Crna hronika

Televizija, štampa, internet portali.

Moderator: Krokodil Behko

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1677 times
Been thanked: 3198 times
Status: Offline

Re: Poznati sarajevski filantrop i umjetnicki radnik priveden neduzan.

Post by Mutevelija »

Samo je dobar što kritikje vlast i treba ga čitati između redova i jedno je pogodio ne samoo on i ostali, da je Ramo Isak postavljen da zamajava i zabavlja narod dok neko lapa pare i vlada iz sjene.
Ramo Isak je pijun.

Mada ima mesto sto ga Nesib Malkić optužuje Faću da je isfrustriran što ga Konakovic nije ubacio jer mu je neki jaran u politiku.

Feminstinje su ga napale , bukvalno tri žene ili 4, pretjerao jest, ali ne mozes se pozivati na psihicki nasilje preko interneta i nasilje psihicko nad ženama a u isto vrijeme biti snažna i nezavisna, pa jesil maksum kojeg treba zaštititi ili si čovjek žena nezavisna snažna.

Fali jest kriminalac i ležao je zato, ima i u 60 minuta jednu epizodu kad priča.

On je samo ispušni ventil naroda, govori što narod misli i zato ima simpatije u narodu

Udario na novinare, najveće lešinare

Najpoganija profesija.
Bukvalno se hrane ljudima kao lešinari . Nek se desi neko ubistvo saobraćajna nesreća, eto ih odmah da snime vide šta i kako u prevodi zarađuju hljeb na mrtvima kao lešinari kad čeka vreba
Kad je bila smrt Halida pa onim zvijezdama saopššćsvaju, tu se svanpoganost vidi.

I novinar ne bira Jel dobra ili loša vijest lešinari .
Samo da se klikće i plasira.

Zatvorili su ga zbog dva razloga ; feministkinja i novinara
A Dodika nisu smjeli uhapsiti , sprdnja od države.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Greengo
Sitna buranija
Sitna buranija
Has thanked: 15 times
Been thanked: 35 times

Post by Greengo »

Ni kao tinejdzer nije bio korektan prema slabijem polu, blago receno.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3882 times

Post by Naseef Mushroom »

Duminjo wrote: 23 Oct 2025, 15:09 Kako ce izgubit glavu, to je cudo jedno.
Postoje ljudi o kojima se ne smije pricati ni sa jaranom uz kafu jer uvijek moze biti neko za susjendnim stolom i moze cuti kako se spominje ime necije. Šutiš, ne spominješ ih nigdje i miran. Mnogo takvih Faco redom proziva i gura im prst u oko, izaziva ih bukvalno. Ne spominje sve jer vjerovatno onaj ostatak sto ne spominje, stoji iza njega i gura ga. Da neko stoji iza njega i da ga cuva, kazuje nam i to što je Faco jos uvijek ziv. Da je sam i nezasticen, davno bi ga zemlja progutala i ne bi se culo za njega. To je ono, sve pod tepih i idemo dalje sa poslom.

Ili je nadrogiran ili stvarno lud ili ga neko opasno gura iza ledja i masno placa za ovo. Tipujem na sve troje :valja

Sto se tice hapšenja :D.

Neka Face, treba nama jedan Faco da nam pokaze svima koliko je pismen jedan narod kojem su Grand i Pink oprali mozak, kome je Beograd kultura a Zagreb civilizacija.
Ma neko ga čuva. Kakve je uvrede o mrtvim i djeci izgovorio, da je se Gandiju tako nagovorio, do sad bi mu Gandi sa bejzbol palicom stajao pred vratima.

I ako je lud i drogiran, to ne inferesuje one koje vrijeđa. Jedni će ga prebiti jer ne znaju za njegove simptome ili ovisnost a drugi znaju za to ali ih zaboli jer je uzeo u ista njihove najmilije.

