Nermin.Živim sa ženom i sinom koji ne rade...vučem za troje kroz život kao sivonja.
Moderator: Krokodil Behko
mojne sa kanticem. pusta im wc dole u one gepeke!HAVANA wrote: 16 May 2023, 23:18 Ja bi ti pomogo nermine dragi al imam mamu, sestru, tatu, cerku, zenu, punicu i cuku... Niko ne radi. Ne znam kako bi sebi pomogo a ne tebi. Jedino starija cerka otisla i radi.Hajmo pobjec u njemacku kantic busem.
Nemoj zezatArthur Dent wrote: 17 May 2023, 06:35mojne sa kanticem. pusta im wc dole u one gepeke!HAVANA wrote: 16 May 2023, 23:18 Ja bi ti pomogo nermine dragi al imam mamu, sestru, tatu, cerku, zenu, punicu i cuku... Niko ne radi. Ne znam kako bi sebi pomogo a ne tebi. Jedino starija cerka otisla i radi.Hajmo pobjec u njemacku kantic busem.
poplave ti sve kufere. eh et.
Rođo, još je lud ko struja. Ide na petoricu ko od šale.Fuddo wrote: 21 May 2023, 19:49Nemoj zezatArthur Dent wrote: 17 May 2023, 06:35
mojne sa kanticem. pusta im wc dole u one gepeke!
poplave ti sve kufere. eh et.
Mustafa je ko Elon Musk
Ja bih ga metno da bude president drzave
Ma kakvi lud rodjo, nejebe zivu silu
Ništa bježanje...opet je ovde dobro..samo skromnobagra wrote: 17 May 2023, 13:58 tacno ako ti havana ne more pomoc onda...
bolje bjezi
ima i Trebava Ekspres
ne znam kaki su njihovi wecei doduse
Muamer ili MoamerSociologBosmal wrote: 04 May 2024, 16:46 Sam na spratu kuce, moji u prizemlju kad sam u Sarajevu. Muamer
Users browsing this forum: Anestzijaaa and 18 guests