Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Sve šuplja.
Budući da smo nas dvojica već pričali o tome, nema potrebe da se ponavljamo.
Da dođem živjeti u sa, izabrao bih poljine, gor đe sanilend, il slične lokacije.
Sve šuplja.
Budući da smo nas dvojica već pričali o tome, nema potrebe da se ponavljamo.
Da dođem živjeti u sa, izabrao bih poljine, gor đe sanilend, il slične lokacije.
Napravi djece jedno dvoje i zaposlite se... Pa razvozi i dovozi. Pitacu te onda kako je na poljinama ako nisi guzonja nemas dadilje i vozace... I misli kad budu tinejdzeri kako ce se kuci vratiti... Itditd Na stranu sto je za mene to nezdrava i kompleksaska sredina i furka. Jebale te poljine i te furke posebnosti. Daj me medju ljude, obicne.
il kad u tuzli kažu, daj stan kod doma zdravlja
Jbo te dz u prkno.
ko da triput dnevno ideš u dz pa nek je stan kraj istog.
Iz gornje tuzle do brčanske malte ravno šest minuta vožnje.
A gornja u odnosu na donju tuzlu nije manje do zračna banja.
U prici o nekretninama je to sasvim suvisno sto ti pricas. Trziste trazi svasta i sve ima svoju musteriju. Tako i treba. Problem sarajeva je jer je kotlina, nema mjesta za gradnju u ravnom dijelu a potraznja je ogromna u tom dijelu. I imamo to sto imamo. Skok cijena koje tu nikada nece ni pasti. Uostalom sta me briga. Da po varesu ide i prodaje se, ja bi gledao ima li sta da se uzme, da cvaknem sta... Divno je tamo.
Milja po kvadratu. Dulum i po' zemljišta besplatno.
Otvoriti jedan zid, dodat zimsku baštu i imaš objekat iz snova.
Zasadiš voćnjak...
Al jok, de u gradski smrad i buku. Mali, tijesni stančić od nekih sedamdeset kvadrata u kojem niko nije rahat.
Komšija ispod guzi, onaj iznad napravio party, ispred prolaze dizeli bez katalizatora koji iz auspuha izbacuju rakove...
HAVANA wrote: 11 Sep 2021, 10:29
U prici o nekretninama je to sasvim suvisno sto ti pricas. Trziste trazi svasta i sve ima svoju musteriju. Tako i treba. Problem sarajeva je jer je kotlina, nema mjesta za gradnju u ravnom dijelu a potraznja je ogromna u tom dijelu. I imamo to sto imamo. Skok cijena koje tu nikada nece ni pasti. Uostalom sta me briga. Da po varesu ide i prodaje se, ja bi gledao ima li sta da se uzme, da cvaknem sta... Divno je tamo.
Jedino da se gradi ko San Francisco na brdu sve, tačnije Hum
A to,ma nemam ti ja pojma oko toga.Pa sta,nisi tu mogao nikako puno platiti,sad je to vise? Ne kontam kako si izgubio,zasto si to ikako i kupovao osim ako nije bas dobra cijena?
HAVANA wrote: 17 Sep 2021, 15:09
A to,ma nemam ti ja pojma oko toga.Pa sta,nisi tu mogao nikako puno platiti,sad je to vise? Ne kontam kako si izgubio,zasto si to ikako i kupovao osim ako nije bas dobra cijena?
Stari je to kupio prije rata, poslije rata konto iznajmljivati, a ono granata roknula u zgradu, Bake je to nekome preveo ilegalno (ukrao), problemi se poceli javljati kasnije, prokisnjava ljudima tri sprata.
Ja ću to prodati, kupit negdje vani, gdje nema budala iz OKI-a. Jedan sam zabiljazio u Catania.
Nista ja ne kontam. Kakve veze ima bake ako je stan tvoj? Kome prokisnjava? Krov je od svih stanara i na vama je da rijesite to kako i sta. Dal ga sanira oki ili zamjena ako imate dovoljno sredstava. Isto mi sad ganjamo za izrokani loris. Fasadu. Dio mi, dio sa zajednickog racuna. Ja kontam ti kupio prije godinu, dvije pa ces izgubiti sad. Prosto nemoguca matematicka operacija. Cijene nikad vece nisu bile.Sto sam prije pola godine prodo, zajebo sam se. Sad je fino skuplje.
HAVANA wrote: 17 Sep 2021, 16:34
Nista ja ne kontam. Kakve veze ima bake ako je stan tvoj? Kome prokisnjava? Krov je od svih stanara i na vama je da rijesite to kako i sta. Dal ga sanira oki ili zamjena ako imate dovoljno sredstava. Isto mi sad ganjamo za izrokani loris. Fasadu. Dio mi, dio sa zajednickog racuna. Ja kontam ti kupio prije godinu, dvije pa ces izgubiti sad. Prosto nemoguca matematicka operacija. Cijene nikad vece nisu bile.Sto sam prije pola godine prodo, zajebo sam se. Sad je fino skuplje.
Ono sto je trebalo para otici na održavanje je potrošila na Burberry kaput. Nece niko da je tuzi, svi samo ono nase "Sta ces". Ino sam belaja sa OKI-ijem, obnovio iz svog džepa većinu.
Tako da ću vani sljedeći kupiti, izmajmunisat da cu u budućnosti ulagati da smanjimo porez na 10%, za pocetak, iskoristit putovnicu, otic tamo zavrsiti sve licno. Angazovati Remax agenta za iznajmljivanje. Vise cu zaraditi vani nego ovdje.