Ev, zenim se ahahaha
Razvodi..Kako dalje...sta sa djecom ..?
Moderator: spacebound
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13841 times
- Been thanked: 22782 times
- Status: Offline
Re: U Tuzli u posljednjih godinu dana registrirano 300 RAZVODA
Dozvolite da se obratimo
- Hurija
- Pandora
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times

Ostalo je cutanje.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2537 times
- Been thanked: 4380 times
Možemo ti povjerovati da si našao jednu, ali još jednu 

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 1138 times
Ti oženio neku što zna naš? Ništa Honduras? Eeeee...
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
I jos ima nenu u ajovi
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Fuddo
- Maliciozni seronja
U po DesMoinesa, ZulfE.
Dozvolite da se obratimo
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 1138 times
Ja Fudi skidam i fes i šljem, nemam šta više, osim još i gaće da skinem al imamo obostrani, prešutni dogovor da to ne radimo jer ne ide...
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- insomnia
- Rđav kurac
Pa ja. Cojk u svojoj vjeri na svojoj zemlji. Nije ko onaj kolega mu sto kako sd ozenio iščkikaga počeo tražiti najmanji zajednicki sadrzilac s cetaljima po klixu
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Nije bolan jezu zena iscikaga,insomnia wrote: 18 Nov 2019, 20:28 Pa ja. Cojk u svojoj vjeri na svojoj zemlji. Nije ko onaj kolega mu sto kako sd ozenio iščkikaga počeo tražiti najmanji zajednicki sadrzilac s cetaljima po klixu
Nasa, iz Trebinja, Samela ahahaha
Dozvolite da se obratimo
- insomnia
- Rđav kurac
Onda joj je makar mater anamona
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14303 times
- Been thanked: 9887 times
ojhaaaaaa 

