...puscaj i ofarbaj u crveno, k'o tvoj sesir!

Samo da prijavim da sam nasla produkt, e sad cu da se ubedjujem sa sobom neko vreme dal da uradimČupava wrote: 30 Aug 2018, 15:25
Kao sto sam ti već rekla, otiđi se informisati,uzmi neke vizualne modele, pokaži otprilike koju nijansu bi željela, ali samo pod uslovom da praktikuju Olaplex ..![]()
Pa ..toxic wrote: 06 Sep 2018, 21:21Samo da prijavim da sam nasla produkt, e sad cu da se ubedjujem sa sobom neko vreme dal da uradimČupava wrote: 30 Aug 2018, 15:25
Kao sto sam ti već rekla, otiđi se informisati,uzmi neke vizualne modele, pokaži otprilike koju nijansu bi željela, ali samo pod uslovom da praktikuju Olaplex ..![]()
Hvala za preporukuI skratila sam grivu
![]()
toxic wrote: 06 Sep 2018, 21:21Samo da prijavim da sam nasla produkt, e sad cu da se ubedjujem sa sobom neko vreme dal da uradimČupava wrote: 30 Aug 2018, 15:25
![]()
Hvala.Trudim se oko nje, mazim, pazim, trosim pare
Skinula sam minimum 10cm, a ti ne primetisChloe wrote: 07 Sep 2018, 07:46toxic wrote: 06 Sep 2018, 21:21Samo da prijavim da sam nasla produkt, e sad cu da se ubedjujem sa sobom neko vreme dal da uradimČupava wrote: 30 Aug 2018, 15:25
![]()
ma šta si skratila? ... ja ništa nisam primjetila.
Ti kao moja straija kćerka prije, ode se ošišati ubjeđena da će 10 cm otkinuti,
kad se vrati jedva cenat fali ...![]()
![]()
Imam zakazan termin u frizerskom sutra, al' moram u Zg, pa ću otkazati ... što znači još sedmicu ovako nikako moram biti ...![]()
Jos je kao ispeglanatoxic wrote: 20 Sep 2018, 20:47 Mala bas ti je lepa kosa, valovita. Svidja mi se kako si osisana.I boja, naravno :d
Ja sam odustala od pramenova, za sad, opetne usudjujem se.
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 22 guests