TROSJED
Moderator: VIP
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
- Status: Offline
Re: Cudom se cudim :)
Šta je sve praštalo po ovoj planeti, čovjek je tu neprimijetan. 
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19309 times
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Kako spavaš?DocSportello wrote:Ja sam kriv za smrt tih beba kao i ti.
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
http://www.bosanski-forum.com/viewtopic ... 7#p1087147Bla wrote:Kako spavaš?DocSportello wrote:Ja sam kriv za smrt tih beba kao i ti.
Question everything.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10064 times
- Been thanked: 17062 times
- Status: Online
Ja ne znam koliko moraš biti diskonektovan od ljudskosti i empatije pa da imas ovaj način razmisljanja (mislim na autora teme i uvodni post).
I još jednom 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- DocSportello
- Osvježenje foruma

- Location: Na balkonu, chuchim na drvima, hvatam konin wifi :D
- Has thanked: 326 times
- Been thanked: 183 times
Ako sam ista, diskonektovan od reale sigurno nisam zbog ovakvog nacina razmisljanja. Vise ste diskonektovani vi, satro empate po netu a u reali ne radite nista po tome pitanju.
Kralju razumi da nas ima previse da bi planeta funkcionisala normalno! Razumijel iko tezinu i ozbiljnost te situacije? Il je lakse glavu pod pjesak pa sta bude. Znaci odgovorno tvrdim, rokanja i ubijanja ljudi kroz razne nacine je vazda bilo, vazda ce bit, to je za sad jedini način funkcionisanja drustva. Ja nisam izmislio taj nacin, ja ne postavih pravila, obratite se vasem bogu, prirodi, vecim društvenim instancama kojima sami prepustate svoje sudbine u ruke. Dont shot the messenger
PoslaTo dimnim signalima sa stabla jagode
Kralju razumi da nas ima previse da bi planeta funkcionisala normalno! Razumijel iko tezinu i ozbiljnost te situacije? Il je lakse glavu pod pjesak pa sta bude. Znaci odgovorno tvrdim, rokanja i ubijanja ljudi kroz razne nacine je vazda bilo, vazda ce bit, to je za sad jedini način funkcionisanja drustva. Ja nisam izmislio taj nacin, ja ne postavih pravila, obratite se vasem bogu, prirodi, vecim društvenim instancama kojima sami prepustate svoje sudbine u ruke. Dont shot the messenger
“The reason I talk to myself is because I’m the only one whose answers I accept.”
― George Carlin
― George Carlin
- spacebound
- Urednik foruma

Vidim, čitao se Inferno.
Kralju, razumi ti da se ovaj problem može riješiti bez ubijanja.Npr. upoznavanjem naroda zemalja trećeg svijeta sa metodama kontracepcije.
I kako je to određeno životi čije djece se trebaju žrtvovati za "dobrobit" cijele naše vrste?Zašto je život njemačkoga djeteta vredniji od života sirijske djece Kralju.
Kralju, razumi ti da se ovaj problem može riješiti bez ubijanja.Npr. upoznavanjem naroda zemalja trećeg svijeta sa metodama kontracepcije.
I kako je to određeno životi čije djece se trebaju žrtvovati za "dobrobit" cijele naše vrste?Zašto je život njemačkoga djeteta vredniji od života sirijske djece Kralju.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- DocSportello
- Osvježenje foruma

Nisam citao inferno, ne furam se na plitku sezonsku literaturu. Pa kraljino zasto ne rjesimo taj problem onda? Bil ti bilo prihvatljivije rješenje prisilne kastracije? Jel stvarno mislis da mozes indijcima, kinezima, drustvima u trecem svjetu koji se oslanjaju zbog fukarestine na brojnost potomstva i gledaju na to filjanje djece kao na investiciju, mislis realno da mozes njima dokazat da od sutra trebamo svi po jedno djete imat i kapak?
Ko je sad diskonektovan od reale kralju, ja il ti?
Pa sta da ti kazem, doci ce vrjeme kad ce i Evropa platit svoj ceh, nijedna grupacija na planeti nije postedjena tog ceha.
Ko je sad diskonektovan od reale kralju, ja il ti?
Pa sta da ti kazem, doci ce vrjeme kad ce i Evropa platit svoj ceh, nijedna grupacija na planeti nije postedjena tog ceha.
“The reason I talk to myself is because I’m the only one whose answers I accept.”
― George Carlin
― George Carlin
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Nakazan je način na koji pišeš.
Jedno je zastupati neku tezu, recimo, ovu o prenaseljenosti, koju i neki drugi mislioci zastupaju, a drugo je pa skoro radosno pisati o umiranju ljudi, u najtežim mukama. Ako te je Aleppo potaknuo da se čudovišno uhvatiš nekih teorija, onda si čudovište a ne ljudsko biće. Znači, nisi ti the messenger, nego onanista koji se nasladjuje tuđom smrti.
I na kraju, nisi baš ni do kraja u pravu. Indija i Kina su najmnogoljudnije zemlje na svijetu, pa bas i ne vidim da njima prijete neki ratovi. A i ako budu prijetili, neće baš biti veselo ni po ostatak čovječanstva.
Jedno je zastupati neku tezu, recimo, ovu o prenaseljenosti, koju i neki drugi mislioci zastupaju, a drugo je pa skoro radosno pisati o umiranju ljudi, u najtežim mukama. Ako te je Aleppo potaknuo da se čudovišno uhvatiš nekih teorija, onda si čudovište a ne ljudsko biće. Znači, nisi ti the messenger, nego onanista koji se nasladjuje tuđom smrti.
I na kraju, nisi baš ni do kraja u pravu. Indija i Kina su najmnogoljudnije zemlje na svijetu, pa bas i ne vidim da njima prijete neki ratovi. A i ako budu prijetili, neće baš biti veselo ni po ostatak čovječanstva.
. . . . . . . . .
Ovo gdje sam lanjsku jesen proveo 3 mjeseca....bilo je jebeno realno...
stoga me zaobilazi u širokom luku, da se ne začudiš još nečemu...

