Republikanci/Donald Trump

Dešavanja u svijetu

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 23765 times
Been thanked: 24249 times
Status: Online

Re: Republikanci/Donald Trump

Post by ironman » 11 Jun 2025, 18:48

pa ti i mile ste zaljubljeni u narandzu :ooo
dream of spring...
sign of the times...

Tokmak
Vucin apostol
Vucin apostol
Has thanked: 1367 times
Been thanked: 1320 times
Status: Offline

Post by Tokmak » 11 Jun 2025, 19:06

Šta hoće ti latinosi u Los Angelesu, uvijek se nešto bune.
Neka idu nazad u Kanadu i Alasku, ako im se ne sviđa L.A.
Kinezi, mrš u Japan! :djed

Zakon se mora provoditi.
Mi smo za pravicu.

Neka institucije rade svoj posao.
Pogledaj u nebo majko, evo sinova...

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13478 times
Been thanked: 22165 times

Post by Fuddo » 11 Jun 2025, 19:15

Samo principijelno
Nema sad vako sad nako

Inace, ova je studirala 22 godine da zavrsi fakultet

Sad faca meksikance okolo
Dozvolite da se obratimo

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 210 times
Been thanked: 143 times

Post by rocko » 11 Jun 2025, 19:18

ironman wrote: 11 Jun 2025, 18:48 pa ti i mile ste zaljubljeni u narandzu :ooo
Mile je standardna Nasa kuja ono.bas ko ti vazda se krije iza jaceg.

Neznam tog narastu I'ma ovdje jedan Nas zove se Mrkva.

A tema je Big Daddy Trump I njegove velikacke pobjede
Last edited by rocko on 11 Jun 2025, 19:19, edited 1 time in total.

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 11 Jun 2025, 19:19

rocko wrote: 11 Jun 2025, 12:29 Veliki Trump u Fort Bragg

ironman
sirius
sirius

Post by ironman » 11 Jun 2025, 19:19

ybomajku ekipa koja je kod nas bila onomad u kult okupljena...ono kad su htjeli rahmetli Zukorlica za reisa umjesto Kavazovica...ekipa nip,pda,sdp,nasisti...toliko je slicno ovim bolidima iz mage..gleaj ovu ista Piricka to je taj nivo samo ova usminkanija ybg Amerika..
dream of spring...
sign of the times...

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 11 Jun 2025, 19:21

ironman wrote: 11 Jun 2025, 19:19 ybomajku ekipa koja je kod nas bila onomad u kult okupljena...ono kad su htjeli rahmetli Zukorlica za reisa umjesto Kavazovica...ekipa nip,pda,sdp,nasisti...toliko je slicno ovim bolidima iz mage..gleaj ovu ista Piricka to je taj nivo samo ova usminkanija ybg Amerika..
Haj napisi opet sve je zbrda zdola kao da si nesto se uzbihuzurio?

ironman
sirius
sirius

Post by ironman » 11 Jun 2025, 19:24

De bizonu s Fudom pricam ko da je bitno sta ti bljujes..
dream of spring...
sign of the times...

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 11 Jun 2025, 19:25

Fuddo wrote: 11 Jun 2025, 19:15 Samo principijelno
Nema sad vako sad nako

Inace, ova je studirala 22 godine da zavrsi fakultet

Sad faca meksikance okolo
Samo budala I vo ne mjenja misljenje

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 11 Jun 2025, 19:27

ironman wrote: 11 Jun 2025, 19:24 De bizonu s Fudom pricam ko da je bitno sta ti bljujes..
A sto onda se bolan ko pes na svaki post hvatas :haha

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 11 Jun 2025, 19:28

rocko wrote: 11 Jun 2025, 19:19
rocko wrote: 11 Jun 2025, 12:29 Veliki Trump u Fort Bragg

I Velikacki Trump prica

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13478 times
Been thanked: 22165 times

Post by Fuddo » 11 Jun 2025, 19:30

ironman wrote: 11 Jun 2025, 19:19 ybomajku ekipa koja je kod nas bila onomad u kult okupljena...ono kad su htjeli rahmetli Zukorlica za reisa umjesto Kavazovica...ekipa nip,pda,sdp,nasisti...toliko je slicno ovim bolidima iz mage..gleaj ovu ista Piricka to je taj nivo samo ova usminkanija ybg Amerika..
Identican je modus operandi.
Svuda na svijetu su potpuno isti
Lazi, petljaj, podvaljuj, pravi se lud kad te provale.
Svaka njihova optuzba na racun drugog je vlastito priznanje.
Govna, takav vakat, svako malo dunjaluk ispusti kanalizaciju
Narod se pogusi, i onda to neko mora popravljati
Dozvolite da se obratimo

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 11 Jun 2025, 20:04

Fuddo wrote: 11 Jun 2025, 19:30
Identican je modus operandi.
Svuda na svijetu su potpuno isti
Lazi, petljaj, podvaljuj, pravi se lud kad te provale.
Svaka njihova optuzba na racun drugog je vlastito priznanje.
Govna, takav vakat, svako malo dunjaluk ispusti kanalizaciju
Narod se pogusi, i onda to neko mora popravljati
Pa mjenjaj se ljudino

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 46395 times
Been thanked: 8296 times

Post by ElTriconi » 11 Jun 2025, 20:21

Tokmak wrote: 11 Jun 2025, 19:06 Šta hoće ti latinosi u Los Angelesu, uvijek se nešto bune.
Neka idu nazad u Kanadu i Alasku, ako im se ne sviđa L.A.
Kinezi, mrš u Japan! :djed

Zakon se mora provoditi.
Mi smo za pravicu.

Neka institucije rade svoj posao.
Latine nece ni hrvati u hrvatskoj, najbolje ih je smjestit u grude dol nedje sa ostalim latinima :valja
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊

Quds
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 3396 times
Been thanked: 1346 times

Post by Quds » 11 Jun 2025, 22:33

rocko wrote: 11 Jun 2025, 17:10
Fuddo wrote: 11 Jun 2025, 15:50

Tuga
I jest tuga izaso dzogirat I drvo palo na njega u bolnicu USA kao dzoger I iz bolnice u kolica.
Moze se neslagati sa osobom Al rugati se necijem invalditetu je bas nisko
Golemo od tebe, kad u isto vrijeme se hvališ slanjem ljudi na drugi svijet. Pominjao si, i meni je drago što moderacija dopušta oštrije rasprave. Ali tebi odgovora to samo kada se ti izražavaš tom hvalom ya ubijanje ljudi, a kao štitiš ljude sa invaliditetom. Nemoj biti dvoličan...

Nisi mi rekao koje godine si otišao u penziju? A, to "bavljenje tobom" bi trebao otrpiti, i ti se baviš skoro svima ostalim isto. Mene si utjerivao u zanimanja koja si ti izabrao, zar ne? Samo koriti isti aršin za sve ljude u svijetu, kao i na forumu. Odmah ćeš imati manje ljudi, koji ti ovako svašta kažu.

Quds
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Quds » 11 Jun 2025, 22:49

rocko wrote: 11 Jun 2025, 12:53
Quds wrote: 10 Jun 2025, 21:47

:D.

Opet ti kažem, da provedeš tri života u Americi, nikada ni približno nećeš uraditi za nju koliko ovaj 'što je na socijali' (izgleda su vam VA psihijatri i gori nego što se priča), a pri tome još nisam ubijao nedužne civile po Afganistanu, Iraku, pa onda nepotrebno boravio po bazama o trošku siromašne i srednje klase, koju Pentagon i oligarsi bliski njemu, bukvalno izbrisaše.
Uh sta si ti to kao uradio za USA? Jel to Ono kada si radio rame uz ramen sa agentima USSS na obezbjedjenju Predsjednika USA Kako ti Ono napisa kada su Ono probali ubiti Velikog Trumpa.
daj bolan priberi SE.Prizovi SE pameti Jok ba dobri smo , ko je ubijao civile? to su vec ozbiljne optuzbe Bez ikakvih dokaza, da li je bilo nepotrebno to ti neznas. Hvala ti sto si platio moje safarije PO Africi svojim poreskim obavezama. Ja koliko vidim Jo's uvijek postoji Srednja klasa, to sto ti nisi mako od socijalnog stana, cetke I rolera j... ga takav ti grah pao.

Uredu je znam ja da si ti ko I svaki prosjecan Bosanac zavidan na uspjehu, Ono tesko je tebi danas kada shvatis sve te tvoje navodne zrtve za USA I na kraju spalo SE na SSI, potrosen zivot danas socijalni slucaj, pa rezis na svakog koje bolje od tebe se snasao I organizovao. PO sitemu nemere to biti Tako jer ondac je Jasno da Sam ja propali covjek. znam NIje ti lako , nesekiraj SE ilovaca sve lijeci
Sam si rekao da si učestvovao. Pa nije ovdje niko budala - vrati se i i čitaj šta si pisao. Drugo, ti ne znaš o meni baš ništa. Nula informacija. A ja ako htjednem... :x A kad već pominješ safari... :D. I u tom polju možeš samo sanjati o mjestima u kojima sam ja bio. :valja Kaže čovjek, ja njemu plaćao safari. Jaoooooo... :ha

Onda tu nešto Nori oko avatara sa duhanom...ti to prigovaraš njoj? Pa svi ovdje znamo kada si pisao ili pijan ili stoned, sve se to vidi, roćko. Pregledaj sva svoja 'sabrana djela ovdje' i pogledaj i sam. POTPUKOVNIČE! :ha

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 11 Jun 2025, 23:02

Quds wrote: 11 Jun 2025, 22:33
rocko wrote: 11 Jun 2025, 17:10

I jest tuga izaso dzogirat I drvo palo na njega u bolnicu USA kao dzoger I iz bolnice u kolica.
Moze se neslagati sa osobom Al rugati se necijem invalditetu je bas nisko
Golemo od tebe, kad u isto vrijeme se hvališ slanjem ljudi na drugi svijet. Pominjao si, i meni je drago što moderacija dopušta oštrije rasprave. Ali tebi odgovora to samo kada se ti izražavaš tom hvalom ya ubijanje ljudi, a kao štitiš ljude sa invaliditetom. Nemoj biti dvoličan...

Nisi mi rekao koje godine si otišao u penziju? A, to "bavljenje tobom" bi trebao otrpiti, i ti se baviš skoro svima ostalim isto. Mene si utjerivao u zanimanja koja si ti izabrao, zar ne? Samo koriti isti aršin za sve ljude u svijetu, kao i na forumu. Odmah ćeš imati manje ljudi, koji ti ovako svašta kažu.
Razlika je golema ovo je jedan veoma fino covjek a on nista nije uradio osim sto je dzogirao.
2023 zvanicno.mada znas jer si kopao PO starim postovima o Africi :D. Ma u mom se selu kaze za dobrim konjem.velika se prasina dize, pa sto reko ti swedo ce te se pocet raspravljat koliko MI je hasimaga.
Specijalac odrastii. Kako ono ti napisa da si radio sa agentima USSs kada je pokusan atentator na Velikog Trumpa I ja zatrazi sf-50 I nista najednom ja farbo, da ti.malo Nas ne farbas?
Ja Sam equal opportunity kad dodje do slanja na Ahiret. Ako si neprijatelj USA ja nepitam samo uredjuhem put . Meni svejedno sunit shia vehavbija budista hriscanin kad je vrijeme ovjeriti.karrtu ja Sam vazda tu.

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 11 Jun 2025, 23:11

Quds wrote: 11 Jun 2025, 22:49
rocko wrote: 11 Jun 2025, 12:53

Uh sta si ti to kao uradio za USA? Jel to Ono kada si radio rame uz ramen sa agentima USSS na obezbjedjenju Predsjednika USA Kako ti Ono napisa kada su Ono probali ubiti Velikog Trumpa.
daj bolan priberi SE.Prizovi SE pameti Jok ba dobri smo , ko je ubijao civile? to su vec ozbiljne optuzbe Bez ikakvih dokaza, da li je bilo nepotrebno to ti neznas. Hvala ti sto si platio moje safarije PO Africi svojim poreskim obavezama. Ja koliko vidim Jo's uvijek postoji Srednja klasa, to sto ti nisi mako od socijalnog stana, cetke I rolera j... ga takav ti grah pao.

Uredu je znam ja da si ti ko I svaki prosjecan Bosanac zavidan na uspjehu, Ono tesko je tebi danas kada shvatis sve te tvoje navodne zrtve za USA I na kraju spalo SE na SSI, potrosen zivot danas socijalni slucaj, pa rezis na svakog koje bolje od tebe se snasao I organizovao. PO sitemu nemere to biti Tako jer ondac je Jasno da Sam ja propali covjek. znam NIje ti lako , nesekiraj SE ilovaca sve lijeci
Sam si rekao da si učestvovao. Pa nije ovdje niko budala - vrati se i i čitaj šta si pisao. Drugo, ti ne znaš o meni baš ništa. Nula informacija. A ja ako htjednem... :x A kad već pominješ safari... :D. I u tom polju možeš samo sanjati o mjestima u kojima sam ja bio. :valja Kaže čovjek, ja njemu plaćao safari. Jaoooooo... :ha

Onda tu nešto Nori oko avatara sa duhanom...ti to prigovaraš njoj? Pa svi ovdje znamo kada si pisao ili pijan ili stoned, sve se to vidi, roćko. Pregledaj sva svoja 'sabrana djela ovdje' i pogledaj i sam. POTPUKOVNIČE! :ha
Pa jednog je ucestovati u ratnim dejstvima jednog.je ubijati civile
Ma rekao Sam ti boli me racku za tobom.
Uh jesi zajeban eto lako je tebi dokazat to postavi dd214 ili sf-50 I gotovo .ili hocesd da kazes da si ti ubijo civile tobe jarabi
Pa ruzno je to pusenje a I nezdravo .
To sad onako ad hominem ovo ja sve trijezan pisem
Nego specijalac cekam sf-50 ili dd214 na uvid

Quds
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Quds » 11 Jun 2025, 23:20

rocko wrote: 11 Jun 2025, 23:02
Quds wrote: 11 Jun 2025, 22:33

Razlika je golema ovo je jedan veoma fino covjek a on nista nije uradio osim sto je dzogirao.
2023 zvanicno.mada znas jer si kopao PO starim postovima o Africi :D. Ma u mom se selu kaze za dobrim konjem.velika se prasina dize, pa sto reko ti swedo ce te se pocet raspravljat koliko MI je hasimaga.
Specijalac odrastii. Kako ono ti napisa da si radio sa agentima USSs kada je pokusan atentator na Velikog Trumpa I ja zatrazi sf-50 I nista najednom ja farbo, da ti.malo Nas ne farbas?
Ja Sam equal opportunity kad dodje do slanja na Ahiret. Ako si neprijatelj USA ja nepitam samo uredjuhem put . Meni svejedno sunit shia vehavbija budista hriscanin kad je vrijeme ovjeriti.karrtu ja Sam vazda tu.
Ja Sam equal opportunity kad dodje do slanja na Ahiret. Ako si neprijatelj USA ja nepitam samo uredjuhem put . Meni svejedno sunit shia vehavbija budista hriscanin kad je vrijeme ovjeriti.karrtu
Dovoljno.

Nemam ja šta kopati po starim temema, nisi mi zanimljiv ba toliko. I ja ne rekoh to što ti pričaš, ama baš nikad. Jebo te Trump, ja ću biti bilo gdje u blizine te spodobe? Ja kad bih morao raditi na njegovom obezbjeđenju, ja bih radije napustio.

Da, imao sam dodira kroz posao i sa Secret Service, i sa ključarima, radnike u građevini, narkomane, pijanice. Ipak, nikad ne rekoh da sam ijedan od njih. To si ti sebi utripovao, vrati se i čitaj, ali trijezan to radi.

Niko u Iraku nije bio neprijatelj Amerike, Bush, Rumsfeld i Cheney su bili njihovi neprijatelji. Kako sada slušaš ovog glavonju, tako si tada ova dva-tri kriminalca. Pobiti toliiko ljudi, sjebati im zemlju.... i ti tu kao nekoga salješ na ahiret? TI?

Ne obraćaj mi se više, neću da sa zlikovcima ni o sportu da pišem.
Last edited by Quds on 11 Jun 2025, 23:38, edited 1 time in total.

rocko
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by rocko » 11 Jun 2025, 23:35

Quds wrote: 11 Jun 2025, 23:20
rocko wrote: 11 Jun 2025, 23:02

Ja Sam equal opportunity kad dodje do slanja na Ahiret. Ako si neprijatelj USA ja nepitam samo uredjuhem put . Meni svejedno sunit shia vehavbija budista hriscanin kad je vrijeme ovjeriti.karrtu
Dovoljno.

Nemam ja šta kopati po starim temema, nisi mi zanimljiv ba toliko. I ja ne rekoh to što ti pričaš, ama baš nikad. Jebo te Trump, ja ću biti bilo gdje u blizine te spodobe? Ja kad bih morao raditi na njegovom obezbjeđenju, ja bih radije napustio.

Da, imao sam dodira kroz posao i sa Secret Service, i sa ključarima, radnike u građevini, narkomane, pijanice. Ipak, nikad ne rekoh da sam ijedan od njih. To si ti sebi utripovao, vrati se i čitaj, ali trijezan to radi.

Niko u Iraku nije bio neprijatelj Amerike, Bush, Rumsfeld i Cheney su bili njihovi neprijatelji. Kako sada slušaš ovog glavonju, tako si tada ova dva kriminalca. Pobiti toliiko ljudi, sjebati im zemlju.... i ti tu kao nekoga salješ na ahiret? TI?

Ne obraćaj mi se više, neću da sa zlikovcima ni o sportu da pišem.
Zaboravih ti reci zvala te 1988 da ti javi Niko nije vise STONED
Izraz ovih dana je gardening.
Ti napisa radio si sa njima dobri momci implikacija da si agent USSS.
Cuvati Velikog Trumpa je cast koju samo odabrani imaju ..
Ko su Kljucari? Jesu to stanovnici Malo krajskog grada Kljuca?
Al ti si ko kakva funjara vazda se naljutis kazes nijkad vise I onda se vratis PO slijedecu porciju.
Budi karakter ostani dosljedan pokazi da si covjek.od rijeci nemoj sa zlikovcima ni o sportu

Post Reply

Return to “Svijet”