim napadom na stanovništvo, nazivajući ih nevjernicima i mnogobošcima, saopštilo je Tužilaštvo BiH.
– Osumnjičeni je nekoliko dana prije obilježavanja vjerskog praznika Bajrama, 7. aprila ove godine na društvenoj mreži postavio javnu poruku, kojom prijeti široj populaciji stanovništva, nazivajući ih “nevjernicima”, “mnogobošcima” i sl., počinjenjem terorističkog napada na živote osoba, koja je objavljena uz njegovu fotografiju u maskirnim hlačama i sa automatskim oružjem, nožem i crnom zastavom sa arapskim slovima i na taj način postala dostupna korisnicima interneta i društvenih mreža - navodi se u saopštenju.
Osumnjičeni je pod istragom zbog krivičnog djela terorizma.
Nakon saslušanja, Tužilaštvo BiH zatražilo je određivanje pritvora protiv Simbada zbog opasnosti od uticaja na svjedoke, ometanje istrage i ponavljanja krivičnog djela.
– Na ročištu povodom prijedloga za pritvor, postupajući tužitelj je detaljno obrazložio pritvorske razloge, nakon čega je Sud BiH osumnjičenom odredio pritvor - naveli su iz Tužilaštva BiH.
Eeeeeej Morgenka, hvala, pozdrav i tebi .....
Hjoooj, ne vuci me za jezik. Cazinjani su držali Autonomiju, a bome nisu ni imali boljih jurišnika od cazinjana ...Remzudin wrote: 06 Apr 2024, 18:41mi Cazinjani,Babovaca nema vise - nema nji cak ni za koljenje za kurban
Kakva je ovo slika bila? Koje žene?bosnjakinja wrote: 06 Apr 2024, 17:57
zene SDA u Velikoj Kladusibas se sda radikalizirala kako su izgubili
![]()
Remzudin wrote: 19 Apr 2024, 18:03Chloe wrote: 17 Apr 2024, 21:27
Hjoooj, ne vuci me za jezik. Cazinjani su držali Autonomiju, a bome nisu ni imali boljih jurišnika od cazinjana ...![]()
To su bili nasi spioni,koju su kontrolirali autonomase.Tako smo znali ko sta sve radi,cak ko ide i srati.
Tako je i V.K bila spasena od napada R.S jer su pali u tu klopku illuzije Autonomije.
Velka Kladusa je nam bila vrlo bitna,posle kraja rata zbog granicnog prelaza koje je BiH dovelo devize od stranaca.
Chloe wrote: 29 Apr 2024, 21:04Remzudin wrote: 19 Apr 2024, 18:03
To su bili nasi spioni,koju su kontrolirali autonomase.Tako smo znali ko sta sve radi,cak ko ide i srati.
Tako je i V.K bila spasena od napada R.S jer su pali u tu klopku illuzije Autonomije.
Velka Kladusa je nam bila vrlo bitna,posle kraja rata zbog granicnog prelaza koje je BiH dovelo devize od stranaca.![]()
Ooo Remzo Remzo .... Legendo
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests