Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- ironman
- sirius
- Has thanked: 23765 times
- Been thanked: 24249 times
- Status: Online
Re: Republikanci/Donald Trump
pa ti i mile ste zaljubljeni u narandzu 

dream of spring...
sign of the times...
sign of the times...
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1367 times
- Been thanked: 1320 times
- Status: Offline
Šta hoće ti latinosi u Los Angelesu, uvijek se nešto bune.
Neka idu nazad u Kanadu i Alasku, ako im se ne sviđa L.A.
Kinezi, mrš u Japan!
Zakon se mora provoditi.
Mi smo za pravicu.
Neka institucije rade svoj posao.
Kinezi, mrš u Japan!

Zakon se mora provoditi.
Mi smo za pravicu.
Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13478 times
- Been thanked: 22165 times
Samo principijelno
Nema sad vako sad nako
Inace, ova je studirala 22 godine da zavrsi fakultet
Sad faca meksikance okolo
Nema sad vako sad nako
Dozvolite da se obratimo
- rocko
- Inventar foruma
- Has thanked: 210 times
- Been thanked: 143 times
Mile je standardna Nasa kuja ono.bas ko ti vazda se krije iza jaceg.
Neznam tog narastu I'ma ovdje jedan Nas zove se Mrkva.
A tema je Big Daddy Trump I njegove velikacke pobjede
Last edited by rocko on 11 Jun 2025, 19:19, edited 1 time in total.
- ironman
- sirius
ybomajku ekipa koja je kod nas bila onomad u kult okupljena...ono kad su htjeli rahmetli Zukorlica za reisa umjesto Kavazovica...ekipa nip,pda,sdp,nasisti...toliko je slicno ovim bolidima iz mage..gleaj ovu ista Piricka to je taj nivo samo ova usminkanija ybg Amerika..
dream of spring...
sign of the times...
sign of the times...
- rocko
- Inventar foruma
Haj napisi opet sve je zbrda zdola kao da si nesto se uzbihuzurio?ironman wrote: 11 Jun 2025, 19:19 ybomajku ekipa koja je kod nas bila onomad u kult okupljena...ono kad su htjeli rahmetli Zukorlica za reisa umjesto Kavazovica...ekipa nip,pda,sdp,nasisti...toliko je slicno ovim bolidima iz mage..gleaj ovu ista Piricka to je taj nivo samo ova usminkanija ybg Amerika..
- ironman
- sirius
De bizonu s Fudom pricam ko da je bitno sta ti bljujes..
dream of spring...
sign of the times...
sign of the times...
- rocko
- Inventar foruma
Samo budala I vo ne mjenja misljenjeFuddo wrote: 11 Jun 2025, 19:15 Samo principijelno
Nema sad vako sad nako
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13478 times
- Been thanked: 22165 times
Identican je modus operandi.ironman wrote: 11 Jun 2025, 19:19 ybomajku ekipa koja je kod nas bila onomad u kult okupljena...ono kad su htjeli rahmetli Zukorlica za reisa umjesto Kavazovica...ekipa nip,pda,sdp,nasisti...toliko je slicno ovim bolidima iz mage..gleaj ovu ista Piricka to je taj nivo samo ova usminkanija ybg Amerika..
Svuda na svijetu su potpuno isti
Lazi, petljaj, podvaljuj, pravi se lud kad te provale.
Svaka njihova optuzba na racun drugog je vlastito priznanje.
Govna, takav vakat, svako malo dunjaluk ispusti kanalizaciju
Narod se pogusi, i onda to neko mora popravljati
Dozvolite da se obratimo
- rocko
- Inventar foruma
Pa mjenjaj se ljudinoFuddo wrote: 11 Jun 2025, 19:30Identican je modus operandi.ironman wrote: 11 Jun 2025, 19:19 ybomajku ekipa koja je kod nas bila onomad u kult okupljena...ono kad su htjeli rahmetli Zukorlica za reisa umjesto Kavazovica...ekipa nip,pda,sdp,nasisti...toliko je slicno ovim bolidima iz mage..gleaj ovu ista Piricka to je taj nivo samo ova usminkanija ybg Amerika..
Svuda na svijetu su potpuno isti
Lazi, petljaj, podvaljuj, pravi se lud kad te provale.
Svaka njihova optuzba na racun drugog je vlastito priznanje.
