Ali sve je to igra....
Nego...ako krene sljedeća
1. Dori
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Bili su mafijaši Malo zakinuti Al bilo je i Malo civila.. 6:3, s Tim da mafija Ima prvi potez 5:3..spacebound wrote: 30 Jan 2020, 09:12 Nama stvarno nije bilo pomoci.Numiz nije ni bila tu kad je prvi civil ubijen, tako se znalo da nije mafijas, duminjo zamijenio lori, tako se odmah znalo i koja je on strana.Maja ubola, iznijela saznanja i nama zapecaceno.Sve dalje je bilo samo uzaludno koprcanje ribe na suhom![]()

Neki dan po deseti put mali i ja gledamo The Addams Family....I sve gledam, poznata mi zena pravo. Vidjam je svaki dan

Neki dan smo imali na repeat onu scenu kad Fester pjeva....i svaki put se zavali od shege...

Rekoh ti vec, socrat je kriv. Da on kaze Maja je mafija, ja bih Do kraja Bio ubijedjen da si Civil

Evo, rekla je Maja. Može, čak i treba u određenom momentu.Dori wrote: 30 Jan 2020, 11:24 A ja nisam sigurna po pravilima mogu li pravi inspektor i doktor otkrivati svoje uloge u toku igre. I otvoreno optuzivati mafiju...Nekako nema mi smisla. Ok oni koji muljaju, pa pogadjaju.....pa prodje. Ovako neko kaze da je inspektor, pogodi mafijasa, objesi se neko i stvarno bude mafija, nema smisla dalje igra, jer svaka ostala osoba koju inspektor nominuje ide na vjesala 100%. Arzo, help....Mogu li se uloge otkrivati ili se mora samo nagovjestaj dati, pa da igraci sami odluce da li da vjeruju ili ne?![]()
A jes' bezze kada te ubiju prvu