Pa nije cool auto
Ja bih više volela da vozim fiću kabrio nego ovo
Moderator: Krokodil Behko

To ide deci

Jos je ziv dok Octavia me legneHAVANA wrote: 19 Oct 2025, 22:06 Naravno da je normalno.Nikad u zivotu nisam kupio novo niti cu.I kad imam skuplje dokurci mi za mjesec dva,prodam i dam ko kaparu za naku zemlju il stan…Jebo autoSvak ima svoje.Kome se kupuje nek kupuje.Ja nemam toliko para da kupujem novo i gubim nake sulude cifre.Kupis dzipa i izgubis 50 milja i vise za par godinica.To je 50 rata za poslovni prostor il nesta.A na kraju rata prostor duplo vrijedi a auto na vagu…

Rovim, gledam ganjam 118 il 147 kW

Karavan i limuzina nije neka razlika sto se tice gepeka

Kod skode nije osim visine.Ogroman gepek limuzina ima al ce ti karavan biti jeftiniji.

Šta za par godinica? Auto čim izvezeš iz salona vrijednost mu spadne za 30% minimumHAVANA wrote: 19 Oct 2025, 22:06 Naravno da je normalno.Nikad u zivotu nisam kupio novo niti cu.I kad imam skuplje dokurci mi za mjesec dva,prodam i dam ko kaparu za naku zemlju il stan…Jebo autoSvak ima svoje.Kome se kupuje nek kupuje.Ja nemam toliko para da kupujem novo i gubim nake sulude cifre.Kupis dzipa i izgubis 50 milja i vise za par godinica.To je 50 rata za poslovni prostor il nesta.A na kraju rata prostor duplo vrijedi a auto na vagu…

Uzmimo u obzir da je kupio nove gume 350KM po gumi puta 4.