Govna, takav vakat, svako malo dunjaluk ispusti kanalizaciju
Narod se pogusi, i onda to neko mora popravljati
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 46395 times
- Been thanked: 8296 times
Latine nece ni hrvati u hrvatskoj, najbolje ih je smjestit u grude dol nedje sa ostalim latinimaTokmak wrote: 11 Jun 2025, 19:06 Šta hoće ti latinosi u Los Angelesu, uvijek se nešto bune.
Kinezi, mrš u Japan!![]()
Zakon se mora provoditi.
Mi smo za pravicu.

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Quds
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 3396 times
- Been thanked: 1346 times
Golemo od tebe, kad u isto vrijeme se hvališ slanjem ljudi na drugi svijet. Pominjao si, i meni je drago što moderacija dopušta oštrije rasprave. Ali tebi odgovora to samo kada se ti izražavaš tom hvalom ya ubijanje ljudi, a kao štitiš ljude sa invaliditetom. Nemoj biti dvoličan...
Nisi mi rekao koje godine si otišao u penziju? A, to "bavljenje tobom" bi trebao otrpiti, i ti se baviš skoro svima ostalim isto. Mene si utjerivao u zanimanja koja si ti izabrao, zar ne? Samo koriti isti aršin za sve ljude u svijetu, kao i na forumu. Odmah ćeš imati manje ljudi, koji ti ovako svašta kažu.
- Quds
- Aktivni forumaš
Sam si rekao da si učestvovao. Pa nije ovdje niko budala - vrati se i i čitaj šta si pisao. Drugo, ti ne znaš o meni baš ništa. Nula informacija. A ja ako htjednem...rocko wrote: 11 Jun 2025, 12:53Uh sta si ti to kao uradio za USA? Jel to Ono kada si radio rame uz ramen sa agentima USSS na obezbjedjenju Predsjednika USA Kako ti Ono napisa kada su Ono probali ubiti Velikog Trumpa.Quds wrote: 10 Jun 2025, 21:47
![]()
Opet ti kažem, da provedeš tri života u Americi, nikada ni približno nećeš uraditi za nju koliko ovaj 'što je na socijali' (izgleda su vam VA psihijatri i gori nego što se priča), a pri tome još nisam ubijao nedužne civile po Afganistanu, Iraku, pa onda nepotrebno boravio po bazama o trošku siromašne i srednje klase, koju Pentagon i oligarsi bliski njemu, bukvalno izbrisaše.
daj bolan priberi SE.Prizovi SE pameti Jok ba dobri smo , ko je ubijao civile? to su vec ozbiljne optuzbe Bez ikakvih dokaza, da li je bilo nepotrebno to ti neznas. Hvala ti sto si platio moje safarije PO Africi svojim poreskim obavezama. Ja koliko vidim Jo's uvijek postoji Srednja klasa, to sto ti nisi mako od socijalnog stana, cetke I rolera j... ga takav ti grah pao.
Uredu je znam ja da si ti ko I svaki prosjecan Bosanac zavidan na uspjehu, Ono tesko je tebi danas kada shvatis sve te tvoje navodne zrtve za USA I na kraju spalo SE na SSI, potrosen zivot danas socijalni slucaj, pa rezis na svakog koje bolje od tebe se snasao I organizovao. PO sitemu nemere to biti Tako jer ondac je Jasno da Sam ja propali covjek. znam NIje ti lako , nesekiraj SE ilovaca sve lijeci

Onda tu nešto Nori oko avatara sa duhanom...ti to prigovaraš njoj? Pa svi ovdje znamo kada si pisao ili pijan ili stoned, sve se to vidi, roćko. Pregledaj sva svoja 'sabrana djela ovdje' i pogledaj i sam. POTPUKOVNIČE!

- rocko
- Inventar foruma
Razlika je golema ovo je jedan veoma fino covjek a on nista nije uradio osim sto je dzogirao.Quds wrote: 11 Jun 2025, 22:33Golemo od tebe, kad u isto vrijeme se hvališ slanjem ljudi na drugi svijet. Pominjao si, i meni je drago što moderacija dopušta oštrije rasprave. Ali tebi odgovora to samo kada se ti izražavaš tom hvalom ya ubijanje ljudi, a kao štitiš ljude sa invaliditetom. Nemoj biti dvoličan...rocko wrote: 11 Jun 2025, 17:10
I jest tuga izaso dzogirat I drvo palo na njega u bolnicu USA kao dzoger I iz bolnice u kolica.
