Crna hronika

Televizija, štampa, internet portali.

Moderator: Krokodil Behko

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40235 times
Been thanked: 26312 times
Status: Offline

Re: Ubica Tijane Jurić će trunuti u zatvoru do svoje 74. god

Post by Rum » 15 Jun 2015, 17:34

"Kad bismo znali šta se o nama priča iza leđa, ne bismo se osmjehivali mnogim ljudima."

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm » 15 Jun 2015, 18:12

Predstavnici Tužilaštva i advokat porodice Jurić, Miro Orović zatražili su ranije za Đurića maksimalnu zatvorsku kaznu od 40 godina, dok je advokat okrivljenog Viktor Gostiljac rekao da on, po svemu izvedenom na suđenju, ne može da dobije maksimalnu kaznu.
Koji moraš imati obraz, da pred roditeljima izjaviš, da ti se ne čini zaslužena maksimalna kazna :puca

Nadam se adekvatnom tretmanu zvijeri ...
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 15 Jun 2015, 18:50

storm wrote:
Predstavnici Tužilaštva i advokat porodice Jurić, Miro Orović zatražili su ranije za Đurića maksimalnu zatvorsku kaznu od 40 godina, dok je advokat okrivljenog Viktor Gostiljac rekao da on, po svemu izvedenom na suđenju, ne može da dobije maksimalnu kaznu.
Koji moraš imati obraz, da pred roditeljima izjaviš, da ti se ne čini zaslužena maksimalna kazna :puca

Nadam se adekvatnom tretmanu zvijeri ...
..hm, postoji mogućnost da smrad i poživi pa i izađe iz zatvora...ma znam da bi najvjerojatnije sumanuti um splasnuo...ma sjećam se da je moj školski tako na suđenju pred roditeljima petogodišnjeg dječaka izjavio da dijete nije mentalno bilo kako treba....blago je reći smradovi....Nedavno sam za jednoga u lepoglavi saznala da je lagao...nije on ubio svoga zeta već svoje kćeri seksualno zlostavljao..ne znam točno..mislim da je dobio 15 godina...je pa on mora lagati u zatvoru...čujem da je jako propo i ostario naglo...đubre...ma đubre je korisno...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 15 Jun 2015, 19:08

smrtnu kaznu vratiti
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9303 times
Been thanked: 11063 times
Status: Online

Manijak iz Graza se smijao dok je autom gazio ljude

Post by Krokodil Behko » 21 Jun 2015, 17:52

Image
Mladi Austrijanac koji je ubio troje ljudi, a ozlijedio njih 34-ero zaletjevši se terenskim vozilom u mnoštvo u subotu u Grazu još nije sposoban za ispitivanje, objavilo je u nedjelju austrijsko tužiteljstvo.

Napadač, 26-godišnji Alen Rizvanović porijeklom iz BiH, "još nije u stanju da bi ga se moglo ispitivati", rekao je glasnogovornik tužiteljstva, dodajući da nije mogao odgovarati niti liječniku koji ga je pregledao u pritvoru. Pokazuje znakove psihoze, a poznat je po nasilju, zbog čega je potkraj svibnja izbačen iz obiteljskog doma uz zabranu pristupa obitelji.

Austrijska policija pretražila je Rizvanovićevu kuću, ali nisu pronašli nikakve materijalne dokaze koji bi upućivali na motiv.

Smijao se dok je gazio ljude

Prema tvrdnjama očevidaca, koje prenosi Kronen Zeitung, ubojica je bio sasvim hladnokrvan dok je sjedio za volanom i gazio ljude. Kažu da se čak i smijao.

U skladu je to s izjavama austrijske policije, koja je na jučerašnjoj konferenciji za novinare priopćila da se Rizvanović predao bez pružanja otpora, nakon čega su utvrdili da boluje od ozbiljnih psihičkih poteškoća. I dalje se očekuju rezultati psihijatrijskog vještačenja, koje je policija zatražila nakon uhićenja.

"Rana će teško zacijeliti, trebat će vremena", rekla je ministrica unutarnjih poslova Johanna Mikl-Leitner, koja je u nedjelju ujutro posjetila mjesto događaja. "Ovo što se dogodilo nepojmljivo je. Za to ne postoji izgovor." "Grad je živa rana", kazala je.

Austrija traži pomoć od BiH

Austrijska je policija putem Interpola tražila od BiH pomoć u istrazi. Traženo je da se utvrdi odakle je točno počinitelj te ima li rodbine koja bi mogla dodatnim informacijama objasniti zašto se Alen Rizvanović odlučio na ovakvo grozno djelo. Federalna televizija dodaje kako je i zatraženo od BiH da pokuša locirati Rizvanovićevu suprugu koja je prema saznanjima austrijske policije prije nekoliko dana s dvoje djece otputovala u BiH.

"Zbog tijeka istrage zamoljeni smo da ne objavljujemo informacije. Istraga je u tijeku i ide normalna procedura da bi se utvrdili motivi," rekao je Mile Sadžak, savjetnik u Veleposlanstvu BiH u Beču.

Prvo je zahvatio motociklisticu

Dvadesetšestogodišnji Austrijanac bosanskohercegovačkih korijena zaletio se velikom brzinom terenskim vozilom u mnoštvo u Herrengasseu u središtu Graza. Prema navodima očevidaca najprije je zahvatio jednu biciklisticu i jednu ženu na motociklu, a nakon toga izišao je iz vozila i napao pješake nožem. Na mjestu napada održavala se priredba uoči utrke Formule 1 koja bi se ovoga vikenda trebala održati u obližnjem Spielbergu.

Troje ljudi, jedno četverogodišnje dijete, jedna žena u dobi od 24 godine i 28-godišnji muškarac podlegli su ozljedama, a šestero ozlijeđenih hospitalizirano je u kritičnom stanju, no sada su stabilno. Policija je odmah isključila terorizam kao mogući motiv napada i pripisuje ga psihičkoj bolesti.

Graz zavijen u crno

Austrija je u šoku nakon jučerašnjeg krvavog pohoda u središtu Graza. Tisuće ljudi zapalili su svijeće na mjestu zločina, a otkazane su i sve proslave i nogometne utakmice. Gradonačelnik Graza Siegfried Nagl bio je svjedok ovog stravičnog događaja.

"Prvo sam mislio da će stati, ali nije. Pokušao je mene i još jednog prolaznika ciljano pregaziti i svjesno je napao ljude na pločniku. Napao je i jedan mladi par, muškarac je na mjestu nesreće preminuo", ispričao je Nagl.

laganini
Spamer
Spamer

Re: Manijak iz Graza se smijao dok je autom gazio ljude

Post by laganini » 21 Jun 2015, 17:53

..mladi bosnjak :cudi
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 21 Jun 2015, 18:03

.ms ko da to ima veze s nacijom .. :place bas..

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 21 Jun 2015, 18:06

Teško je komentirati kad ne znamo ništa o njemu...Ne znam...mislim da je bolest... teška bolest...ali nažalost nije to danas jedina takva vijest...strašno....Mislim da je među stradalima muškarac koji je bio sa suprugom a medenom mjesecu...ona je kritično...strašno...Mislim da jedna pojedinost potvrđuje da je on čak svjestan da je bolestan...nije se opirao uhićenju..strašno

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 21 Jun 2015, 19:04

Ako otkriju, da mu je žena na vjenčanju nosila hidžab, eto još jednog teroriste.

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 21 Jun 2015, 19:12

..navodno nije u pitanju religiozno politicki motiv..faka ti boze...ipak je budaletina u pitanju...

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 21 Jun 2015, 19:14

Ostavila ga žena, par sedmica ranije.

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 21 Jun 2015, 19:24

Krokodil Behko wrote:Ostavila ga žena, par sedmica ranije.
On je dobio zabranu približavanja obitelji jer je bio nasilan...Možda su i zdravstvene institucije zakazale...ili psihopat ili duševno bollestan...a tada je teško suditi...ne dao Bog nikome

harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 163 times
Been thanked: 354 times

Post by harlekin » 21 Jun 2015, 20:19

laganini wrote:..mladi bosnjak :cudi
kad lik odsjece glavu nekom turisti sto dodje u split ne govoris mladi dalmatinac :cudi

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 22 Jun 2015, 13:52

...ma zo je bila samo locirsjuca konstatacija...da je bio ante reka bi mladi hrvat
..sporedna stvar i nek ga je zeba bapustila..budaletinu...

Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4055 times
Been thanked: 3072 times

Post by Lavlje_srce » 22 Jun 2015, 22:29

Jos uvijek ga ne mogu saslusati jer je sigurno pod ujecajem nekog koktela narkotika. Jer ovaj cin je vise od psihoze; vecina psihoticnih osoba ovo nece uraditi. Mislim da radi o teskom psihopatu, slicnom onom sto je u okolici Splita curi rasparao utrobu prije par godina.

Njegovoj zeni svaka cast, spasila je zivot sebi i djeci brzom reakcijom.

Zanimljivo da ne objavljuju da je i jedna od zrtava Bosanac. U svakom slucaju prestrasno; nadam se da ce istrunuti u zatvoru.
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 22 Jun 2015, 23:17

Ja ne znam je li bio psihopata ..ili teški dušebni bolesnik. zapravo..grozno je možda što ću napisati ali ako je bilo koje od dvoje...prestrašno je...ali on nie kriv što se takav rodio. Struka će reći svoje..

Sjećam se, davno sam čiala događaj kada je jedan do onog trenutka zdrav, smiren suprug i otac male djevojčice počinio strašno ubojstvo. Međutim taj čovjek je tražio liječničku pomoć ali liječnik je rekao da njemu nije ništa tako strašno. Nije imao nikakvih problema a ni bračnih. Jednoga dana se vratio kući i bez ikakvog razloga napao i ubio ženu a djevojčica se uspjela zavući pod krevet i nije ju mogao dokučiti.
Opisan je slučaj momka koji je ubio dječaka i pio njegovu krv. Roditeljima dječaka je rekao da je svjestan što je učinio i da duboko žali ali da je nemoćan boriti se protiv toga poriva...

Treći slučaj je brižne majke koja je bila i previše brižna. U kasnim godinama je rodila djevojčicu i bila je do tada sasvim zdrava. Jednoga dana je iz čista mira ...zadavila dijete..kad je shvatila što je učinila pokušala je dijete oživjeti i zvala pomoć ali bilo je kaasno...dijagnoza - nagla pojava šizofrenije...mislim da je žena pokušala i sebe ubiti rezanjem vena...

Ne znam da li je psihopatija nasljedna ali daj Bože ako je kod njega duševni oremećaj samo da djea ne naslijede bolest...nikad se ne zna što može biti okidač daa se takvo zlo dogodi...

Duševno zdrava osoba se ne može smijati dok čini takva teška, svirepa ubojstva...ne mora nužno značiti da je bio pod utjecajem narkotika

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 23 Jun 2015, 10:11

...zrtva je mladi bosnjak koji je bio na medenom misecu...

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 625 times

Post by Zagorka » 23 Jun 2015, 12:26

Procitah negdje komentar da je navodno imao hrpu prijava za sve i svasta,kazni,svega,pa kako uopce takva osoba slobodno hoda cestom? :cudi
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

Tabea
Na probnom
Na probnom

Post by Tabea » 23 Jun 2015, 15:52

U Grazu i okolini je bio poznat kao nasilna i problematicna osoba...njegovi roditelji takodje. Protiv njegovog oca ima vise prijava radi nasilja nad djecom i zivotinjama.

Ne znam...ne znam...mali Valentin od 4 godine...nas momak, Adis, od 28 godina i jedna prosjakinja od 24 godine...Niko te zivote ne moze vise vratiti :( :( :(
Padnem ponekad...to je zivot!
Ustanem i jos jace se zaletim...to je karakter!!

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 23 Jun 2015, 17:03

Tabea wrote:U Grazu i okolini je bio poznat kao nasilna i problematicna osoba...njegovi roditelji takodje. Protiv njegovog oca ima vise prijava radi nasilja nad djecom i zivotinjama.

Ne znam...ne znam...mali Valentin od 4 godine...nas momak, Adis, od 28 godina i jedna prosjakinja od 24 godine...Niko te zivote ne moze vise vratiti :( :( :(
Nasilnik odgaja nasilnika i zluradu osobu...ponekad se generacijama zlo prenosi...ovdje je indrustvo zakazalo..pravosudne institucije...nije nikakvo cudo sto takvi setaju....

Post Reply

Return to “Mediji”