moje su fotografije, načinjene uglavnom krišom....jer nisam imao obraza fotografirati tuđu nesrecu i mislio sam zadržati za sebe....ali kako neki razumiju samo slikovni prikaz, eto....

moje su fotografije, načinjene uglavnom krišom....jer nisam imao obraza fotografirati tuđu nesrecu i mislio sam zadržati za sebe....ali kako neki razumiju samo slikovni prikaz, eto....
Habibti, ya nour el - ain... 
- DocSportello
- Osvježenje foruma

A meni je druze vise nakazno da svi masovno puse histeriju oko sirije i to bas dan prije protesta u sarajevu.Socrates wrote:Nakazan je način na koji pišeš.
Meni je to bas simpaticno kod vas internet empata i ovcica.
― George Carlin
― George Carlin
- DocSportello
- Osvježenje foruma

Zasto se ti meni obracas kao da sam ja kriv za to?storm wrote:Ovo gdje sam lanjsku jesen proveo 3 mjeseca....bilo je jebeno realno...
Razumijes li bolan da sutra taj rat da stane, otvoriće se zariste na drugom mjestu, jer kao vrsta nismo evoluirali dovoljno da zivimo bez rata!
Shvatas li da je to realno stanje, zasto ti meni pakujes odgovornost za to sranje?
Jako mi je simpaticno kod vas empata internetskih taj kratak fitilj kojem mrva fali da preraste u nasilje i netrpeljivost cim se susretnete sa drukcijim stavom od svog.
Da kralju ponovicu još jednom, boli me zgembo za tu prljavu igru u siriji, palestini, gdje god, isto kao sto je sve njih bolio zgembo kad sam ja ovdje podnosio istu tu zrtvu za ostatak svjeta.
― George Carlin
― George Carlin
- Socrates
- Forum [Bot]
Pa dobro, onda se ti popni na granu i urlici kao majmun.
Svako bira da je majmun, niko ga na to ne tjera.
A mogao si i da šutiš. Kad ljudi masovno umiru, a tebi bas nije žao, onda šutiš, ako imaš zrno inteligencije.
Ako si glup, popnes se na granu, urlices k'o majmun i samozadovoljavas se.
Ponavljam dva puta da ti lakše udje u glavu. I da ti ne padne napamet da pomisliš da je način na koji govoriš o umiranju ljudi u Siriji ikakav produkt nekog nazovi kvalitetnog razmišljanja.
A mogao si i da šutiš. Kad ljudi masovno umiru, a tebi bas nije žao, onda šutiš, ako imaš zrno inteligencije.
Ponavljam dva puta da ti lakše udje u glavu. I da ti ne padne napamet da pomisliš da je način na koji govoriš o umiranju ljudi u Siriji ikakav produkt nekog nazovi kvalitetnog razmišljanja.
. . . . . . . . .
- spacebound
- Urednik foruma

Machiavelli je vise štivo za tebe
Pa da, po tvojoj logici lakše je sravniti države i narode sa zemljom nego ih edukovati.
Ako je to prihvatljivo i logicno rješenje, zaista zaslužujemo, kao vrsta, da izumremo.
Pa da, po tvojoj logici lakše je sravniti države i narode sa zemljom nego ih edukovati.
Ako je to prihvatljivo i logicno rješenje, zaista zaslužujemo, kao vrsta, da izumremo.
- DocSportello
- Osvježenje foruma

Kralju to nije moj izbor, moja volja, TO TI JE REALNO STANJE SVJETA!spacebound wrote:Machiavelli je vise štivo za tebe![]()
RAZUMIJES LI DA SE TO RADI STOLJECIMA, RADI SE TRENUTNO, RADIT CE SE I SUTRA.
Ne razumijem cemu srdzba na mene ako vam kazem da je to realno stanje stvari.
Ja ga ne uzrokujem nista manje ni vise od sviju vas.
Relax empate, nesto ste mi plaho nadrndani sabahilde
― George Carlin
― George Carlin
- DocSportello
- Osvježenje foruma

