s druge strane nikad nisam inicirala da nesto da nekome napakostim i nanesem zlo...pustam karmu da odradi svoje, a ja se smjeskam tatlane

Moderator: Krokodil Behko
+ 1Julia-Klara wrote: 18 Jun 2020, 19:30 kada me neko povrijedi, kad njih stigne nesto ruzno - radujem se - to se zove zluradost ja mislim
s druge strane nikad nisam inicirala da nesto da nekome napakostim i nanesem zlo...pustam karmu da odradi svoje, a ja se smjeskam tatlane![]()
Jah eto, samo sjedimo i tebe analiziramo, inace nam propadne danMunDzi wrote: 18 Jun 2020, 19:38 Uopste necu da nabrajam ni mane, ni vrline.
Ubjedjena sam da ih ostali vide bolje od mene i da znaju najbolje ko sam i sta sam.
Pogotovo na forumu.![]()
Ma neeeeee, tebi je to mrsko analizirati na siroko i nadugo.Julia-Klara wrote: 18 Jun 2020, 19:40Jah eto, samo sjedimo i tebe analiziramo, inace nam propadne danMunDzi wrote: 18 Jun 2020, 19:38 Uopste necu da nabrajam ni mane, ni vrline.
Ubjedjena sam da ih ostali vide bolje od mene i da znaju najbolje ko sam i sta sam.
Pogotovo na forumu.![]()
![]()
Kad smo kod karme.Julia-Klara wrote: 18 Jun 2020, 19:30 kada me neko povrijedi, kad njih stigne nesto ruzno - radujem se - to se zove zluradost ja mislim
s druge strane nikad nisam inicirala da nesto da nekome napakostim i nanesem zlo...pustam karmu da odradi svoje, a ja se smjeskam tatlane![]()
Mana ti je ne zagledas pjesma za forumasaJulia-Klara wrote: 18 Jun 2020, 19:36
volim svasta probat i zapoceti, zagrijem se zacas ali me jos "zacastije" prodje - tipa upisem kurs , idem par sedmica i onda batalim
previse razmisljam, analiziram, sto kazu "overthinking", tu se pokusavam popraviti, i u poredjenju sa onim kakva sam bila prije par godina poboljsala sam se
Stan malo, ko je nas a ko njihov da znam za koga da navijam
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests