Nemoj tako,nije ovih dana popularno velicat okupacijeCikCikCikPogodi wrote: 20 Sep 2023, 21:49 Možemo reci da su Portugal i Britanija napravili gresu, po meni jesu sto nisu sacuvali Hong Kong i Macau.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Nemoj tako,nije ovih dana popularno velicat okupacijeCikCikCikPogodi wrote: 20 Sep 2023, 21:49 Možemo reci da su Portugal i Britanija napravili gresu, po meni jesu sto nisu sacuvali Hong Kong i Macau.
Ko sve prekomorske teritorije. Stavis Američki bazu. Sta mogu Kinezi onda, sve od njih sto vidis je losa kopija, ili je domaca kanta.Mister No wrote: 20 Sep 2023, 21:52A kako bi ga sačuvali?CikCikCikPogodi wrote: 20 Sep 2023, 21:49 Možemo reci da su Portugal i Britanija napravili gresu, po meni jesu sto nisu sacuvali Hong Kong i Macau.
Za razliku od tebe koji nemas komplekse (predrasude) ni o kome?CikCikCikPogodi wrote: 21 Sep 2023, 00:02Ko sve prekomorske teritorije. Stavis Američki bazu. Sta mogu Kinezi onda, sve od njih sto vidis je losa kopija, ili je domaca kanta.
Oni su toliko bolesna nacija, da cak udaju svoje kćerke za zapadnjaka smatraju kao wow odlican potez. Mozda je to, ali stvarno imaju iskrivljeno do bolesti komplekse o nama. Ti dodi iz Bosne, ti si njima wow, meni je to
bolesno.
Had (grč. ᾍδης, Haidēs; Ἀΐδης, Aïdēs = neviđen) naziv je za podzemni svijet, a isti naziv nosi i njegov vladar
dje si nagulioSioux wrote: 21 Sep 2023, 20:48Had (grč. ᾍδης, Haidēs; Ἀΐδης, Aïdēs = neviđen) naziv je za podzemni svijet, a isti naziv nosi i njegov vladar
30 buses will transport displaced persons from Artsakh to Armenia
Photo of Siranush Ghazanchyan Siranush Ghazanchyan Send an emailSeptember 24, 2023, 20:28 Less than a minute
On September 24, Artsakh President Samvel Shahramanyan met with the citizens who were displaced as a result of the recent military operations, left homeless and sheltered near the permanent location of Russian peacekeepers in Ivanyan.
Citizens in heavy conditions expressed their desire to move to their relatives in the Republic of Armenia.
It was decided to allocate 30 to transport the above-mentioned citizens to RA without any obstacles.
All those wilking to move to Armenia will have the opportunity in the coming months.
Electricity restored in Stepanakert
Photo of Siranush Ghazanchyan Siranush Ghazanchyan Send an emailSeptember 24, 2023, 21:59 Less than a minute
Photo by Vardan Petrosyan
The electricity has been restored in Stepanakert, former State Minister of Artsakh Artak Beglaryan informs on Telegram.
The city was left without electricity from September 19.
Users browsing this forum: Mutevelija and 0 guests