Majo ko ne voli zivotinje, ne voli ni ljude jer ne znaci da moras imati zivotinju da znaci da je volis vec se sigurno ne ponasas ovako kao ova.
A neka njoj bude cudno sta hoce. Tvoja kuca tvoja pravila. Ja joj ne bih ostala duzna. Tako jednom kod nas dosla poznanica, mamina i Aja sad vesela, skace oko nje, i ja kazem mami samo nek je skloni jer razumem da svako to ne voli i to je sasvim ok. A ova na to odgovori: "pa ako je vama ok da je drzite u kuci, ok ali ja to kod sebe nikad ne bi".
Ja taman kavu da stavim na sto i kazem pa mozda bi onda trebali da kavu pijete kod kuce, a ne kod nas. Popila je tu kavu uz osmjeh i nikad vise nije dosla. Kasnije meni bilo neugodno zbog mame, rekoh da ne bude da imam dug jezik, rekoh mama izvini al ne mogu ja to. Meni je Aja clan nase obitelji i tu je kraj. Kaze mama, ma *ebi je, (

) svakako je dosla samo zbog ko, sta, s kim, gdje. A mama to mrzi.
A ovo sto mi se danas desilo je susjeda od one cijeg sam macka cuvala i nosila kuci uvijek kad bi zalutao jer je mali jos. Toliko o tome. Ti im pomozi, a oni ce zajedno da pljuvaju tebe i macka jer se ponasa kao macka. Ma nemam vise mrvu toleranciju za nikog.
Svako sebe laze kako mu odgovara.