Imam osjecaj da si strasno osjetljiv na sirijce, palestince i slicne.Socrates wrote:Pa dobro, onda se ti popni na granu i urlici kao majmun.
Pa onako ljudski pitam ja tebe, dal bi ti bilo isto tako stalo da se sutra desi pokolj eskima, pokolj nekog indinogenog plemena u amazonu, da se desi sukob izmedju katolika u juznoj africi.
Da li bi tako zdusno branio i njih po internet prostranstvima ili bi te bolio zgembo jer se ne mole prihvatljivom bozanstvu za tvoj sentiment
― George Carlin
― George Carlin
- Socrates
- Forum [Bot]
Nikoga ja ne branim, niti sam posebno osjetljiv na bilo koji narod.
Uopste me ne interesuju masovne religije, i nisam musliman, ako na to ciljas.
Samo ti pokušavam reci da masovna smrt ljudi nije pravo vrijeme da pišeš ovako nakazne teme. Ako hoćeš da raspravljas o nečemu, recimo o tome da je planeta prenaseljena, postoje pristojniji načini da se to uradi, a ne da vrijeđaš ljude koji upravo u ovom trenutku umiru. Kao što rekoh, mogao si i da šutiš, a ne da svoju primitivnu glupost stavljaš svima na uvid.
Ako te boli kyrqc za pristojnost prema umirućim ljudima, onda si majmun. I kao takvom ti zelim da umreš u najgorim mogućim mukama. Jel' valja ova?
Uopste me ne interesuju masovne religije, i nisam musliman, ako na to ciljas.
Samo ti pokušavam reci da masovna smrt ljudi nije pravo vrijeme da pišeš ovako nakazne teme. Ako hoćeš da raspravljas o nečemu, recimo o tome da je planeta prenaseljena, postoje pristojniji načini da se to uradi, a ne da vrijeđaš ljude koji upravo u ovom trenutku umiru. Kao što rekoh, mogao si i da šutiš, a ne da svoju primitivnu glupost stavljaš svima na uvid.
Ako te boli kyrqc za pristojnost prema umirućim ljudima, onda si majmun. I kao takvom ti zelim da umreš u najgorim mogućim mukama. Jel' valja ova?
. . . . . . . . .
- spacebound
- Urednik foruma

Pa sve gore od goreg
Mogu i ja da ti odgovorim.Da, jednako mi je zao i ljudi drugih nacija i vjeroispovijesti.Zao mi je krscana(Nigerijaca)koje tamani Boko Haram.O tome se malo piše, valjda mnoge ljude, k'o i tebe zaboli hašim za crnce koje žive u blatim kolibama u 21.vijeku.Tako da se ni mediji ni ljudi nisu bog zna kako osvrnuli na priču o njima dana kad ih je Boko Haram 2000 pobio, a selo zapalio, uništili svaku trag njihovog postojanja.Sve oči bile su uprte u Pariz, ipak je u Parizu taj dan bio teroristički napad, a život Francuza je valjda puno vrijedniji od života nigerijca
Mogu i ja da ti odgovorim.Da, jednako mi je zao i ljudi drugih nacija i vjeroispovijesti.Zao mi je krscana(Nigerijaca)koje tamani Boko Haram.O tome se malo piše, valjda mnoge ljude, k'o i tebe zaboli hašim za crnce koje žive u blatim kolibama u 21.vijeku.Tako da se ni mediji ni ljudi nisu bog zna kako osvrnuli na priču o njima dana kad ih je Boko Haram 2000 pobio, a selo zapalio, uništili svaku trag njihovog postojanja.Sve oči bile su uprte u Pariz, ipak je u Parizu taj dan bio teroristički napad, a život Francuza je valjda puno vrijedniji od života nigerijca
Ja bi se kladio da piše sa stabla banane...
Uz dužno poštovanje i respekt majmunima na evolucijskoj ljestvici
Uz dužno poštovanje i respekt majmunima na evolucijskoj ljestvici
Habibti, ya nour el - ain... 
- Mohr
- Inventar foruma

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 21 times
DocSportello wrote:Ako sam ista, diskonektovan od reale sigurno nisam zbog ovakvog nacina razmisljanja. Vise ste diskonektovani vi, satro empate po netu a u reali ne radite nista po tome pitanju.
Kralju razumi da nas ima previse da bi planeta funkcionisala normalno! Razumijel iko tezinu i ozbiljnost te situacije? Il je lakse glavu pod pjesak pa sta bude. Znaci odgovorno tvrdim, rokanja i ubijanja ljudi kroz razne nacine je vazda bilo, vazda ce bit, to je za sad jedini način funkcionisanja drustva. Ja nisam izmislio taj nacin, ja ne postavih pravila, obratite se vasem bogu, prirodi, vecim društvenim instancama kojima sami prepustate svoje sudbine u ruke. Dont shot the messenger![]()
Da sakatog anti-climaxa!!!
Čime odgovaraš za tu besmislenu tvrdnju
Dimnim signalima, bezbeli