Napada se analitičarka Ivana Marić,a Martina Mlinarević,koja je svojedobno Bošnjake nazivala "obrezancima" ,se i dalje ne napada...čak štoviše...

Moderator: Krokodil Behko
Pa zato sto pises gluposti..
Jesi jesi. Cekaj dok zglajzas prvi putanimals wrote: 09 Mar 2021, 19:14 U mom dokumentu potvrde o drzavljanstvu i pasosu pise samo da sam Austrijski drzavljan i mjesto rodjenja,
i za njih vise nisam Hrvat, vec Austrijanac..
Nema veze..
Martina je došla tobe, a svako ima pravo da se promijeni, bilo nabolje ili nagore. I drugi to trebaju uvažiti. Ivanu ne treba napadati.Tokmak wrote: 09 Mar 2021, 19:14 Ovdje su na djelu dvostruka mjerila:
Napada se analitičarka Ivana Marić,a Martina Mlinarević,koja je svojedobno Bošnjake nazivala "obrezancima" ,se i dalje ne napada...čak štoviše...![]()
bosnjakinja wrote: 09 Mar 2021, 19:06Zasto mjesas drzavljanstvo i etnicitetHAVANA wrote: 09 Mar 2021, 18:19
Sta im pise u pasosu, sta ispune u rubrici nacionalnost? Ja imam dvojno. Sta mi pise u rubrici nacionalnost u belgijskom pasosu?
Pa jesu, ali dok god nosi njihov pasos on je Nijemac..insomnia wrote: 09 Mar 2021, 19:16 Nijemci ss za Ozila ekspresno sjetise da je Turcin. Dzaba mu sto sa rodio u Gelzenkirhenu
Ma ne
Pa i kod nas je tako. Evo i ovo vlaše ima ista prava ko i mi
E jbga sadBeni wrote: 09 Mar 2021, 14:39Haj ti meni reci mozes li biti u Njemackoj, Njemacki Bosnjak musliman iz G,Maoce ?Taare wrote: 09 Mar 2021, 14:37
Imaju, samo što nemaš ista prava. čak ni auslenderi koji su friško došli u njemačku nemaju ista prava kao stariji auslenderi.
Recimo moj rođak se žali jer ne može da otvori firmu.
HAVANA wrote: 09 Mar 2021, 18:56 Zasto ovde nije ovako?
Zasto se sta bilo da ispunjavam pise belgijanac? Glaso il vadio licnu, rodni list, bilo sta...
Ako napravis sta pozitivno, recimo, osvojis wimbledone, u novinama ce stajati austrijanac hrvatskog porijekla.animals wrote: 09 Mar 2021, 19:18Nema veze..
to ti je asimilacija..
pa sta bi oni napravili od drzava da svako ostane ono sto jeste..
pa znas li ti koliko Austrijanaca ima porijeklo iz okolni drzava jos od Austo monarhie..
pa su sada svi Austrijanci..
svirajte vi...insomnia wrote: 09 Mar 2021, 19:32 Bome steta je nju potrositi na dogradonacelnicu sa ovakvim narativom. Trebo je PeDza mjesto Komsica predloziti
Ali onaj albanac sto je upucao one ljude nedavno u Becu, je bio Macedonia..Fuddo wrote: 09 Mar 2021, 19:30Ako napravis sta pozitivno, recimo, osvojis wimbledone, u novinama ce stajati austrijanac hrvatskog porijekla.animals wrote: 09 Mar 2021, 19:18
Nema veze..
to ti je asimilacija..
pa sta bi oni napravili od drzava da svako ostane ono sto jeste..
pa znas li ti koliko Austrijanaca ima porijeklo iz okolni drzava jos od Austo monarhie..
pa su sada svi Austrijanci..
A ako opljackas banku, bice austrijanac bosanskog porijekla.
Haj mu budi sad pametan?
Ko tu koga jebe?
Users browsing this forum: No registered users and 16 guests