FC Barcelona
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
Re: FC Barcelona
evo real vodi u gostima protiv espanjola i sad je na nedostiznih +2 u odnosu na barselonu
🐽
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- greeneyes
- Hadžija

- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9147 times
- Been thanked: 5837 times
- greeneyes
- Hadžija

Pa ne znam, malo sam subjektivan kad su u pitanju i Barca i Pjanke, pa cu reci da je Barca bolje prosla
Samo sabura
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 1231 times
- Status: Online
Ni jednom klubu nije trebala ova razmjena, Juve se rijesavao Pjanketa i haman su tabloidi bili tacni po pitanju sukoba CR i Mireta... Ali mislim da je Juve vise dobio kad bi gledali na papiru a Barca je privremeno vise dobila na terenu a s druge strane napravila je opciju u kojoj moze jos koju godinu odlagati sa smjenom generacije
Bit ce zanimljivo vidjeti rasplet u praksi, ali kada smo na nagadjanju meni ovako stvari djeluju
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9147 times
- Been thanked: 5837 times
Koliko znam nikakvih sukoba Ronaldo - Pjanić nije bilo.
Malo je bilo sa Sarijem ali i to ga nije kostalo mjesta u timu.
Peglali su i jedni i drugi dobit zbog financijskog fer playa.
Moraju.
Zato su oba kluba pritiskali igrace na razmjenu i to je glavni uzrok trampe.
Ono sto me zanima koliko je dobar Arthur?
Malo je bilo sa Sarijem ali i to ga nije kostalo mjesta u timu.
Peglali su i jedni i drugi dobit zbog financijskog fer playa.
Moraju.
Zato su oba kluba pritiskali igrace na razmjenu i to je glavni uzrok trampe.
Ono sto me zanima koliko je dobar Arthur?
The Dark Side Of The Forum...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9978 times
- Been thanked: 11848 times
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 54911 times
- Been thanked: 9781 times
Nema mi druge vego da pocmem gledat ovi fudbal i pocmem slusat onogar balasevica 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- tuzlak1212
- Inventar foruma

Zvanicno od veceras svi za Barcu navijaju
Zna se ko'e bio Cules prije autfita od male
Zna se ko'e bio Cules prije autfita od male
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Zna, znatuzlak1212 wrote: 29 Jun 2020, 20:05 Zvanicno od veceras svi za Barcu navijaju
Zna se ko'e bio Cules prije autfita od male![]()
Nego citam ako danas izgubimo i Setienu je noga.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

Ma ja govorim odavno da nama treba nova uprava pa tek onda trener da sebi sastavi ekipuMala_Mu wrote: 30 Jun 2020, 12:59Zna, znatuzlak1212 wrote: 29 Jun 2020, 20:05 Zvanicno od veceras svi za Barcu navijaju
Nego citam ako danas izgubimo i Setienu je noga.![]()
Laportu da od gline napravimo bi bio korisniji od ove uprave
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
U Evropi, poštujem Dortmund, Barcelonu, Ajax, Dinamo i Čelik.
Sve ostalo, dabogda im trava na stadionima uvehla.
Nekako sam postovao i Manchester United dok ih je vodio Ferguson. Sigurno ne bih da smo mi tada bili bolji i borili se sa njima za nešto.
Sve ostalo, dabogda im trava na stadionima uvehla.
Nekako sam postovao i Manchester United dok ih je vodio Ferguson. Sigurno ne bih da smo mi tada bili bolji i borili se sa njima za nešto.
. . . . . . . . .
- greeneyes
- Hadžija

Laporta je bio zayeban igrac, a ovo sad je obicna taladika. I Abidal me razocarao.. 
Samo sabura
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
Barcelona se raspada, uništeni autoriteti izašli na vidjelo protiv Atletico Madrida
Ekipa Barcelone trenutno se nalazi u velikim problemima zbog loših rezultata koji su ovaj klub znatno odaljili od borbe za ti2lu prvaka, a kakva atmosfera među igračima vlada najbolje se moglo vidjeti u meču protiv Atletico Madrida.
U tom susretu Barcelona je dva puta imala prednost, no oba puta je Atletico Madrid s bijele tačke stizao do poravnanja, da bi meč na kraju završio rezultatom 2:2, što će ostaviti mogućnost Real Madridu da nakon 33. odigrana kola poveća bodovnu prednost na četiri boda.
Španski mediji pišu da je atmosfera u svlačionici Barcelone poprilično zatrovana, a da igrači nemaju poštovanja prema treneru Quiqueu Setienu i njegovom pomoćniku Ederu Sarabiji, što je ujedno i glavni razlog loših rezultata.
Posebno se to odnosi na pomoćnika Sarabiju koji je na početku mandata u Barceloni bio izuzetno glasan i često je otvoreno kritikovao igrače na terenu, zbog čega je ušao u sukob s Messijem i čini se da se njihov odnos do danas nije popravio.
Tokom pauze u meču protiv Atletico Madrida, jedna situacija bila je posebno zanimljiva. Dok su svi gostujući igrači bili u jednom krugu i pomno slušali trenera Simeonea, na drugoj strani igrači Barcelone kao da nikoga nisu slušali, svi su pauzu iskoristili kako bi se osvježili i brzo se vratili na teren, pokazavši tako da ne mare previše za mišljenje trenera i njegovog pomoćnika. Kako je to izgledalo, pogledajte ovdje.
Na kraju, meč je završio rezultatom 2:2, Barcelona je privremeno smanjila zaostatak za Real Madridom na jedan bod, ali Kraljevski klub tek treba igrati svoj meč 33. kola protiv Getafea na svom terenu. U narednoj sezoni, nema sumnje, mnoge velike promjene morat će se desiti u ekipi Barcelone, a čini se i da su dani trenera Setiena odbrojani.
Ekipa Barcelone trenutno se nalazi u velikim problemima zbog loših rezultata koji su ovaj klub znatno odaljili od borbe za ti2lu prvaka, a kakva atmosfera među igračima vlada najbolje se moglo vidjeti u meču protiv Atletico Madrida.
U tom susretu Barcelona je dva puta imala prednost, no oba puta je Atletico Madrid s bijele tačke stizao do poravnanja, da bi meč na kraju završio rezultatom 2:2, što će ostaviti mogućnost Real Madridu da nakon 33. odigrana kola poveća bodovnu prednost na četiri boda.
Španski mediji pišu da je atmosfera u svlačionici Barcelone poprilično zatrovana, a da igrači nemaju poštovanja prema treneru Quiqueu Setienu i njegovom pomoćniku Ederu Sarabiji, što je ujedno i glavni razlog loših rezultata.
Posebno se to odnosi na pomoćnika Sarabiju koji je na početku mandata u Barceloni bio izuzetno glasan i često je otvoreno kritikovao igrače na terenu, zbog čega je ušao u sukob s Messijem i čini se da se njihov odnos do danas nije popravio.
Tokom pauze u meču protiv Atletico Madrida, jedna situacija bila je posebno zanimljiva. Dok su svi gostujući igrači bili u jednom krugu i pomno slušali trenera Simeonea, na drugoj strani igrači Barcelone kao da nikoga nisu slušali, svi su pauzu iskoristili kako bi se osvježili i brzo se vratili na teren, pokazavši tako da ne mare previše za mišljenje trenera i njegovog pomoćnika. Kako je to izgledalo, pogledajte ovdje.
Na kraju, meč je završio rezultatom 2:2, Barcelona je privremeno smanjila zaostatak za Real Madridom na jedan bod, ali Kraljevski klub tek treba igrati svoj meč 33. kola protiv Getafea na svom terenu. U narednoj sezoni, nema sumnje, mnoge velike promjene morat će se desiti u ekipi Barcelone, a čini se i da su dani trenera Setiena odbrojani.
🐽
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22755 times
- Been thanked: 20838 times
Samo da ne bude situacija kao sa Coutinhom...tuzlak1212 wrote: 29 Jun 2020, 20:05 Zvanicno od veceras svi za Barcu navijaju
iskreno onaj drugi penal za atletico je diskutabilan al eto
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis