BIRTIJA
Moderator: VIP
- Angelino croft
- Osvježenje foruma
- Status: Offline
- Sanjarko
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
Re: BIRTIJA
Angelino croft sjedi tu i suti sad ce i cici stici :mig
Ti upali svijecice i nadam se da nisi zaboravio neki cvijet(ma znas ono romantika)
Ajde enma veze ako jesi skoknut cemo kod Maje u bastu i ubrati nesto :lol
Ti upali svijecice i nadam se da nisi zaboravio neki cvijet(ma znas ono romantika)
Ajde enma veze ako jesi skoknut cemo kod Maje u bastu i ubrati nesto :lol
Ne gledamo crte sa dlana netko zivi zivot a netko ga sanja
- Angelino croft
- Osvježenje foruma
Naravno...ionako sam moderni casanova olitiga don juan de marco...cmok
zlo izvrsnije ističe dobro
evo mene vidim tracate me pravo hahaha al ne ljutim se ja samo vi gdje ona konobarica mala daj veceras orahovac hahahahhaha od danas samo to pijem jaooooooo
a drugi sta zele 

Onima koji su mi se smijali,hvala... Bez njih ne bih plakala... Onima koji me nisu mogli voljeti,hvala... Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav... Onima koji su povrjedili moja osjecanja,hvala... Bez njih ne bih znala da ih imam... Onima koji su me ostavili,hvala... Bez njih ne bih otkrila sebe.... Ali onima koji su mislili da necu uspeti- Njima najvise zahvaljujem, jer bez njih ne bih ni pokusala....
tu sam tu
bila poslje posla na kafi sa prijateljicom ...

Onima koji su mi se smijali,hvala... Bez njih ne bih plakala... Onima koji me nisu mogli voljeti,hvala... Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav... Onima koji su povrjedili moja osjecanja,hvala... Bez njih ne bih znala da ih imam... Onima koji su me ostavili,hvala... Bez njih ne bih otkrila sebe.... Ali onima koji su mislili da necu uspeti- Njima najvise zahvaljujem, jer bez njih ne bih ni pokusala....
pa ni vode nema veceras ovdje jao jaooo niko nista da ponudi za pice 

- Angelino croft
- Osvježenje foruma
laku noc i slatke snove zelim ...sanjarko mnogo si nedostajala veceras a i bety
niko nista da ponudi picem
cak ni vode nije bilo 

- Angelino croft
- Osvježenje foruma
dobro jutro caskom ja jednu kafu s noga pa trka na posao ...a moje okice jos uvjek se svadjaju 

- Angelino croft
- Osvježenje foruma
Moze kafica ali da je posluzuje konobarica koja po mogucnosti nije plava....
Ucila sam se na svojim i tudjim greskama -sada grjesim bez greske
-
- Osvježenje foruma
Jebeš birtiju gdje muško poslužuje,konobarice su zakon.I ja bi jednu jaču
,nešto me tintara boli 

- Angelino croft
- Osvježenje foruma
- String
- Legenda foruma
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 27 times
Odem sinoc kasno u Priboj...neka raja iz Srbije dosla pa me pozvali...peku janje u 00:00 na hladnoci onoj stoje ispred vikendice...ccc...rokeri stari odrpani nasli se da zaliju ne znaju niti oni sta....bitno je da se prica i druzi...Odem nekad oko 03:00h kuci polako, nisam htio da pijem jer u meni ima dovoljno naboja da vozim brzo i trijezan...nisam agresivan ali mi to jednostavno misli odvuce...nazalost to mi misli odvuce....valjda adrenalin i neizvjesnost mi odgovaraju da bih smirio sve vjetrove koji mi duvaju u dusi trenutno...tamo negdje iza Ban brda stopira me neki covjek...odmah sam pomislio "da, da stat' ce ti neko budalo"...i nakon jedno 50 metara nesto mi prodje kroz glavu i kontam zasto mu ne bih stao?..to je pravi izvor adrenalina a ne brzina s kojom serem i svako malo umalo da poginem...i stanem da ga pokupim..vratim se....spustim prozor kad covjek onako naboran u licu prilicno, malo stariji...pijan jako...pitam ga dokle ide kaze "do slavinovica"...hm... otvorim mu vrata i on udje...kad samo sto smo krenuli kaze "jojjjj stani"..."ostala mi motorka"...ja se sledio...i vratim se i uzme on motorku stavim ju ja u gepek....kaze isao nekome pilao drva pa se zapili a ovaj sto mu je pilao drva nema auto...i tako lagano do tuzle s njim...pricali o obicnim nekim stvarima...tipicnim stvarima sto muce jednog bosanca...pitam ga na kraju "imas li djecu"? kaze on "ma imam...goni ih u picku materinu"..."samo traze...daj ovo daj ono"..bas mi je zvucao kao da mu je kondom pukao u nezgodno vrijeme...besparica...sranje....ali eto...i pocne mi on, odmah nakon sto je djecu poslao gdje je htio, da prica o zeni svojoj...prava ona pjanska..."a i ona kurva samo ode materi onoj svojoj pa se ne vraca po 5 dana".."ja radim bolan vidis ti U MENE ruku"??ruke su mu stvarno ispucale i crne valjda od nafte, ulja ili cega vec...tako mi je izgledalo..a da nas je policija zaustavila mislim da bi pali u komu kad bi vrta otvorili jer je toliko zaudarao na rakiju neku da sam se zamalo napio od pare one...i kad smo stigli do slavinovica izdje on zalupi vrata i ode..ja nisam smio da sviram jer je noc i izadjem za njim zovnem ga da motorku uzme...."odmahnu rukom i kaze "ma jebo mene"..."daj ovamo"....i ode...najbolje od svega je sto mi nije rekao ono stereotipno "hvala puno", i tad sam shvatio da bi i on meni stao da me povuce...samo sto bih ja njega ispilao motorkom i ukrao mu auto..obzirom na to kako se osjecam ovih dana tj. mjeseci....

posto sam ja novi na mene je red da castim
. pice za sve na moj racun 

Letis sam, letis brze 

- String
- Legenda foruma
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 27 times
Jednom sam se uplasio njenih rijeci...uplasio sam se da ne bude kao "uplasen i sablastan...sve sto osjecas od bola je strah"...i bilo je...ne zato jer sam imao strah nego zato jer sam procitao sve iz njene glave...ipak..nastavio sam...svjesno sam isao za strasti...nisam mislio vise...samo sam isao...svaka njena rijec me dizala na visi nivo...svaki njen postupak me vodio u razmisljanje da ne grijesim..da sam sebi samo umislio....zasto ljudi cine takve stvari? vjerovatno neka zelja za savrsenstvom...ta nit koja nas veze samo je ogledalo nasih dusa...ali shvatio sam da postoje ljudi koji cesto ogledalo postave spram drugog ogledala pa se sa strane gledaju u odredjenim ulogama...tako im valjda bude lakse..ali jedno zaborave..da to nisu oni...da je to samo njihov strah od pokusaja da budu ono sto zaista zele..ne krivim ih..samo kazem...pokusaj realizirati one stvari koje ti u podsvijesti leze i o kojima mastas ali ti odredjene norme moralnosti, civiliziranosti i ostale nametnute stvari ne dozvoljavaju takvo ponasanje...zasto da budes rob necega sto je napravio neko samo da bi imao kontrolu nad masom??? vrijeme u kojem zivimo nas 90% tjera da zivimo u zajednici sa roditeljima do srednjih godina pa i dalje...bolesno...zaista...moja majka se sudari na hodniku u 2h ujutro sa djevojkom kioja je dosla kod mene jer vise nismo imali gdje da odemo u gradu koji je mrtav u 23h...onda objasnjavas ko je to i odgovaras na pitanje da li ona tako i kod svoje kuce hoda gola po hodniku...a u picku materinu......

- Betty-B
- Poneki mu pročitamo
Evo fotkica iz skladišta sokova,birajte.
A alkohol izgleda da sanjarka drži pod ključem
mezu svak donosi sa sobom :mig
A alkohol izgleda da sanjarka drži pod ključem

mezu svak donosi sa sobom :mig
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.