Sve je u dure, sta je bilo bilo je, izljeceno
Zato i jesam iso dvaput, prvi put da se vidi sta je a drugi put da se vidi sta je. Kae dobro i bila
Moderator: Krokodil Behko

Sve je u dure, sta je bilo bilo je, izljeceno

Nista strasno cak i zanimljivoMunDzi wrote: 15 Jun 2020, 18:38 Ja bih jos 10 gastroskopija odradila prije nego bi u taj tunel usla.

Ja cula ima dugme koje pritisnes ako te uhvati panika da te izvuku i u slusalicama cujes ove likove. Nit je bilo dugmeta, nit sam koga cula. Zato me prve 2 min uhvatila panika, mislila sam da cu crknuti.Heidi wrote: 15 Jun 2020, 18:16Hajde, dobro si. Ja sam pala u nesvijest I morali odloziti termin.Maja wrote: 15 Jun 2020, 09:59 Obavila sam![]()
Popila apaurin i kad me ugurase u bubanj (i glavu) umal crkla nisam. Znaci prve dvije minute planu mi lice, srce hoce da iskoci, niz mene i uz mene trnci. Te disi, polako, malo sam se smirila. Kad poce pucati. Jos mi stavili slusalice al nidje veze. Tutnji ko mahnito.
Onda sam pocela svakom zvuku pridruzivati neku scenu... prvo da sam na rave partyjupa kad je bio zvuk mitraljeza zamisljala Ramba kako puca itd. Uglavnom, mislim da je dobro bilo, nisam se micala. I izadjem iz bubnja kad me poce bacati lijevo, desno. Te sjela malo dok sam dosla sebi.

Ne brabonjaj.Mutevelija wrote: 15 Jun 2020, 19:05Nista strasno cak i zanimljivoMunDzi wrote: 15 Jun 2020, 18:38 Ja bih jos 10 gastroskopija odradila prije nego bi u taj tunel usla.![]()
Mutevelija wrote: 15 Jun 2020, 19:08 Još ležiš ko hadzija ma mlilina bilo, kaze ne mici se nikako, ma necu ljudino mozel ovo jos![]()
Wtf?meni je gori bio EKG kad moras buljiti u tacku na monitoru i pratiti dosada smor.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nisam jos bila unutra. Kad sam ugledala "cijev" (tako meni to izgleda) samo mi mrak pao na oci.Maja wrote: 15 Jun 2020, 19:55Ja cula ima dugme koje pritisnes ako te uhvati panika da te izvuku i u slusalicama cujes ove likove. Nit je bilo dugmeta, nit sam koga cula. Zato me prve 2 min uhvatila panika, mislila sam da cu crknuti.

Bil se smjela provuc kroz resetke i bit u zatvorenom prostoru pa opet kroz resetke pa vani?Heidi wrote: 15 Jun 2020, 20:08Nisam jos bila unutra. Kad sam ugledala "cijev" (tako meni to izgleda) samo mi mrak pao na oci.Maja wrote: 15 Jun 2020, 19:55
Ja cula ima dugme koje pritisnes ako te uhvati panika da te izvuku i u slusalicama cujes ove likove. Nit je bilo dugmeta, nit sam koga cula. Zato me prve 2 min uhvatila panika, mislila sam da cu crknuti.
Inace prvo srce pocne ludjacki da udara, mucnina, grcevi u stomaku, drhtavica I gusenje na kraju.
Ne mogu sjesti nazad u auto ako nema vrata.I to jedva izdrzim

Zamisli bolan zaglavit u onim resetkama, ni tamo ni vamo. Ocam morali bi vatrogasci fleksom odsic resetkegreeneyes wrote: 15 Jun 2020, 20:15 Ne moze se voziti nazad u autu, a da se provlaci kroz nake resetke
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest