Crna hronika

Televizija, štampa, internet portali.

Moderator: Krokodil Behko

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41474 times
Been thanked: 28268 times
Status: Offline

Re: Profesor Trnavci s Univerziteta u Bihaću oslobođen optužbi za seksualno uznemiravanje studentice

Post by Rum » 30 Oct 2025, 18:41

Nece niko beze prijavit pq ja ,trpo je on
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3882 times

Re: Profesor Trnavci s Univerziteta u Bihaću oslobođen optužbi za seksualno uznemiravanje studentice

Post by Naseef Mushroom » 30 Oct 2025, 18:48

Rum wrote: 30 Oct 2025, 18:41 Nece niko beze prijavit pq ja ,trpo je on
Možda je trpao, ali silovanjem?
Ima iks primjera gdje muškarac želi da prekine sa ljubavnicom, ili nije želio da pusti studenticu da prođe jer nije dovoljno znala, pa je to jedan znak osvete.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1677 times
Been thanked: 3195 times

Re: Poznati sarajevski filantrop i umjetnicki radnik priveden neduzan.

Post by Mutevelija » 30 Oct 2025, 22:50

https://vm.tiktok.com/ZMAsMStRP/

Jooj ko mi opet kaže da ne volim žene

Koja kraljica :ha 👸👑
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1677 times
Been thanked: 3195 times

Post by Mutevelija » 30 Oct 2025, 22:50

https://vm.tiktok.com/ZMAsMStRP/

Jooj ko mi opet kaže da me volim žene

Koja kraljica :ha 👸👑
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:
Has thanked: 22755 times
Been thanked: 20838 times

Post by Masamune » 31 Oct 2025, 06:44

Nekima je lose sudstvo u BiH samo alibi za ono u sta stvarno vjeruju i misle, a to je da je on sigurno kriv i da zenama po automatizmu treba sve vjerovati.

To je posljedica agendi koje covjeku jednostavno pomute um.

uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:
Has thanked: 6386 times
Been thanked: 5816 times

Post by uvijek_kontra » 31 Oct 2025, 08:30

Zana wrote: 30 Oct 2025, 17:40 Vjerujem da naglasak treba staviti upravo na korumpiranost svega, svakoga pa i sudova. Da se radi kako treba ne bi ni meni ni bilo kome nikad ni u šali pala na pamet mogućnost da je neko kriv oslobođen a neko nevin osuđen.

Sa dobrim advokatom, svasta se moze. :ok
I kad je sud ispravan.

Vezano za slucaj, mene ona podsjeca na Miljanu Kulic. :grana
Svako sebe laze kako mu odgovara.

Zana
Gospođetina
Gospođetina
Has thanked: 9691 times
Been thanked: 9890 times

Post by Zana » 31 Oct 2025, 10:05

uvijek_kontra wrote: 31 Oct 2025, 08:30
Zana wrote: 30 Oct 2025, 17:40 Vjerujem da naglasak treba staviti upravo na korumpiranost svega, svakoga pa i sudova. Da se radi kako treba ne bi ni meni ni bilo kome nikad ni u šali pala na pamet mogućnost da je neko kriv oslobođen a neko nevin osuđen.

Sa dobrim advokatom, svasta se moze. :ok
I kad je sud ispravan.

Vezano za slucaj, mene ona podsjeca na Miljanu Kulic. :grana
To je nešto sasvim drugo. I opštepoznato. A sudija bi trebao biti iznad tih dobrih advokata. Sa svojim iskustvom, znanjem, moralom, mudrošću. Ali desi se, ne spori to niko, da advokati veoma dobro urade svoj posao, pa se kriv oslobodi a nevin optuži, Ali ako je sudija kupljen, na šta sam ja aludirala u prethodnom postu, onda ništa nema smisla
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"

numka
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 81 times
Been thanked: 102 times

Post by numka » 03 Nov 2025, 19:08

Ma pravo je zajebano i nije sve jasno. Lako je kad jeste. Dobar advokat sve prevrne.

