Samo da pitam
Moderator: VIP
Re: Samo da pitam
Čuo sam u Vrbasu da je zatvorila, jer mi nije ni o od ozbiljnog kupca pa ne pratim na netu njenu firmu...ma za deset dana sex i kraj priče...daj šta daš..nisu mi jasni ovi slepci koji joj donose nedeljno robu i tek za par meseci skontaju da su izduvali...pa danas na netu sve imaš o firmi bilo kojoj ili u banku odeš i sve ti provere...ozbiljni kupci se ne igraju sa probijanjem roka, jer svi znaju da i mi proizvođači imamo dogovor da neplatišama ne dajemo robu...sad od moje konkurencije kupac dođe i od mene traži??? Pa zovem gazdu te firme i pitam zašto...kao u suprotnom on mene...nismo ni mi rasli na drvetu jbg
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
- Status: Offline
Da ovo povučem.... Važnije je od Noletovih ojri...Chloe wrote:http://www.ebay.com/itm/DC-POWER-JACK-C ... 1314197799
Ovaj dio mi treba za laptop. Neće da ga pošalju u BiH.
Gdje još da vidim, šta da radim ....
Ima li tema vezana za pubertet? Nisam je uspjela naçi....
Imaš mogučnost koristiti ship-to, što znači da dobiješ poštu kod njih i pošalju je dalje (izprobano funkcionira), a mogu ti to recimo ja kupiti i preposlati...Chloe wrote:http://www.ebay.com/itm/DC-POWER-JACK-C ... 1314197799
Poštarina do Slovenije je 4$, a putuje neka 3 tjedna...
Mada mislim da bi to servis kod nas trebao imati...
Mogu se raspitati u ponedeljak...
- Chloe
- Žena za sva vremena

Hvala ti ... Tražim jednostavan način da sama naručim. Imam porodice po EU ali mi mrsko preko njih, neće pare a ja se loše osjećam.

Onda je ship-to ili neka slična pravi izbor...Chloe wrote:Hvala ti ... Tražim jednostavan način da sama naručim. Imam porodice po EU ali mi mrsko preko njih, neće pare a ja se loše osjećam.
Lako se tebi zezati...par godinama radimo samo za keš , a ja to neću....dam joj prvi put na fakturu i? Pušenje ili zdravlje, odlučite samiChloe wrote:Da ovo povučem.... Važnije je od Noletovih ojri...Chloe wrote:http://www.ebay.com/itm/DC-POWER-JACK-C ... 1314197799
Ima li tema vezana za pubertet? Nisam je uspjela naçi....
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1560 times
- Been thanked: 1436 times
je li @ken jo baniran ili je sam htio da mu izbrišete profil? 
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- bas tjedoh to pitati --nadam se da nije otisao----vrlo slatka , interesantna osoba
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3912 times
- Been thanked: 2947 times
klima majstori,servisi.....rethna wrote:Ima neko da se razumi u klima uredjaje?
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Ma nemam kad za to sad, malo sam u zurbi pa usput tu sam mislio da neko zna.Pasaga wrote:klima majstori,servisi.....rethna wrote:Ima neko da se razumi u klima uredjaje?
Question everything.
Razmisli malo....možeš ti to i sam....'ta će ti majstorrethna wrote:Ma nemam kad za to sad, malo sam u zurbi pa usput tu sam mislio da neko zna.Pasaga wrote:klima majstori,servisi.....rethna wrote:Ima neko da se razumi u klima uredjaje?
Habibti, ya nour el - ain... 
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9928 times
- Been thanked: 16732 times
- Status: Online
Je li to Nole opet u Banovicima
Vidim nesto je piskarao, a sad ga opet nema 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3912 times
- Been thanked: 2947 times
Otisao je malocas sa debelom konobaricom....spacebound wrote:Je li to Nole opet u BanovicimaVidim nesto je piskarao, a sad ga opet nema
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
Nisam bio u Novom Sadu dva dana, a mobilni sam "bacio" dosadilo i njegovo zvrndanje non stop...spacebound wrote:Je li to Nole opet u BanovicimaVidim nesto je piskarao, a sad ga opet nema
- Chloe
- Žena za sva vremena

Gdje je @toxić? Je li najavila odsustvo? 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9754 times
- Been thanked: 11490 times
Čini mi se da nije,. I sam se pitam, gdje jeChloe wrote:Gdje je @toxić? Je li najavila odsustvo?
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times