Melek wrote:"... muslimanske nacionalnosti ..."
Niskim udarcima ipak nikad kraja, ali ipak pozitivno, eto..
a sa druge strane ni p od pozitive
naser oslobodjen optuzbi a i budali jasno za hiljae poklanih srba na najgori nacin, i uglavnom nejaci...
da ne idemo u ndh dje su ustase i njihovo cvjece zulum cinjeli da se i njemci gadili
to se opravdava da se to u javnosti osudilo... mosh misliti, trt milojka
srbi evo osude kako i valja, teraju do kraja, a oni ovamo javno osudili, ogradili se ljudi zlocina a?
i kad se 1991 ponor jasenovca opet otvorio (što dokazuje i tudjmanov snima "da srbi konačno nestanu") pa i dojucerasnje najvece zrtve dvadesetog vjeka uz jevreje, uzvratise udarce onda urlanje i proganjanje... ono tšo čini tu razliku je što se u hrvatskoj i federaciji zločinici oslobadjaju, a ovamo se ipak osudjuju pred sudom a ne kura.c moj u javnosti...
to je ono sto nas vise cini ljudima, ma koliko nam propagandu o agresorima smisljali vjekovni agresori i potomci koljaca...
dokaz o multietnistvu je upravo srbija, dje je najmanje bilo proterivanja (jako mali procenat) i svi su ostali uglavnom na svojim randim mjestima i u drzavnim stanovima... dok sa druge strane srbinu je to samo pomisao... u to se mores uvjerit dodji pa zivi neko vrjeme...
obidji raspitaj se...
to su sve same činjenice pre nego pocnes o niskim udarcima
s jedne strane covjek mora da osudi zlocine i počinioce izvede pred lice pravde, tako se time ogradi, a ne pricom hrvatske i bošnjaka o jasenovcu, "mi to osudjujemo, pa osudjujemo"... bla bla bla
a ovamo isto cinjeli , i izrodise mercepa, nasera, tudjmana...
nikom nista jel?
to je ono sto srbinu u svjest stavlja da mnogo se ne dici ovim osudama ovih, jer mu je bol sa druge strane velika a na koju se ostali popisaju...
drugim recima, zabole njih kurac za nas, sto mi onda moramo biti covjek?
toliko o niskim udarcima
znam ja da bi ti zbo srebrenice - epiloga rata, preskacuci uzroke, hteo krvi da nam se napijes i da nosimo ko jevreji zutu traku cjeli zivot ko neki najveci zlocinci svjeta al malo morgen...
svojim stavovima dovodite do toga da te zlocine o kojima larmate gledamo onako - bla bla bla
jes to ruzno kad se izgovori al ne mozes da se jebes da ti ne udje
ok osudicemo
ali nam takvi ko ti nece solit pamet o niskim udarcima ...
dok je takav stav rastojanje je sve crvsce i cvrsce
to nije ni blizu povjerenju s vaste starne ni koraka...
reko sam ti cinjenice a ti opet preskoci pa trla baba lan da joj prodje dan...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”