Što se optužbi tiče. Uopšteno, kad je neko osuđen to je jer ima dokaza, razlog je što naravno ne možeš biti osuđen bez dokaza. A kad je neko pušten to je jer nema dokaza :ooo

Ali ta "žrtva" se prihvata. Jer bolje da neko kriv bude pušten nego neki nevin u zatvoru.
Error 404 - Signature not found

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2783 times
Been thanked: 8733 times
Status: Online

Post by Duminjo » 07 Nov 2025, 01:42

Komshija
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo
Mood:
Has thanked: 129 times
Been thanked: 106 times

Post by Komshija » 07 Nov 2025, 10:52

Facu ne znam licno samo iz prica i ovako sa tiktoka ,psovke djece ne podrzavam i zato mi je u jednu ruku pravicno sto je uhapsen bez obzira sto se neko moze naci sad da pametuje kako psovke nisu dio zakona...ima stvari koje je taj covjek pricao i koje su istinite tipa odvodit ce vam zene i djecu da ih guze,sto se kako po tuzli vidimo ispostavilo tacno i istinito,onda ramo isak zaposljavanje sina u zatvoru,razne korupcijske afere politicara...mislim da je doticni ipak zatvoren najvise zbog pricanja istine.....

HAVANA
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 2911 times
Been thanked: 24123 times
Status: Online

Post by HAVANA » 07 Nov 2025, 14:28

Pa svi mi to sve znamo samo sto on to usput isprica.I naplati.Ne spasava on nikog nit moze spasit.Ko je ista zivota proveo u ovom gradu i u ratu bio zna sve to.I igranke za juku prije nego je pobudalio,ko kerove mu ljude pobise,pucanje na celu,sefer,caco gore caco dole,naser,seve,cesljanje armije,i sve picke materine silne i igranke....Ne znam sta on tu moze razmotat u sadasnjosti.Danasnji pipci sezu daleko u proslost a stanje je rezultat svega toga.Da je koga interesovo prosperitet ove djece i drzave stvorio bi im uslove za obrazovanje,rad itd Posto njih sve samo interesuje vlast i pare imamo ovo sto imamo danas...Samo sto nas hrane istom koskom i dan danas.Dok oni vedre i oblace.A usput se nasmijemo tik tokerima divnim.To nam je razonoda.Posto svako 3 dana imamo plasiranu novu dramu neku i kosku ,da bar ova dva gledamo smijesne tik tokere.Dok djeca idu,za boljim...Jos je dobro ako ih ne izjebu il ako im nana ne izgori u domu...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Post by Rum » 10 Nov 2025, 19:01

Ako psujes po Tik Toku ides u zatvor a ako si pedofil ides na slobodu.
FB_IMG_1762797485765.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
s takvom lakoćom

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 54911 times
Been thanked: 9781 times

Post by ElTriconi » 10 Nov 2025, 20:31

HAVANA wrote: 07 Nov 2025, 14:28 Pa svi mi to sve znamo samo sto on to usput isprica.I naplati.Ne spasava on nikog nit moze spasit.Ko je ista zivota proveo u ovom gradu i u ratu bio zna sve to.I igranke za juku prije nego je pobudalio,ko kerove mu ljude pobise,pucanje na celu,sefer,caco gore caco dole,naser,seve,cesljanje armije,i sve picke materine silne i igranke....Ne znam sta on tu moze razmotat u sadasnjosti.Danasnji pipci sezu daleko u proslost a stanje je rezultat svega toga.Da je koga interesovo prosperitet ove djece i drzave stvorio bi im uslove za obrazovanje,rad itd Posto njih sve samo interesuje vlast i pare imamo ovo sto imamo danas...Samo sto nas hrane istom koskom i dan danas.Dok oni vedre i oblace.A usput se nasmijemo tik tokerima divnim.To nam je razonoda.Posto svako 3 dana imamo plasiranu novu dramu neku i kosku ,da bar ova dva gledamo smijesne tik tokere.Dok djeca idu,za boljim...Jos je dobro ako ih ne izjebu il ako im nana ne izgori u domu...
Pricam danas sa jednim starijim gospodinom, odavno u penziji i prica on kako je imo nakvu praksu u srednjoj. Radio par mjeseci u firmi osam sati ko da je zaposlen, naucio dosta zanata. Pita mene kako je na praksi u mene bilo, kazem mu ucionica, ucili iz knjige, samo jedan cas nesto radili.

Nije ni cudo sto su djeca kad tek izadju iz skole nesposobna, sta ce naucit, sve osnove mora na poslu naucit, upravo to ono sto je taj gospodin na praksi u skoli ucio to isto mora poslodavac ucit novog radnika. Mores ti nastancat majstora kolko ti bog hoce al slaba fajda kad se praksa iz knjige uci, nije ni cudo sto par majstora drzi po citavo naselje/grad.

Faco mlati ono sto svako sa dvije mozdane celije more skontat, narod ko narod je cudna masa, nekako prate one koji su glasni pa makar ih u ponor poveli. Sto se tice djece u vecini slucajeva je to roditelj zasluzan sto djete ode preko grane, ubi djete u pojam kako ovdje nema nafake. Ovim nacinom i tempom se nista nece postic, cak ce i penzije postat upitne za par godina.

Nas ti je covjek istovremeno u dva stanja, jebo ti ovo nemre ovo na dobro izic i treba im jebat mater ali nema od toga nista sve dok se radi ko sto se radi. Taj slucaj te nesretne djece i policije, smijem glavu dat da su to znali rodjaci od policajaca i od tih unesrecenih a sto se tice tih koji su izgorili to je bilo de ga j..., odoh ja zapalit i nece meni neko govorit kako cu ja radit (cak ako je problem i sa instalacijama).

Svi bi da je bolje ali ne mozes bas talasat, rodbina ti je zagrezla duboko u korupciju u sistemu, cak si i ti pustio pipke pa onda i nemas neku inicijativu da sta mjenjas. Oni sto nisu u tim vodama vicu djeci nema ovdje nafake trazite nafaku nedje vani. Kad nesto zajebes citav sistem te vadi jer ako potones povuces jos nekog iz lanca. Faco se naso i prica ocigledne stvari, isto kad ti komsija, policajac, nekako uspije zaposlit svog sina na mjesto policajca, ocigledno je sta i kako ali faco to isprica tako sto opsuje koji put djecu usta, grob i mrtve i eto ti 🤔
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 11 Nov 2025, 12:41

Pa jest, Faćo priča otvoreno ono šta znamo i mi, komšije, dede ispred granapa.

Ali kada mi, komšije i dede o tome pričamo, onda je uglavnom reakcija okretanje da vidimo da li ko sluša, “de da ti kažem dok neko nije naišao” ili ne źelimo mi biti prvi koji ćemo to reći naglas.

A Faćo govori pred hiljadama javno o tome, mjesecima (ili čak godinama) u bezbroj videa, i tek sad mu se nešto desilo, a i to nije ništa štrašno u poređenju sa šta mu je trebalo sve biti, sa obzirom u koga je sve dirnuo i kakve psovke koristi.

Znači ne samo da sve pore društva koje ste nabrojali ne funkcionišu, već su i oni koji se bore protiv toga, pa bar svojim glasom, fejk i u službi nekoga protiv koga se kao bore.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.

Masamune
Forumaš godine
Forumaš godine
Mood:
Has thanked: 22755 times
Been thanked: 20838 times

Post by Masamune » 11 Nov 2025, 13:22

Ja se borim na ovom forumu.

Svaki put kad ostavim post srce mi bude kao džamija jer znam da sam uradio nešto korisno za forumsko čovječanstvo.

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 26112 times
Been thanked: 26753 times

Post by ironman » 11 Nov 2025, 13:49

Masa na forumu
Image
dream of spring...

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 11 Nov 2025, 16:06

Masamune wrote: 11 Nov 2025, 13:22 Ja se borim na ovom forumu.

Svaki put kad ostavim post srce mi bude kao džamija jer znam da sam uradio nešto korisno za forumsko čovječanstvo.
Forum takvi smatraju bezazlenim.

Da postaneš tiktoker ili YouTuber gdje ukazuješ na problene društva, a budeš imao najmanje hiljadu pratioca, vidio bi kakve bi probleme imao.

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:

Post by ElTriconi » 11 Nov 2025, 16:26

Masamune wrote: 11 Nov 2025, 13:22 Ja se borim na ovom forumu.

Ja sam metno 57021lajkova, nek se svaki ubroji ko sevap, valja :julia

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:

Re: Crna hronika

Post by Rum » 22 Nov 2025, 10:41

Matiju Gordeljevića je rođeni brat ostavio u šumi da umre, on otišao sa par kila zlata
U srijedu, 19. novembra, se oko 07:30 sati dogodila pljačka zlatare u centru Kalesije, a tom prilikom je jedna osoba stradala.

Matija-Gordeljevic-1.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
s takvom lakoćom

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:

Re: Crna hronika

Post by ElTriconi » 22 Nov 2025, 10:45

Rum wrote: 22 Nov 2025, 10:41 Matiju Gordeljevića je rođeni brat ostavio u šumi da umre, on otišao sa par kila zlata
U srijedu, 19. novembra, se oko 07:30 sati dogodila pljačka zlatare u centru Kalesije, a tom prilikom je jedna osoba stradala.

Matija-Gordeljevic-1.jpg
Eto ko su nam drage nam komsije, nit obraza nit casti, pa ja :valja

Post Reply

Return to “Mediji”