Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
almir90 wrote: 05 Nov 2020, 11:58
Dok sam bio u onim ludim tinejdžerskim godinama gledao sam kako se ponašaju oko mene osobe koje se napuše, nije me to nikada privlačilo i nisam nikada ni probao.
Sada u ovim godinama možda bih probao džoint čisto da mogu reći da imam i to iskustvo, ali mi i nije neko iskustvo koje mi je privlačno.
napusi se kupi grickalica ttekucine i upali komediju kakvu dobru
Najjace je bilo kad smo se napuseni vozili pored policije koja nas zaustavlja, a prije nas zaustavili auto i sad ja stajem i pustise nas I sad mi prosli mozda i kilometar i tek skontali da ovaj naprijed sto je motao nikad nije ni stao motati
I onda ja poceo preticati i ispadne mu dzoja kroz otvoren prozor. I zalili jedno vrijeme dok ovaj nije izvadio rezervni
A jedbom se potrefila smjehulja haos i meni tad naumpala scena kad je adzo za bajram poslao trubace uz ulicu da sviraju. I sad ispocetka to glasno, to dere i kako se penju uzbrdo sve polagano utisavaju i usutise naskroz. I sta ce okrenuse se i nazad pa ja sam se brat bratu sat vremena valjao od smijeha
Marihuna se pusila vec prije 5000 godina i dobra
je stvar.Ko nju pusi nece nikad obolti na rak ili bilo
koje. ostale celulozne bolest.Uz toga ubija i viruse
cak i Coronu.
Uz toga pojacava i sexualne aktivnosti gdje se
sa partnerom moze cjelu noc voditi ljubav.
Nije to ona trava iz nase mladosti ovo je sranje gentski modifikovano 30=40 vise THC , pa efekti na zdravlje ko herion, sve vise mi vidimo tih sto su najednom mentalno bolesni, zajdnicka crta poceli problemi otkako su se posli lupat MJ redovno, sve ostalo je propaganda marihuana lobby .
prog321 wrote: 05 Nov 2020, 22:34
Mozda u merici je genetski smuckano. Kao i vecina hrane tamo.
Ali ovdje u komsiluku je domace. Lik u basti posadi. I nikakve nuspojave.