Da ne pricam o fb,insta..
Pecinski covjek

Moderator: Krokodil Behko
a sto sheval vise ne dolazi na forum?Maja wrote: 21 Jun 2025, 18:11Kad sam god s nekim muskarcem pocela privatno pisati, malo po malo, nestao bi s foruma. Ispast ce da sam ufurana ali kao da im forum vise nije trebao jer su imali mene privatno. I onda forum trpi. Statistika trpi. Rekla sam e neces vise majcin sine. Ni privatno ni na pp. Ima da pises na forumu i nabijas mi postovepizarro wrote: 21 Jun 2025, 17:00
pa ako se intenzivnije privatno komunicira, meni bi onda komunikacija preko foruma bila bezveze.
Majkomila pod stare dane.
Mislim kad nisam ranije, necu vals ni sad. A ti se tik tokas, isibaj se sad
Rekao je da se skroz povlaci s interneta pa sad...pizarro wrote: 21 Jun 2025, 18:34a sto sheval vise ne dolazi na forum?Maja wrote: 21 Jun 2025, 18:11
Kad sam god s nekim muskarcem pocela privatno pisati, malo po malo, nestao bi s foruma. Ispast ce da sam ufurana ali kao da im forum vise nije trebao jer su imali mene privatno. I onda forum trpi. Statistika trpi. Rekla sam e neces vise majcin sine. Ni privatno ni na pp. Ima da pises na forumu i nabijas mi postove
pitam jer je stariji clan foruma, pa pretpostavljam da ste se i privatno se culi.
Al da ti dodje notifikacija i da telefon zazvoni, pa ja
I opet sam izgubio
steta, fin je ono momak bio, navijao za velez i znao dosta o sportu.
Morgen wrote: 21 Jun 2025, 16:33 Sa Zanom, immuno, julkom i space redovno i Dori al nju tesko ufatiti
I sa inzomniom
Ja bas citam i cudim se.Morgen wrote: 21 Jun 2025, 17:37 Ima i zivot van foruma
Pogotovo ako si nekog uzivo upoznao, pa necu valjda privatno da ga ignorisem…i samo preko foruma da komuniciram…. Imaju i teme koje ae ne pisu na forumu…
Maja wrote: 21 Jun 2025, 18:11Kad sam god s nekim muskarcem pocela privatno pisati, malo po malo, nestao bi s foruma. Ispast ce da sam ufurana ali kao da im forum vise nije trebao jer su imali mene privatno. I onda forum trpi. Statistika trpi. Rekla sam e neces vise majcin sine. Ni privatno ni na pp. Ima da pises na forumu i nabijas mi postovepizarro wrote: 21 Jun 2025, 17:00
pa ako se intenzivnije privatno komunicira, meni bi onda komunikacija preko foruma bila bezveze.
Users browsing this forum: Nora Ibsenova and 13 guests