Znam ja te forumase jako dobro o'tamo...Havana je tamo bio, ima ih jos koji su pod drugim nickovima ovdje ili tamo..nebitno.Naseef Mushroom wrote: 14 May 2023, 02:52Ja samo prenosim šta forumaši pišu na ovom forumu, tamo jedino znam šta se piše je kada se rijetko kad odlučim da tamo šta napišem, a ostalo šta se piše mogu pročitati kada npr. forumaš Seln šta postavi.General War wrote: 14 May 2023, 02:12
Pazi ovih sto tracaju![]()
-Pa ako je tamo 10, ovdje je vas 5..de ne zajebaji.![]()
-Ja se nadam da ja nisam od tih, vrlo rado cu podjeliti misljenje sa tobom kao i dosada,samo reci sta te zanima
Čak i da je “nas” 50 a tamo samo 10, kako to da npr. forumaši poput Chana i Havane, koji nemaju iste stavove kao većina ovdje i koji bi u teoriji se po stavovima udobnije osjećali na onom tamo forumu, ga sve manje posjećuju? I zašto takve forumaše ne časti većina ovdje nazivima kako tamo časte neistomišljenike?
Tebe nisam time mislio, ali samo razmisli o ovome, ja i ti imamo totalno suprotne stavove, da ne mogu biti ekstremniji, ali ako je tačno šta sam ovdje pročitao, da su čak i tebe tamo nazvali SDA botom, onda možeš i ti shvatiti koliko je tamo sati.
Ne sjecam se da me je neko tamo nazvao SDA botom, a i ako jeste to je neki bot iz drugog tabora...valjda si svjestan koliko sam protiv SDA da nema sanse ali ni drugi nisu nista bolji ako ne i gori, e sad sto im ne godi jbg...ja nisam parcijalni ni antifasista, ni moralista, ni parcijalni anti korupcioner.
Mozes ti pricati sta te volja na onome forumu isto, ali tolerancija za prosipanje nacionalizma i xenofobije je manja...ali zato su mnogi i otkrili za ovaj forum, nebi drugacije ni dosli

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)