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9442 times
- Been thanked: 11195 times
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2661 times
- Been thanked: 8219 times
U nekoj grupi sam sa 15 zena.. Od njih 15, jedna nema djecu i jedna nije razvedena. Ostalo sve samohrane majke. I, nisu to nikakve balavice. Samo tri imaju manje od 30 god. Mahom su 40+.. Ima ih iz poljske, turske, kazahstana i filipina.. Sve je to u pet deka samo su razlozi razvoda, mozda, drugi.
Tuzla na aparatima
Na poslu radim sa 6 zena. Sve imaju djecu, dvije su u braku. Jedna u sretnom, druga bjezi od muza na poso i radi prekovremene..
U ovom dijelu njemacke crkva mnogo utice, ili bolje reci, mnogo je uticala na ljude. Stariji su, uglavnom, porodicni ljudi, konzervativci i dosta me podsjecaju na nase mahalsko drustvo. Veliki su mahalasi i vole sve da znaju. Samo suskaju i ispituju..
Oni, Malo mladji, to su zadrzali donekle s Tim da su Se, u velikoj mjeri, novcanici podijelili (jedan od uzroka propasti braka)..
E oni Jos mladji, omladina, koji se sada nekada vjencavaju, oni su moderni. Oni se izjasnjavaju, uglavnom, kao ateisti. Nece njima crkva nista nametati, oni su pametni i oni znaju najbolje.. Ok, svako treba imati svoje misljenje i razmisljati. Ali oni idu, nekako ko u inat, u kontru crkvi, starijima i tim starinskim vrijednostima/obicajima.
Sad je moderno, skoro redovno, uopšte se ne vjencati. A i to je sve zbog ovih Malo starijih koji su napravili prvi korak, "podjela novcanika". Bruka ih je koji zive sa partnerom i imaju djecu sa istim. Sve kao brak samo nije na Papiru. Kao takav, uvijek je neko slobodan da ode. Nisam protiv, samo navodim kako je i to jedan od razloga zasto pucaju "brakovi"..
Isto tako, moderno (praksa) je da jedan od bracnih parnera nekretninu kupuje i prepisuje na ime roditelja jer je uvijek u glavi opcija razvod. A razvodom se pusi Bar pola nekretnine.. Opet dolazimo Do podjele novcanika..
Jednostavno se gubi osjećaj za porodicu. Bitnije je ono materijalno i jebiga.
Vidim da dosta kolega nabraja neke razloge, ko da niko nije procito uvodni Post. Advokat fino reko kako je glavni razlog finansijska situacija. Znamo svi kakva je ekonomska situacija u zemlji. Šta znaci ozeniti se kad danas devet od deset zena kaže "necu mu ja kod matere pod krov".. Al hajd, to je vec tema zasto imamo sve manji broj sklopljenih brakova pa necu o tome
Glavni Problem razvoda su finansije/drzava..
Kolko para porodica dobiva za jedno dijete? I koliko dugo? (kako se to zove, djeciji doplatak).. Ne smijem ni da lupim jer sam samo usput cuo price a ne znam sigurno. Znam samo da nije dovoljno ni za Pampers..
Kolika je mogucnost da ce se majka, nakon poroda, vratiti na isti poso? Koliko ima preduzeca koje uopšte ne daju na trudnicko ili ne isplacuju neku Normalnu sumu?
Sve su upitnici na kraju jer stvarno nisam upucen u cifre. A znam sigurno da je sve to mizerno i da se na to ne moze porodica ni pocesati.. Ako ima neko ko barata podacima (ne samo za sarajevski Kanton) neka nam izbaci..
Ne Kazem da je ovo jedini razlog za razvod.. Ima svakakvih budala.. Al je, po meni, najveci.
Mozemo se mi kurciti dusom, dobrotom, voljom, srcem i cime već ne.. Al ako nema dovoljno novaca, sve ide teže, nesuglasice su iz dana u dan cesce i vece dok sve to ne dodje do ivice..
Tuzla na aparatima
Na poslu radim sa 6 zena. Sve imaju djecu, dvije su u braku. Jedna u sretnom, druga bjezi od muza na poso i radi prekovremene..
U ovom dijelu njemacke crkva mnogo utice, ili bolje reci, mnogo je uticala na ljude. Stariji su, uglavnom, porodicni ljudi, konzervativci i dosta me podsjecaju na nase mahalsko drustvo. Veliki su mahalasi i vole sve da znaju. Samo suskaju i ispituju..
Oni, Malo mladji, to su zadrzali donekle s Tim da su Se, u velikoj mjeri, novcanici podijelili (jedan od uzroka propasti braka)..
E oni Jos mladji, omladina, koji se sada nekada vjencavaju, oni su moderni. Oni se izjasnjavaju, uglavnom, kao ateisti. Nece njima crkva nista nametati, oni su pametni i oni znaju najbolje.. Ok, svako treba imati svoje misljenje i razmisljati. Ali oni idu, nekako ko u inat, u kontru crkvi, starijima i tim starinskim vrijednostima/obicajima.
Sad je moderno, skoro redovno, uopšte se ne vjencati. A i to je sve zbog ovih Malo starijih koji su napravili prvi korak, "podjela novcanika". Bruka ih je koji zive sa partnerom i imaju djecu sa istim. Sve kao brak samo nije na Papiru. Kao takav, uvijek je neko slobodan da ode. Nisam protiv, samo navodim kako je i to jedan od razloga zasto pucaju "brakovi"..
Isto tako, moderno (praksa) je da jedan od bracnih parnera nekretninu kupuje i prepisuje na ime roditelja jer je uvijek u glavi opcija razvod. A razvodom se pusi Bar pola nekretnine.. Opet dolazimo Do podjele novcanika..
Jednostavno se gubi osjećaj za porodicu. Bitnije je ono materijalno i jebiga.
Vidim da dosta kolega nabraja neke razloge, ko da niko nije procito uvodni Post. Advokat fino reko kako je glavni razlog finansijska situacija. Znamo svi kakva je ekonomska situacija u zemlji. Šta znaci ozeniti se kad danas devet od deset zena kaže "necu mu ja kod matere pod krov".. Al hajd, to je vec tema zasto imamo sve manji broj sklopljenih brakova pa necu o tome
Glavni Problem razvoda su finansije/drzava..
Kolko para porodica dobiva za jedno dijete? I koliko dugo? (kako se to zove, djeciji doplatak).. Ne smijem ni da lupim jer sam samo usput cuo price a ne znam sigurno. Znam samo da nije dovoljno ni za Pampers..
Kolika je mogucnost da ce se majka, nakon poroda, vratiti na isti poso? Koliko ima preduzeca koje uopšte ne daju na trudnicko ili ne isplacuju neku Normalnu sumu?
Sve su upitnici na kraju jer stvarno nisam upucen u cifre. A znam sigurno da je sve to mizerno i da se na to ne moze porodica ni pocesati.. Ako ima neko ko barata podacima (ne samo za sarajevski Kanton) neka nam izbaci..
Ne Kazem da je ovo jedini razlog za razvod.. Ima svakakvih budala.. Al je, po meni, najveci.
Mozemo se mi kurciti dusom, dobrotom, voljom, srcem i cime već ne.. Al ako nema dovoljno novaca, sve ide teže, nesuglasice su iz dana u dan cesce i vece dok sve to ne dodje do ivice..
- insomnia
- Rđav kurac
Samo sto se prije razvedu ovi s parama nego sirotiLja
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Jarane Jay Z ima para ko blata a mijenja ih ko carape.
Dozvolite da se obratimo
- insomnia
- Rđav kurac
Ma mjenja kurac da mu ona oko izvadi. Osim toga njih ne mozes racunati u narod. To su vise preduzeca
- Fuddo
- Maliciozni seronja
A ove nase, gledaju one meksicke serije, isplacu se i onda hoce i ona sebi jednog Ramona.
Na kraju nosa gajbe u biMgu i vice zajebo me cojek u zivotu, eto ti sad Ramon.
Zajebano je to.
Zajebano je to.
Dozvolite da se obratimo
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Il moj rodjo, kaze ostavila me zena,
Reko sto te ostavila,
Ma kucka, zadavicu je, znas zene bla bla bla...
A zena mu nasla na telefonu snimak kako rodjo guzi, pa reko sto si snimo konju, kaze jebiga kad volim gledat kasnije...ahahhaha
Ja budala braco mila
Reko sto te ostavila,
Ma kucka, zadavicu je, znas zene bla bla bla...
A zena mu nasla na telefonu snimak kako rodjo guzi, pa reko sto si snimo konju, kaze jebiga kad volim gledat kasnije...ahahhaha
Ja budala braco mila
Dozvolite da se obratimo
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2661 times
- Been thanked: 8219 times
ko je sa parama? ko je sirotinja?
fale ti oni izmedju, kojih je najvise
fale ti oni izmedju, kojih je najvise
- insomnia
- Rđav kurac
Dobije sedam lajkova na instagramu i umisli da je BrenaFuddo wrote: 18 Nov 2019, 23:43 A ove nase, gledaju one meksicke serije, isplacu se i onda hoce i ona sebi jednog Ramona.
Zajebano je to.