Moze se neslagati sa osobom Al rugati se necijem invalditetu je bas nisko
Nisi mi rekao koje godine si otišao u penziju? A, to "bavljenje tobom" bi trebao otrpiti, i ti se baviš skoro svima ostalim isto. Mene si utjerivao u zanimanja koja si ti izabrao, zar ne? Samo koriti isti aršin za sve ljude u svijetu, kao i na forumu. Odmah ćeš imati manje ljudi, koji ti ovako svašta kažu.
2023 zvanicno.mada znas jer si kopao PO starim postovima o Africi

Specijalac odrastii. Kako ono ti napisa da si radio sa agentima USSs kada je pokusan atentator na Velikog Trumpa I ja zatrazi sf-50 I nista najednom ja farbo, da ti.malo Nas ne farbas?
Ja Sam equal opportunity kad dodje do slanja na Ahiret. Ako si neprijatelj USA ja nepitam samo uredjuhem put . Meni svejedno sunit shia vehavbija budista hriscanin kad je vrijeme ovjeriti.karrtu ja Sam vazda tu.
- rocko
- Inventar foruma
Pa jednog je ucestovati u ratnim dejstvima jednog.je ubijati civileQuds wrote: 11 Jun 2025, 22:49Sam si rekao da si učestvovao. Pa nije ovdje niko budala - vrati se i i čitaj šta si pisao. Drugo, ti ne znaš o meni baš ništa. Nula informacija. A ja ako htjednem...rocko wrote: 11 Jun 2025, 12:53
Uh sta si ti to kao uradio za USA? Jel to Ono kada si radio rame uz ramen sa agentima USSS na obezbjedjenju Predsjednika USA Kako ti Ono napisa kada su Ono probali ubiti Velikog Trumpa.
daj bolan priberi SE.Prizovi SE pameti Jok ba dobri smo , ko je ubijao civile? to su vec ozbiljne optuzbe Bez ikakvih dokaza, da li je bilo nepotrebno to ti neznas. Hvala ti sto si platio moje safarije PO Africi svojim poreskim obavezama. Ja koliko vidim Jo's uvijek postoji Srednja klasa, to sto ti nisi mako od socijalnog stana, cetke I rolera j... ga takav ti grah pao.
Uredu je znam ja da si ti ko I svaki prosjecan Bosanac zavidan na uspjehu, Ono tesko je tebi danas kada shvatis sve te tvoje navodne zrtve za USA I na kraju spalo SE na SSI, potrosen zivot danas socijalni slucaj, pa rezis na svakog koje bolje od tebe se snasao I organizovao. PO sitemu nemere to biti Tako jer ondac je Jasno da Sam ja propali covjek. znam NIje ti lako , nesekiraj SE ilovaca sve lijeciA kad već pominješ safari...
I u tom polju možeš samo sanjati o mjestima u kojima sam ja bio.
Kaže čovjek, ja njemu plaćao safari. Jaoooooo...
Onda tu nešto Nori oko avatara sa duhanom...ti to prigovaraš njoj? Pa svi ovdje znamo kada si pisao ili pijan ili stoned, sve se to vidi, roćko. Pregledaj sva svoja 'sabrana djela ovdje' i pogledaj i sam. POTPUKOVNIČE!![]()
Ma rekao Sam ti boli me racku za tobom.
Uh jesi zajeban eto lako je tebi dokazat to postavi dd214 ili sf-50 I gotovo .ili hocesd da kazes da si ti ubijo civile tobe jarabi
Pa ruzno je to pusenje a I nezdravo .
To sad onako ad hominem ovo ja sve trijezan pisem
Nego specijalac cekam sf-50 ili dd214 na uvid
- Quds
- Aktivni forumaš
rocko wrote: 11 Jun 2025, 23:02Razlika je golema ovo je jedan veoma fino covjek a on nista nije uradio osim sto je dzogirao.Quds wrote: 11 Jun 2025, 22:33
Golemo od tebe, kad u isto vrijeme se hvališ slanjem ljudi na drugi svijet. Pominjao si, i meni je drago što moderacija dopušta oštrije rasprave. Ali tebi odgovora to samo kada se ti izražavaš tom hvalom ya ubijanje ljudi, a kao štitiš ljude sa invaliditetom. Nemoj biti dvoličan...
2023 zvanicno.mada znas jer si kopao PO starim postovima o AfriciMa u mom se selu kaze za dobrim konjem.velika se prasina dize, pa sto reko ti swedo ce te se pocet raspravljat koliko MI je hasimaga.
Specijalac odrastii. Kako ono ti napisa da si radio sa agentima USSs kada je pokusan atentator na Velikog Trumpa I ja zatrazi sf-50 I nista najednom ja farbo, da ti.malo Nas ne farbas?
Ja Sam equal opportunity kad dodje do slanja na Ahiret. Ako si neprijatelj USA ja nepitam samo uredjuhem put . Meni svejedno sunit shia vehavbija budista hriscanin kad je vrijeme ovjeriti.karrtu ja Sam vazda tu.
Dovoljno.Ja Sam equal opportunity kad dodje do slanja na Ahiret. Ako si neprijatelj USA ja nepitam samo uredjuhem put . Meni svejedno sunit shia vehavbija budista hriscanin kad je vrijeme ovjeriti.karrtu
Nemam ja šta kopati po starim temema, nisi mi zanimljiv ba toliko. I ja ne rekoh to što ti pričaš, ama baš nikad. Jebo te Trump, ja ću biti bilo gdje u blizine te spodobe? Ja kad bih morao raditi na njegovom obezbjeđenju, ja bih radije napustio.
Da, imao sam dodira kroz posao i sa Secret Service, i sa ključarima, radnike u građevini, narkomane, pijanice. Ipak, nikad ne rekoh da sam ijedan od njih. To si ti sebi utripovao, vrati se i čitaj, ali trijezan to radi.
Niko u Iraku nije bio neprijatelj Amerike, Bush, Rumsfeld i Cheney su bili njihovi neprijatelji. Kako sada slušaš ovog glavonju, tako si tada ova dva-tri kriminalca. Pobiti toliiko ljudi, sjebati im zemlju.... i ti tu kao nekoga salješ na ahiret? TI?
Ne obraćaj mi se više, neću da sa zlikovcima ni o sportu da pišem.
Last edited by Quds on 11 Jun 2025, 23:38, edited 1 time in total.
- rocko
- Inventar foruma
Zaboravih ti reci zvala te 1988 da ti javi Niko nije vise STONEDQuds wrote: 11 Jun 2025, 23:20rocko wrote: 11 Jun 2025, 23:02
Razlika je golema ovo je jedan veoma fino covjek a on nista nije uradio osim sto je dzogirao.
2023 zvanicno.mada znas jer si kopao PO starim postovima o AfriciMa u mom se selu kaze za dobrim konjem.velika se prasina dize, pa sto reko ti swedo ce te se pocet raspravljat koliko MI je hasimaga.
Ja Sam equal opportunity kad dodje do slanja na Ahiret. Ako si neprijatelj USA ja nepitam samo uredjuhem put . Meni svejedno sunit shia vehavbija budista hriscanin kad je vrijeme ovjeriti.karrtu ja Sam vazda tu.Dovoljno.Ja Sam equal opportunity kad dodje do slanja na Ahiret. Ako si neprijatelj USA ja nepitam samo uredjuhem put . Meni svejedno sunit shia vehavbija budista hriscanin kad je vrijeme ovjeriti.karrtu
Nemam ja šta kopati po starim temema, nisi mi zanimljiv ba toliko. I ja ne rekoh to što ti pričaš, ama baš nikad. Jebo te Trump, ja ću biti bilo gdje u blizine te spodobe? Ja kad bih morao raditi na njegovom obezbjeđenju, ja bih radije napustio.
Da, imao sam dodira kroz posao i sa Secret Service, i sa ključarima, radnike u građevini, narkomane, pijanice. Ipak, nikad ne rekoh da sam ijedan od njih. To si ti sebi utripovao, vrati se i čitaj, ali trijezan to radi.
Niko u Iraku nije bio neprijatelj Amerike, Bush, Rumsfeld i Cheney su bili njihovi neprijatelji. Kako sada slušaš ovog glavonju, tako si tada ova dva kriminalca. Pobiti toliiko ljudi, sjebati im zemlju.... i ti tu kao nekoga salješ na ahiret? TI?
Ne obraćaj mi se više, neću da sa zlikovcima ni o sportu da pišem.
Izraz ovih dana je gardening.
Ti napisa radio si sa njima dobri momci implikacija da si agent USSS.
Cuvati Velikog Trumpa je cast koju samo odabrani imaju ..
Ko su Kljucari? Jesu to stanovnici Malo krajskog grada Kljuca?
Al ti si ko kakva funjara vazda se naljutis kazes nijkad vise I onda se vratis PO slijedecu porciju.
Budi karakter ostani dosljedan pokazi da si covjek.od rijeci nemoj sa zlikovcima ni o sportu