O čemu trenutno razmišljate?
Moderator: VIP
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
- Status: Offline
Re: O čemu trenutno razmišljate?
O kukuruzu, paradajzu, paprikama i Baji.
... teške misli ... 
Ko ti kriv kad si sa ženom na godišnjem...za par nedelja ćeš se pitati di ti ode ceo godišnjimehaning wrote:Razmišljam, gdje je otišlo pola godišnjeg...
Kako Joškeca mogu naučit nešto , a tebe ne i to nikada???
..hej polako sa tim .... ceka te fax ..to je sada najvaznije ..Galieva wrote:Sve mi dobro ide osim ljubavi...
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Kako moram odgoditi susret sa kolegicom večeras ... jednostavno ne mogu na sve strane ... 
Meni je na godišnjem sa ženom sasvim u redu, samo mi brzo prolazi...Nole wrote:Ko ti kriv kad si sa ženom na godišnjem...za par nedelja ćeš se pitati di ti ode ceo godišnjimehaning wrote:Razmišljam, gdje je otišlo pola godišnjeg...![]()
![]()
Kako Joškeca mogu naučit nešto , a tebe ne i to nikada???![]()
Mišo, imaš li ti i sa bubuljicama probleme ili ti samo dolje šteka...
Za gore znam da nema što...
Jel išao Komunjara na granicu SLO i HR zbog jedne cure što mu namesti ona bivša pa se on i VUK duvali da više nije BŠIONS već BŠIOLJU ....al njoj muž baš tad dođe kućimehaning wrote:Meni je na godišnjem sa ženom sasvim u redu, samo mi brzo prolazi...Nole wrote:Ko ti kriv kad si sa ženom na godišnjem...za par nedelja ćeš se pitati di ti ode ceo godišnjimehaning wrote:Razmišljam, gdje je otišlo pola godišnjeg...![]()
![]()
![]()
Mišo, imaš li ti i sa bubuljicama probleme ili ti samo dolje šteka...![]()
Za gore znam da nema što...
E sad o onom gore...ne volim nacionalna divljanja nigde, ustaše pljujem ovde, četnike uživo...ne mali broj puta sam imao problema sa njima uživo (četnicima) kad ih napljujem, pun mi q...njihovog kurčenja, a samo profiteri ...u ratu pljačkali komšijski, a sad uz pomoć politike svoj narod...Skoro je u selu gde sam rođen jedan SNS četnik nešto srao, a pomenem mu sva sranja koja su pravili 1991-1995 u četničkim uniformama onako bradati fuj...i kad sam mu rekao da postoje tri vrste brade: Brada znanja ( umetnici, akademici, naučnici) brada zvanja (popovi, sveštenici) i brada sranja (četnici) Uf mal se u kafiću nije zakuvalo...al oni su tamo malobrojni....ućutali se i otišli.
-
Galieva
- Poneki mu pročitamo

Jutros popizdila isplakala se ziva nanervirao me raskinula s njim nisam mogla jednostavno kasnije salje poruku izvinjava se ne mogu izvini ostacemo u dobrim odnosima sve ok ali zajedno ne mozemo.SPINERKA wrote:..hej polako sa tim .... ceka te fax ..to je sada najvaznije ..Galieva wrote:Sve mi dobro ide osim ljubavi...
Bolje je dobar raskid nego loša veza....e sad, mlada si....daj sebi nekoliko dana lufta i trezveno razmisli, šta vam je dobro, šta je loše, može li se to loše ispraviti pa onda bez emociia sve to stavi na vagu....ALI SAMA....nikog ne pitaj za savete niti dozvoli da ti suflira...Galieva wrote:Jutros popizdila isplakala se ziva nanervirao me raskinula s njim nisam mogla jednostavno kasnije salje poruku izvinjava se ne mogu izvini ostacemo u dobrim odnosima sve ok ali zajedno ne mozemo.SPINERKA wrote:..hej polako sa tim .... ceka te fax ..to je sada najvaznije ..Galieva wrote:Sve mi dobro ide osim ljubavi...
Prijateljski savet
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- dr laganini
- Inventar foruma

..tako ti je mala moja kaad ljubi dalmatinacGalieva wrote:Jutros popizdila isplakala se ziva nanervirao me raskinula s njim nisam mogla jednostavno kasnije salje poruku izvinjava se ne mogu izvini ostacemo u dobrim odnosima sve ok ali zajedno ne mozemo.SPINERKA wrote:..hej polako sa tim .... ceka te fax ..to je sada najvaznije ..Galieva wrote:Sve mi dobro ide osim ljubavi...
Šta fali Dalmatincima...dr laganini wrote:..tako ti je mala moja kaad ljubi dalmatinacGalieva wrote:Jutros popizdila isplakala se ziva nanervirao me raskinula s njim nisam mogla jednostavno kasnije salje poruku izvinjava se ne mogu izvini ostacemo u dobrim odnosima sve ok ali zajedno ne mozemo.SPINERKA wrote:..hej polako sa tim .... ceka te fax ..to je sada najvaznije ..Galieva wrote:Sve mi dobro ide osim ljubavi...
Našao srbovati u priči o zakonskoj nevjeri...Nole wrote:Jel išao Komunjara na granicu SLO i HR zbog jedne cure što mu namesti ona bivša pa se on i VUK duvali da više nije BŠIONS već BŠIOLJU ....al njoj muž baš tad dođe kućimehaning wrote:Meni je na godišnjem sa ženom sasvim u redu, samo mi brzo prolazi...Nole wrote:Ko ti kriv kad si sa ženom na godišnjem...za par nedelja ćeš se pitati di ti ode ceo godišnjimehaning wrote:Razmišljam, gdje je otišlo pola godišnjeg...![]()
![]()
![]()
Mišo, imaš li ti i sa bubuljicama probleme ili ti samo dolje šteka...![]()
Za gore znam da nema što...![]()
E sad o onom gore...ne volim nacionalna divljanja nigde, ustaše pljujem ovde, četnike uživo...ne mali broj puta sam imao problema sa njima uživo (četnicima) kad ih napljujem, pun mi q...njihovog kurčenja, a samo profiteri ...u ratu pljačkali komšijski, a sad uz pomoć politike svoj narod...Skoro je u selu gde sam rođen jedan SNS četnik nešto srao, a pomenem mu sva sranja koja su pravili 1991-1995 u četničkim uniformama onako bradati fuj...i kad sam mu rekao da postoje tri vrste brade: Brada znanja ( umetnici, akademici, naučnici) brada zvanja (popovi, sveštenici) i brada sranja (četnici) Uf mal se u kafiću nije zakuvalo...al oni su tamo malobrojni....ućutali se i otišli.![]()
- dr laganini
- Inventar foruma

..hej polako sa tim .... ceka te fax ..to je sada najvaznije ..[/quote]
Jutros popizdila isplakala se ziva nanervirao me raskinula s njim nisam mogla jednostavno kasnije salje poruku izvinjava se ne mogu izvini ostacemo u dobrim odnosima sve ok ali zajedno ne mozemo.[/quote]
..tako ti je mala moja kaad ljubi dalmatinac
[/quote]
Šta fali Dalmatincima...
[/quote]
..ma.mala.gali se zaljubila..
Jutros popizdila isplakala se ziva nanervirao me raskinula s njim nisam mogla jednostavno kasnije salje poruku izvinjava se ne mogu izvini ostacemo u dobrim odnosima sve ok ali zajedno ne mozemo.[/quote]
..tako ti je mala moja kaad ljubi dalmatinac
Šta fali Dalmatincima...
..ma.mala.gali se zaljubila..
Meho...niko nije ispravan svi su pravili sranja, al mi pun qrac osude većine...zato ovde u Srbiji prcam četnike, a na forumu ustaše...ni jedni ni drugi ne valjaju!!!mehaning wrote:
Našao srbovati u priči o zakonskoj nevjeri...![]()
![]()
Društvo Slovenca i Srbina u podrumu ....koji jedino imaju prava zapaliti cigaretu u tvojoj kućimehaning wrote: Šta fali Dalmatincima...
Nije tu tema Mišo. Banirat če nas opet...Nole wrote:Meho...niko nije ispravan svi su pravili sranja, al mi pun qrac osude većine...zato ovde u Srbiji prcam četnike, a na forumu ustaše...ni jedni ni drugi ne valjaju!!!mehaning wrote:
![]()
A sve je počelo sa balvanima...
Ne više...Nole wrote:Društvo Slovenca i Srbina u podrumu ....koji jedino imaju prava zapaliti cigaretu u tvojoj kućimehaning wrote: Šta fali Dalmatincima...
Jebo balvane ajmo mi o vinu i pršutu...mmmm željan sam doći u tvoj podrum...jbg još nemam vozačkumehaning wrote:Nije tu tema Mišo. Banirat če nas opet...Nole wrote:Meho...niko nije ispravan svi su pravili sranja, al mi pun qrac osude većine...zato ovde u Srbiji prcam četnike, a na forumu ustaše...ni jedni ni drugi ne valjaju!!!mehaning wrote:
![]()
![]()
A sve je počelo sa balvanima...