I ovo sa hapšenjem je dobro prošao i zato što ga neko čuva. Neko drugi bi preselio na ahiret i prije nego što bi ga mogli uhapsiti.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Mutevelija wrote: 23 Oct 2025, 16:54 Digle se feministkinje, kaže internet rodno zasnovanog nasilje, čovjek psuje svima ravnopravno i muškarcima i ženama.
Zašto bi žene trebale imati poseban tretman, ja bi da sam žensko uvrijedio se što me država štiti kao neko maksumče.
Pa nije baš tako kako veliš. I meni piče one ekstremne feministkinje po živcima ali ovdje nije tako. Eto neka je 100 osoba opsovao mrtve i djecu, ne radi se o tome što je 100 osoba uvrijedio već koliko će ga od tih 100 osoba tužiti, ili ako ga neko drugi prijavi koji to sluša.
Edin Džeko je muškarac a i njemu je psovao djecu, možda je Džeko pomislio “yebat budalu, takve treba samo ignorisati”.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:
Has thanked: 22762 times
Been thanked: 20843 times

Post by Masamune »

Joj Mutevelije... njemu je samo feminizam u glavi.
tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 833 times
Been thanked: 1246 times

Post by tuzlak1212 »

citav svijet je mjesto nasilja a ne samo internet, internet issues su rich people issues
a zene trebaju imati poseban tretman i na internetu i van njeg
Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:
Has thanked: 22762 times
Been thanked: 20843 times

Post by Masamune »

ElTriconi wrote: 23 Oct 2025, 17:25
Rum wrote: 23 Oct 2025, 16:50 Kad Faćko psuje i proziva, digne se država, a neki čak traže povratak verbalnog delikta u krivični zakon. No za pedofile u prvom ešalonu političke i vjerske elite, sklopimo okice i okrenemo glavu. Za koruptivne afere, prevare, utaje, zloupotrebe položaja i ovlasti, začepio uši i svežemo jezik. Za falsifikovane diplome i lažno predstavljanje ne pokreću se krivični procesi, jer su to ipak perjanice u Bošnjaka. Tako eto od svih problema u društvu, najveći ispade Faćin pogan jezik. Uvijek je u nakaznim društvima postojao neki Faćo, glas običnog, ogorčenog čovjeka, koji je odušak i ventil mase koja trpi. U otomansko doba bi mu prijetili “svilen gajtan” i nabijanje na kolac, u socijalizmu psihijatrijski azil ili kakav kazamat, dok će ga ovi proganjati dok ga ne slome ili ga neka njihova budaletina ne upuca. Živimo u totalitarnom društvu, koje tek uzima maha. Zar ne psuje vlast već tri decenije nama i mater i djecu i žive i mrtve? Zar ne pišaju po nama KO da smo ljudski otpad? Pa nije Faćko prvi počeo, već je samo prvi uzvratio približnom mjerom, al kad se to njima radi, to nije isto kao kad oni nama rade, zar ne?
Pajdo treba covjek da more pricat sta hoce, ako nekom ne odgovara sto se ne popravi pa nek faco nema materijala za olajavanje. Nemre meni a ni tebi ni pera odbit, o sebi smo pri sebi, pa ja 🤔
Vama haman nije jasno da i sloboda govora ima svoje granice, a to je kad pređe u govor mržnje.

A iz Faćinih usta je izlazio mnogo više govor mržnje iako je nekad i znao pogoditi sa nekim stvarima, ali to nije ono što je prevagnulo već ovo prvo. Pristup mu je katastrofalan i može to puno bolje od njegovog načina.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Masamune wrote: 25 Oct 2025, 08:14
ElTriconi wrote: 23 Oct 2025, 17:25

Pajdo treba covjek da more pricat sta hoce, ako nekom ne odgovara sto se ne popravi pa nek faco nema materijala za olajavanje. Nemre meni a ni tebi ni pera odbit, o sebi smo pri sebi, pa ja 🤔
Vama haman nije jasno da i sloboda govora ima svoje granice, a to je kad pređe u govor mržnje.

