Precijenili pastire i stvorili dramu totalno nepotrebno..
P.S.
Odlicna stvar da je onog Dzeku drzao podalje, jer on iako ima talenta nema kapacitet i njegova cudna i sporadicna nonsalantnost na terenu je sinoc najmanje trebala

...on treba da hoda malo po zemlji....Melek wrote:Samo jos jedan dokaz da su kiprani bili i ostali pastiri na fudbalskom terenu a nas handri samo mentalno.
Precijenili pastire i stvorili dramu totalno nepotrebno..
P.S.
Odlicna stvar da je onog Dzeku drzao podalje, jer on iako ima talenta nema kapacitet i njegova cudna i sporadicna nonsalantnost na terenu je sinoc najmanje trebala
Važnost tekme često uništi kvalitetu....no gledano kvalifikacije iz naizgled beizlazne situacije izborio se baraž, tako da baš teška nula ovo nije....Podrinjac wrote:Igra niđe veze. Prolaze nas Kiprani kao da imamo igrača manje. Greški pri dodavanju kao da smo neki amateri. Previše smo ih pustali štoo nam se moglo obiti od glavu. Nas će svaka ekipa koja više trči stvarati probleme jer smo previše spori. Baraž nećemo proći ako ovakva igra bude, to je sigurno, makar i Slovence dobili. Zahvalite se Đuriću što nam je u obje utakmice guzove vadio.
Reci da se samo zezašHannibal Lecter wrote:Nepravedno je da irska bude nenositelj kad su bili prvi u grupi
Dragi....postoji Sjeverna Irska koja se plasirala direktno osvojivši prvo mjesto u grupi F....a postoji i Irska koja je bila treća u grupi D, pa samim time ide u baraž ....Hannibal Lecter wrote:Pa kako nije? Svi prvoplasirani su otisli direktno, a oni u baraz. Vidi se da uefa ima nesto protiv njih jos od onog gola anrija rukom.
Opet te pozivam reci da se zezašHannibal Lecter wrote:Sad sam zbunjen
KOMESAR wrote:Nosioci će biti BiH, Ukrajina, Švedska i Mađarska, a ne kako se ranije mislilo Danska.
UEFA je potvrdila da će u drugom jakosnom šeširu biti Danska, Republika Irska, Norveška i Slovenija.
Žrijeb baraža obavit će se u nedelju s početkom u 11.20 sati.
Prve utakmice igraju se 12., 13. i 14. novembra, a revanši 15., 16. i 17. novembra.
Imaju samo sto jedna ima bjelo u nazivuHannibal Lecter wrote:Jbg ko bi reko da postoje dvije irske. Jos mi reci da postoje dvije rusije pa da završimo
E jbg sadrethna wrote:Imaju samo sto jedna ima bjelo u nazivuHannibal Lecter wrote:Jbg ko bi reko da postoje dvije irske. Jos mi reci da postoje dvije rusije pa da završimo
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests