Izbegavam je, ne zelim da sklapam nova prijateljstva sa takvim ljudimaVeca wrote: 18 Aug 2025, 23:01Morgen wrote: 18 Aug 2025, 19:18 Baš sam danas pričala na poslu s jednom kolegicom, obe tolerantne i ne možemo da shvatimo tu mržnju prema homoseksualcima, koja je ogromna i u Nemačkoj. Pretezno mrznja muskaraca. Ali ima i zena, licno ja cula, razgovaramo… i meni ce ta zenska: znaaaššš, To treba već u detinjstvu da se suzbije, treba deci davati te neke hormone i onda se ne stvara ta boleština.
Prosvetni radnik.
reci joj, da je yebem glupu![]()
Koje vas osobine najviše nerviraju kod ljudi?
Moderator: Krokodil Behko
- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 29738 times
- Been thanked: 27450 times
- Status: Offline
Re: Koje vas osobine najviše nerviraju kod ljudi?
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21639 times
- Been thanked: 19686 times
Bar mi ovdje nismo dosegli nivo da poštuješ tuđe izbore, opredjeljenja i slično. Možda jednog dana to i kod nas bude u krupnom planu.
Kod nas i za najmanje stvari krene ono poznato "vidi mu glave", pa tako od homoseksualaca do svega ostalog. Prosto narod uživa da komentariše tuđe i da uživa u tom nekom ismijavanju ili gore, a sebe ne vide ili ih nije ni briga što su takvi kakvi su. Ovakva ponašanja mahom nosimo iz kuće.
Kod nas i za najmanje stvari krene ono poznato "vidi mu glave", pa tako od homoseksualaca do svega ostalog. Prosto narod uživa da komentariše tuđe i da uživa u tom nekom ismijavanju ili gore, a sebe ne vide ili ih nije ni briga što su takvi kakvi su. Ovakva ponašanja mahom nosimo iz kuće.
- numka
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 64 times
- Been thanked: 85 times
Ma zatucanost, da su sad svi veliki vjernici pa bi čovjek ko i razumio, ali jok, smrt pederima, čekaj da popijemo ovo bure rakije
Mene ni galamdžije ne nerviraju. Šta hoćete od njih? Masovno ih se šikanira i ne voli. Ljudi se samo bore za sebe 
E Božo Vrećo mi je zanimljiva situacija. Nisam sad baš upućena ali njega kao da svi vole
Dobro ne svi ali nije odnos isti kao prema Deenu. Doduše Deen je stvarno bio pionir u svemu ovome pa taj odnos iz tog doba isto kao da ga prati i sad
A i ne znam ni što je to sa budžeta problem. Pa to je sasvim po zakonu. Slobodnim umjetnicima se tako reguliše status, tako je definisano u zakonu, nije Deen jedini. Ako si pjevač gdje ćeš ti biti zaposlen, ko ti uplaćuje staž i doprinose? Naravno na stranu da ako si neko ko se probio onda imaš pare da sam to regulišeš ali većina to nije.

E Božo Vrećo mi je zanimljiva situacija. Nisam sad baš upućena ali njega kao da svi vole

A i ne znam ni što je to sa budžeta problem. Pa to je sasvim po zakonu. Slobodnim umjetnicima se tako reguliše status, tako je definisano u zakonu, nije Deen jedini. Ako si pjevač gdje ćeš ti biti zaposlen, ko ti uplaćuje staž i doprinose? Naravno na stranu da ako si neko ko se probio onda imaš pare da sam to regulišeš ali većina to nije.
Last edited by numka on 19 Aug 2025, 10:38, edited 1 time in total.
Error 404 - Signature not found
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7709 times
- Been thanked: 18167 times
I Bozo je gej ali ga manje mrze jer je Srbin, nema momka i suce pravu krompiracu 

- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 23486 times
- Been thanked: 10140 times
- Nice
- Forum [Bot]
A ne volim ta korištenja svega i svačega, malo tata, malo ovo, ono.... što na primjer nije uplaćivao sam sebi?numka wrote: 19 Aug 2025, 10:32 Ma zatucanost, da su sad svi veliki vjernici pa bi čovjek ko i razumio, ali jok, smrt pederima, čekaj da popijemo ovo bure rakijeMene ni galamdžije ne nerviraju. Šta hoćete od njih? Masovno ih se šikanira i ne voli. Ljudi se samo bore za sebe
E Božo Vrećo mi je zanimljiva situacija. Nisam sad baš upućena ali njega kao da svi voleDobro ne svi ali nije odnos isti kao prema Deenu. Doduše Deen je stvarno bio pionir u svemu ovome pa taj odnos iz tog doba isto kao da ga prati i sad
Dobro, nekome je to sve u redu, kad možeš nakači se na budžet, a neka ostali krepavaju, šta fali, ti si umjetnik
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3871 times
- Been thanked: 3575 times
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Nice
- Forum [Bot]
- ina
- Mjesečarka
- Has thanked: 4892 times
- Been thanked: 6670 times
Nice.. I oni umjetnici.. su nečija djeca.
Kao roditelji svako se trudi i brine za svoje.
A mnogim homoseksualcima i njihovim roditeljima, u nekim sredinama, uopšte nije jednostavno..
I slažem se u potpunosti s ovim..
I nije zar da je još na državnoj grbači..
A mnogim homoseksualcima i njihovim roditeljima, u nekim sredinama, uopšte nije jednostavno..
Slobodnim umjetnicima se tako reguliše status, tako je definisano u zakonu, nije Deen jedini. Ako si pjevač gdje ćeš ti biti zaposlen, ko ti uplaćuje staž i doprinose? Naravno na stranu da ako si neko ko se probio onda imaš pare da sam to regulišeš ali većina to nije.
I nije zar da je još na državnoj grbači..
Svijest ima sidrište.
- Bego
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 252 times
- Been thanked: 1616 times
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3871 times
- Been thanked: 3575 times
“Don’t hate the player, hate the Game”
reče Deen i ostade na budžetu.
reče Deen i ostade na budžetu.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2723 times
- Been thanked: 22646 times
Pa nije on vise na tome
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Nice
- Forum [Bot]
Hajde dobroina wrote: 19 Aug 2025, 17:45 Nice.. I oni umjetnici.. su nečija djeca.
Slobodnim umjetnicima se tako reguliše status, tako je definisano u zakonu, nije Deen jedini. Ako si pjevač gdje ćeš ti biti zaposlen, ko ti uplaćuje staž i doprinose? Naravno na stranu da ako si neko ko se probio onda imaš pare da sam to regulišeš ali većina to nije.
I nije zar da je još na državnoj grbači..![]()

Neka ga onda još, šta fali...
- ironman
- sirius
- Has thanked: 24943 times
- Been thanked: 25362 times
- Status: Online
zapravo je recept jednostavan,zivi i pusti druge da zive..fakat je da smo svi ljudi,sa ybn osjecajima..
Prezirem silovatelje,pedofile, one kukavice ubice s namjerom..svu tu gamad bih istrijebio..
To je osjecaj prezira..onaj pravi.
A sad da prezirem muskarce ili zene radi njihovih osjecaja prema istom spolu...ne ide to bas.
Prezirem silovatelje,pedofile, one kukavice ubice s namjerom..svu tu gamad bih istrijebio..
A sad da prezirem muskarce ili zene radi njihovih osjecaja prema istom spolu...ne ide to bas.
Last edited by ironman on 20 Aug 2025, 07:43, edited 1 time in total.
dream of spring...
- ina
- Mjesečarka
- Has thanked: 4892 times
- Been thanked: 6670 times
Nije dobro ako je još uvijek..Nice wrote: 19 Aug 2025, 17:59Hajde dobroina wrote: 19 Aug 2025, 17:45 Nice.. I oni umjetnici.. su nečija djeca.
![]()
Neka ga onda još, šta fali...
Nego da jeste bilo tad nekad.
Pitam je li još uvijek? Slabo uopšte pratim ovakve stvari..
Svijest ima sidrište.
- Nice
- Forum [Bot]
Svojim komentarom nisam ulazila u pitanje njegove homoseksualnosti, već neke privilegije koje je uživao.... ali dobro, nećemo dalje jer je to prošlo vrijemeina wrote: 19 Aug 2025, 17:45 Nice.. I oni umjetnici.. su nečija djeca.
- Nice
- Forum [Bot]
- ironman
- sirius
- Has thanked: 24943 times
- Been thanked: 25362 times
- Status: Online
A sto se privilegija tice.
Hendikepiranim,bolesnim koji ne mogu raditi,majkama bolesne djece ..tim kategorijama bih natjerao drzavu da placa maximalni iznos place i obaveze za penziju.
Da ne moraju nikad brinut za to.
Svi ostali..od pjevaca preko slikara do pisaca...mrs na posao.
Ako ne mozes zaradit pisanjem,slikanjem il pjevanjem idi radi sta drugo.
Da si mi brat Hamza.
Hendikepiranim,bolesnim koji ne mogu raditi,majkama bolesne djece ..tim kategorijama bih natjerao drzavu da placa maximalni iznos place i obaveze za penziju.
Da ne moraju nikad brinut za to.
Svi ostali..od pjevaca preko slikara do pisaca...mrs na posao.
Ako ne mozes zaradit pisanjem,slikanjem il pjevanjem idi radi sta drugo.
Da si mi brat Hamza.
dream of spring...
- Nice
- Forum [Bot]
Slično sam i ja htjela da kažem, ali eto kažu da su i umjetnici nečija djeca, pa eto neka se kače na budžet....
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21639 times
- Been thanked: 19686 times
Al ti muskarci i zene glasaju za Trojkuironman wrote: 19 Aug 2025, 18:02 zapravo je recept jednostavan,zivi i pusti druge da zive..fakat je da smo svi ljudi,sa ybn osjecajima..