A iz Faćinih usta je izlazio mnogo više govor mržnje iako je nekad i znao pogoditi sa nekim stvarima, ali to nije ono što je prevagnulo već ovo prvo. Pristup mu je katastrofalan i može to puno bolje od njegovog načina.
Pa može i prijeći granice i da se ništa ne desi, ako te niko ne tuži za to.
Mute navalio sa feministkinjama a ja sam naveo primjer sa Edinom Džekom i da je i njemu djecu vrijeđao, a on je muško.

Ja mislim, kakvi mislim, to je činjenica, da naša fudbalska legenda ima puno jači status od svih feministkinja u Bosni i Hercegovini, a Faći se nije sudilo, očigledno je da Edinu nije bilo vrijedno trošiti vrijeme i živce na budalu.

U ovom slučaju, ta žena ga je lično tužila.

A pošto smo kao društvo otišli u mp3, ne samo da ga nije niko tužio, već je mnogima na neki perverzan način bila čast da im Faćo uzme familiju u usta, nešto kao kada svi idu na koncert onog repera Desingerice i mole ga da baš njih udara papučom po glavi.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Drugo je sada što svi, i oni koji su pro i oni koji su kontra na ovoj temi, osjećaju gorčinu što se odmah djeluje a sa Dodikom se zayebavaju 500 godina.
tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by tuzlak1212 »

Edin je previse javna licnost da bi se mogla finansirat infrastruktura kaznjavanja svakog ko Dzeki psuje ista
Nije bas za poredjenja ja mislim
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

tuzlak1212 wrote: 25 Oct 2025, 08:42 Edin je previse javna licnost da bi se mogla finansirat infrastruktura kaznjavanja svakog ko Dzeki psuje ista
Ovako mu se nije psovalo nikada. Jedno je “džeko kloc” ili ono ponaški “yebo majku opet promaši ispred gola” ili majmun, konj, idiot. Ovdje ga je uzeo u usta, posvetio mu video i lično se njemu obraćao i pomenuo mu više puta djecu, znači nije mu “izletilo”.

A pored naših što tako pišu, oni Srbi i Hrvati koji nikada ne bi navijali za nas i što našu reprezentaciju mrze, kod negativnih komentara kada mi igramo i radosti kada izgubimo, puni su portali takvih komentara, ali generalno,nisam nigdje primjetio da je Džeko neprijatelj broj jedan za Srbe i Hrvate jer je naš najbolji igrač.

Npr. Jusuf Nurkić je postao neprijatelj zbog svojih statusa i patriotskih poruka na majici.

Ovo šta je pomenuo Džeki je više od standardnih hejterskih komentara koje dobija svaka poznata ličnost, gdje ne možeš popratiti sve te komentare, ovdje je već bilo osnove za tužbu.
ironman
sirius
sirius
Has thanked: 26124 times
Been thanked: 26766 times

Post by ironman »

Ljudi znaju bit podli..cekaj jel to prava rijec..supci mozda.
Zasto.
Pa tako,imali bi rec svasta nekome ali se sakriju iza svojih "vjerskih ubjedjenja" ili jednostavno nemaju muda.
I onda hinjski lajkaju il hihocu se u sebi gledajuc kako neko drugi govori nekome ono za sta oni nemaju gorespomenuta muda..
E tako ja gledam na ovaj slucaj..a nije da sam upoznat nit sam gledao te sadrzaje nego citajuci ovdje.
A iskreno imamo mi u drzavi puno vise problema od nekog ko opsuje na internetu ili od ona dva policajca sto su znali uzet od vozaca koji su krsili saobracajna pravila...al nekako se primjer uvijek napravi na nekom ko je na dnu liste..
dream of spring...
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

ironman wrote: 25 Oct 2025, 09:31 Ljudi znaju bit podli..cekaj jel to prava rijec..supci mozda.
Zasto.
Pa tako,imali bi rec svasta nekome ali se sakriju iza svojih "vjerskih ubjedjenja" ili jednostavno nemaju muda.
I onda hinjski lajkaju il hihocu se u sebi gledajuc kako neko drugi govori nekome ono za sta oni nemaju gorespomenuta muda..
E tako ja gledam na ovaj slucaj..a nije da sam upoznat nit sam gledao te sadrzaje nego citajuci ovdje.
A iskreno imamo mi u drzavi puno vise problema od nekog ko opsuje na internetu ili od ona dva policajca sto su znali uzet od vozaca koji su krsili saobracajna pravila...al nekako se primjer uvijek napravi na nekom ko je na dnu liste..
Nije Faćo na dnu liste, da jeste, napravio bi takva dva videa i sutra bi mu se pojavila smrtovnica.
ironman
sirius
sirius
Has thanked: 26124 times
Been thanked: 26766 times

Post by ironman »

Ma rekoh vec,veze nemam o cemu se radi nit me i zanima..nego cim se digla tolika prica znaci da je taj sadrzan gledan il kako vec to ide..
Hljeba i igara.
Jer dok mi o tome ispod radara struja lagano opet ide gore.
dream of spring...
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

ironman wrote: 25 Oct 2025, 09:43 Ma rekoh vec,veze nemam o cemu se radi nit me i zanima..nego cim se digla tolika prica znaci da je taj sadrzan gledan il kako vec to ide..
Hljeba i igara.
Jer dok mi o tome ispod radara struja lagano opet ide gore.
To je tačno, ali imaš dosta slučajeva svugdje u svijetu, gdje se neko tako dere i glumi glas naroda, i smije pomenuti i osjetljive teme jer ima muda (a drugi ne da nemaju muda, već bi im ta muda davno osjekli) i narod nasjeda na to.

Eno u Americi onaj Alex Jones, isto psovao jer ne može kao običan čovjek trpiti nepravdu, pa su ga kasnije razotkrili, npr. da je njegov sat na ruci skuplji nego čitava kuća u kojoj živi jedan običan čovjek :oo
tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by tuzlak1212 »

Naseef Mushroom wrote: 25 Oct 2025, 09:03
tuzlak1212 wrote: 25 Oct 2025, 08:42 Edin je previse javna licnost da bi se mogla finansirat infrastruktura kaznjavanja svakog ko Dzeki psuje ista
Ovako mu se nije psovalo nikada. Jedno je “džeko kloc” ili ono ponaški “yebo majku opet promaši ispred gola” ili majmun, konj, idiot. Ovdje ga je uzeo u usta, posvetio mu video i lično se njemu obraćao i pomenuo mu više puta djecu, znači nije mu “izletilo”.

A pored naših što tako pišu, oni Srbi i Hrvati koji nikada ne bi navijali za nas i što našu reprezentaciju mrze, kod negativnih komentara kada mi igramo i radosti kada izgubimo, puni su portali takvih komentara, ali generalno,nisam nigdje primjetio da je Džeko neprijatelj broj jedan za Srbe i Hrvate jer je naš najbolji igrač.

Npr. Jusuf Nurkić je postao neprijatelj zbog svojih statusa i patriotskih poruka na majici.

Ovo šta je pomenuo Džeki je više od standardnih hejterskih komentara koje dobija svaka poznata ličnost, gdje ne možeš popratiti sve te komentare, ovdje je već bilo osnove za tužbu.
Znam ja to, ti svodis malo vise na nacionalni problem a ja pricam s krivicne osnove
Nemoguce je imati kapacitete da se krivicno gone oni koji psuju javnim licnostima
Napast Dzeku i novinarku nije isto, novinarka vise prestavlja obicnog covjeka i meni je prece da tu drzava pokazuje zube
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

tuzlak1212 wrote: 25 Oct 2025, 09:52
Naseef Mushroom wrote: 25 Oct 2025, 09:03

Znam ja to, ti svodis malo vise na nacionalni problem a ja pricam s krivicne osnove
Nemoguce je imati kapacitete da se krivicno gone oni koji psuju javnim licnostima
Napast Dzeku i novinarku nije isto, novinarka vise prestavlja obicnog covjeka i meni je prece da tu drzava pokazuje zube
Ma ne poredim nacionalno već sam naveo sve grupe koje znaju nešto o Džeki napisati.
Prvi dio posta je se odnosio na naše koji znaju ga zvati klocem ili budalom, i koji mu opsuju mater, ali samo iz huje u smislu “yebo majku, promaši prazan gol”.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

A mogu postaviti dosta primjera gdje su poznate ličnosti tužile nekog običnog čovjeka zbog uvreda.
Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2787 times
Been thanked: 8763 times

Post by Duminjo »

Naseef Mushroom wrote: 25 Oct 2025, 07:52
Duminjo wrote: 23 Oct 2025, 15:09 Kako ce izgubit glavu, to je cudo jedno.
Postoje ljudi o kojima se ne smije pricati ni sa jaranom uz kafu jer uvijek moze biti neko za susjendnim stolom i moze cuti kako se spominje ime necije. Šutiš, ne spominješ ih nigdje i miran. Mnogo takvih Faco redom proziva i gura im prst u oko, izaziva ih bukvalno. Ne spominje sve jer vjerovatno onaj ostatak sto ne spominje, stoji iza njega i gura ga. Da neko stoji iza njega i da ga cuva, kazuje nam i to što je Faco jos uvijek ziv. Da je sam i nezasticen, davno bi ga zemlja progutala i ne bi se culo za njega. To je ono, sve pod tepih i idemo dalje sa poslom.

Ili je nadrogiran ili stvarno lud ili ga neko opasno gura iza ledja i masno placa za ovo. Tipujem na sve troje :valja

Sto se tice hapšenja :D.

Neka Face, treba nama jedan Faco da nam pokaze svima koliko je pismen jedan narod kojem su Grand i Pink oprali mozak, kome je Beograd kultura a Zagreb civilizacija.
Ma neko ga čuva. Kakve je uvrede o mrtvim i djeci izgovorio, da je se Gandiju tako nagovorio, do sad bi mu Gandi sa bejzbol palicom stajao pred vratima.

I ako je lud i drogiran, to ne inferesuje one koje vrijeđa. Jedni će ga prebiti jer ne znaju za njegove simptome ili ovisnost a drugi znaju za to ali ih zaboli jer je uzeo u ista njihove najmilije.

I ovo sa hapšenjem je dobro prošao i zato što ga neko čuva. Neko drugi bi preselio na ahiret i prije nego što bi ga mogli uhapsiti.
Ja sam prije misljenja da je on pijun i placen da ovo radi.
I onda ga nalogodavac cuva, normalno.

I ova zadnja pucnjava ispred hotela Evropa je sve osim ciste pucnjave. Ti ljudi da su htjeli ubiti ga, ubili bi ga sigurno bez ikakvih problema i bez javnosti.. ubili bi ga u vlastitoj kuci ili negdje da ga niko ne nadje. Ovo je više bila poruka za nekoga, nego pokušaj njegove likvidacije.

Osim toga, bio uhapsen ili mrtav, Faco je svoj zadatak vjerovatno obavio. Cak sada ne bi ni odgovaralo, ovima koje Faco proziva, da ga neko ubije.

Uh koje su to sve mutne radnje i kakva je sve to mafija ispod a ovako se u javnosti konta samo jedan nadrogirani lajavac.
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1677 times
Been thanked: 3198 times

Post by Mutevelija »

tuzlak1212 wrote: 25 Oct 2025, 08:11 citav svijet je mjesto nasilja a ne samo internet, internet issues su rich people issues
a zene trebaju imati poseban tretman i na internetu i van njeg
To je paradox, štiti žene je patrijarhalna zastavština .
Ne možeš biti snažna i kriti se iza države .
Nema logike.
Ako sam snažan i nezavisan onda me patronizira država kad me štiti što me neko olajava na internetu
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Post Reply

Return to “Mediji”