Kako regulisu kad ona odluci da dovede drugog momka u krevet?
Jel on izadje iz stana ili gleda kroz kljucaonicu ?

Moderator: spacebound
Nismo peksini al iskreno da kazem vi nemate probleme neke koje mi imamo.. npr najveci nered stvara odjeca i kosa bar kod mene
Ma to se ne racuna u bivsu.. i kako on misli naci drugu zenu nije mi jasno.. koja god to cuje pobjeci ce glavom bez obziraspacebound wrote: 24 Nov 2020, 10:42 Vala je sto puta objasnio, bivsa zena (nije jos na papiru) mu je sad cimerka. Dijele troskove zivota, u ok su odnosima. Civilizovano, bez repova.
Moj je ormar vazda u haosuMerlin246 wrote: 24 Nov 2020, 10:45Nismo peksini al iskreno da kazem vi nemate probleme neke koje mi imamo.. npr najveci nered stvara odjeca i kosa bar kod mene
Jesam li oprala kosu i osusila dlaka nema gdje nemaa znaci jer je kosa duga i kad se susi opada nenormalno i ako nisam usisala odmah poslije susenja svuda kose ima.. e onda odjecajos pogotovo sada kako je manji stan mi i nemam ogromni ormar kao u kuci sto sam imala.. jesam li posla negdje i trazila sta cu obuci to je rusvaj
dok ja najdem majicu hlace carape pa isprobam pa ne valja pa dok drugo.. i ako zurim to sve zavrsi na krevetu onako i stoji dok se ne vratim da posredim to
![]()
Eto s tim ja najvise imam problema npr ne znam kako kod ostalih zena.. a muskarci nemaju problem s tim stvarima niti imaju toliko odjece i obuce kao zene![]()
Pa da druge potencionalne vide da je zauzeta teritorija ako zalutaju u stan
Sve te razumijemMerlin246 wrote: 24 Nov 2020, 10:45Nismo peksini al iskreno da kazem vi nemate probleme neke koje mi imamo.. npr najveci nered stvara odjeca i kosa bar kod mene
Jesam li oprala kosu i osusila dlaka nema gdje nemaa znaci jer je kosa duga i kad se susi opada nenormalno i ako nisam usisala odmah poslije susenja svuda kose ima.. e onda odjecajos pogotovo sada kako je manji stan mi i nemam ogromni ormar kao u kuci sto sam imala.. jesam li posla negdje i trazila sta cu obuci to je rusvaj
dok ja najdem majicu hlace carape pa isprobam pa ne valja pa dok drugo.. i ako zurim to sve zavrsi na krevetu onako i stoji dok se ne vratim da posredim to
![]()
Eto s tim ja najvise imam problema npr ne znam kako kod ostalih zena.. a muskarci nemaju problem s tim stvarima niti imaju toliko odjece i obuce kao zene
E da.. zaboravila sam reci isto sminka.. meni pola kupatila zauzme sad sminka od mene i sestre.. kod muskaraca ima mala torbica u njoj pasta, brijac, krema, losion i to je to.. kod nas sto cudesa.. ne znas vise gdje bi s tim.. i jedva cekam da nadjem veci stan da imam vise prostora za sve![]()
aaa ne mo gu vjerovat
E izvinit ces al ja to ne radim takoDuminjo wrote: 24 Nov 2020, 13:10Sve te razumijemMerlin246 wrote: 24 Nov 2020, 10:45
Nismo peksini al iskreno da kazem vi nemate probleme neke koje mi imamo.. npr najveci nered stvara odjeca i kosa bar kod mene
![]()
Eto s tim ja najvise imam problema npr ne znam kako kod ostalih zena.. a muskarci nemaju problem s tim stvarima niti imaju toliko odjece i obuce kao zene
E da.. zaboravila sam reci isto sminka.. meni pola kupatila zauzme sad sminka od mene i sestre.. kod muskaraca ima mala torbica u njoj pasta, brijac, krema, losion i to je to.. kod nas sto cudesa.. ne znas vise gdje bi s tim.. i jedva cekam da nadjem veci stan da imam vise prostora za sve![]()
A što ne znate ocistiti kuhinju poslije kuhanja?
Napravite tri jajeta, pola kuhinje izvrnete![]()
Kar baklava je red dlaka red orahaFufe wrote: 24 Nov 2020, 13:14 Zamisli doć kod merlinke i pojest burek.
Onda bi, poput mačke, tri dana iskašljavao i povraćao mala klupka dlaka![]()
Da u pravu si ... s njima se ne živi ... one samo povremeno dođu radi sek*aMerlin246 wrote: 24 Nov 2020, 10:48Ma to se ne racuna u bivsu.. i kako on misli naci drugu zenu nije mi jasno.. koja god to cuje pobjeci ce glavom bez obziraspacebound wrote: 24 Nov 2020, 10:42 Vala je sto puta objasnio, bivsa zena (nije jos na papiru) mu je sad cimerka. Dijele troskove zivota, u ok su odnosima. Civilizovano, bez repova.![]()
Bivse su bivse s njima se ne zivi i ne sek*a
Svasta.. Ne bih se ja bivsem za to javila pa taman da mi je za ljutu muku i potrebuedo_79 wrote: 24 Nov 2020, 15:00Da u pravu si ... s njima se ne živi ... one samo povremeno dođu radi sek*aMerlin246 wrote: 24 Nov 2020, 10:48
Ma to se ne racuna u bivsu.. i kako on misli naci drugu zenu nije mi jasno.. koja god to cuje pobjeci ce glavom bez obzira![]()
Bivse su bivse s njima se ne zivi i ne sek*a![]()
![]()
Nebih ni ja .... onako kažem .... za mene jednom kad je ende .... onda je ende zauvijek
Podrzavam, i meni se dize na lovu. I janjetinu i burek ... dobro sad i na pavlaku ali vanredne su okolnosti.edo_79 wrote: 23 Nov 2020, 10:08Jarane kod mene bi stajao u stavu ''mirno'' samo tako .... ako njima može vlažit na keš, što se meni nebi mogao dić na istoprog321 wrote: 22 Nov 2020, 23:48 lilith,, nijedno od toga.
jednostavno ne bi mi se mogao dignuti ako bi kuci donijela vecu platu od mene.
A ovi muskarci koji misle da je to u redu i ne znaju koji zajeb prave.
postat ce manji od makova zrna.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E a mene bas to napali, kda se ona nesto nafura da me gleda sa visine a ja je jamim za guzu ono brezobrazno i pritisnem uza tarabe hodi mala vamo ...prog321 wrote: 23 Nov 2020, 10:11 Ebiga. Hiljadu ljudi, hiljadu çudi.
Ja ne mogu.
Nije samo plata. Nego sve sta dolazi sa tim. Dominacija, ushicenost, arogancija. Gleda te sa visine. I sl.
Ebes to meni nije brak. Bljak.
Ne bi cunu digao ni sa dizalicom.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests