Bizarne vijesti

Različite teme koje ne spadaju u ostale podforume

Moderator: Krokodil Behko

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times
Status: Offline

Re: Kanye West: "Ja volim Hitlera. Moramo prestati s ocrnjivanjem nacista" (VIDEO)

Post by insomnia »

Bice da je to ko sa anamonim incelima
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4038 times
Been thanked: 3702 times

Re: Kanye West: "Ja volim Hitlera. Moramo prestati s ocrnjivanjem nacista" (VIDEO)

Post by Naseef Mushroom »

Morgen wrote: 03 Dec 2022, 08:20
Naseef Mushroom wrote: 03 Dec 2022, 07:05
Ja bogami mogu, evo gledam Albance po Njemačkoj i među Švicarcima u Kataru, kako na tribinama tako i na terenu i dođe mi da zaplačem kako su ponosni bez one političke korektnosti iako, koliko god bilo nepravedno, nisu ništa doživjeli od Srba u poređenju sa Bošnjacima.

Tačno sam se osjećao kao oni cuckold muškarci što gledaju crnca što razvaljuje.

I onda porediti sa našim šmokljama i agresorskom državom

Lajk ne znaci da podrzavam sta si napisao, vec da cenim sto si tako opsirno odgovorio.
Nazalost, post od Mutevelije nisam nikako skontala, bišnhakinje i poštari?
Po ekavici pretpostavljam da si Srpkinja pa evo da ti odgovorim. što se mene tiče neće nijednog Srbina od mene zaboljeti glava ali tu je i granica kod mene.
Da smo radne kolege pomogao bih ti ako imaš pitanja vezana za posao, ako ti je težak teret na poslu pomogao bih ti da ga podigneš, ako ne znaš koje dugme na mašini da pritisneš ja bih ti prvi objasnio ali ne očekuj da ćemo na pauzi skupa piti kahvu.

Da smo komšije bio bih najkorektniji komšija, fino bi se dogovorili ako imamo problem oko zajedničkog puta ili ako moje drvo ulazi u tvoje dvorište, ako bi ti ili neko tvoj morao u hitnu ja bih prvi ih nazvao, ali ne očekuj da jedni drugima idemo u goste.

To je jednostavno moje pravo ali pošto sam bio prisutan tih godina kada su se svi Srbi odjednom povampirili ne želim dva puta isto prolaziti. Možda si najkorektnija osoba na svijetu ali nažalost ne živimo na usamljenom ostrvu pa ne živimo samo nas dvoje tu. Previše sam se priča naslušao (koje me iskreno nisu iznenadile) gdje su upoznali nekog korektnog Srbina ali dovoljno je da budu u nekoj situaciji (proslave, skupovi) gdje se nađe 5-10 Srba, rodbina ili prijatelji i bar će dvojica krenuti sa standardnom pričom.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

HAVANA wrote: 03 Dec 2022, 20:05 Zar je combe srbin, pa dje to uprati? :valja
Zoram Čmar pa promjeni ime u Dragan Čmar da mu se ne bi rugali :oo
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Dori wrote: 03 Dec 2022, 20:00 Jesi ti ono Nazife nešto neki dan pominjao ovog i potrefio ga sa Sebijom? :hm :D.
Ja i? :oo

Ne zmam što se to sad kosi sa mojim poređenjem :cudi i dalje stojim pri tome.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

I sebka voli itlera?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2807 times
Been thanked: 23221 times
Status: Online

Post by HAVANA »

Naseef Mushroom wrote: 03 Dec 2022, 20:14
HAVANA wrote: 03 Dec 2022, 20:05 Zar je combe srbin, pa dje to uprati? :valja
Zoram Čmar pa promjeni ime u Dragan Čmar da mu se ne bi rugali :oo
Pa ima to i hrvat, il nema :hm
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2807 times
Been thanked: 23221 times
Status: Online

Post by HAVANA »

Nazif je tito. Da labudovo jezero gleda naso bi nesta. :valja
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1640 times
Been thanked: 3075 times

Post by Mutevelija »

Morgen wrote: 03 Dec 2022, 08:20
Naseef Mushroom wrote: 03 Dec 2022, 07:05
Ja bogami mogu, evo gledam Albance po Njemačkoj i među Švicarcima u Kataru, kako na tribinama tako i na terenu i dođe mi da zaplačem kako su ponosni bez one političke korektnosti iako, koliko god bilo nepravedno, nisu ništa doživjeli od Srba u poređenju sa Bošnjacima.

Tačno sam se osjećao kao oni cuckold muškarci što gledaju crnca što razvaljuje.

I onda porediti sa našim šmokljama i agresorskom državom

Lajk ne znaci da podrzavam sta si napisao, vec da cenim sto si tako opsirno odgovorio.
Nazalost, post od Mutevelije nisam nikako skontala, bišnhakinje i poštari?
Rekao sam da Bošnjaci imaju svoju drzavu odvojenu 20% ne bi bendali nikoga kao šiptari/ albanci ne bi se morali dodvoravati nikome , ni trgovati, bilo bi 20% te BIH kao Kosovo što imaju i mogli bi se ponašati kao Albanci, nešto slično što Srbi rade u BIH, dakle kad se hoćeš otcijeptiit ili osjećaš da ne pripadaš toj drzavi onda je ne poštuješ i ne očekuje se od tebe tolerancije.

Dok Bošnjaci ako hoće cijelu BIH građansku ne mogu imati luksuz da se ponašaju nacionalistički kao Srbi u BIH.

Jednostavno.

Kod BOšnjaka nije razvijena nacionalna svijest već patriotska.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Calla
Legenda foruma
Legenda foruma
Has thanked: 2773 times
Been thanked: 2209 times

Post by Calla »

Danas ama bas svaka budala ima svoju binu.
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4348 times
Been thanked: 3280 times

Post by Melek »

Niko bolje forum ne opisa od ovoga!
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9683 times
Been thanked: 11427 times

Indonezija usvojila nove zakone kojima se zabranjuje vanbračni seksualni odnosi

Post by Krokodil Behko »

Image

Indonezijski parlament odobrio je u utorak novi krivični zakon prema kojem će spolni odnosi izvan braka biti kažnjivi kaznom zatvora do godinu dana.

To je dio niza promjena za koje kritičari kažu da narušavaju političke slobode.

Novi zakon neće stupiti na snagu još tri godine, a uključuje i zabranu vrijeđanja predsjednika i izražavanja stavova protivnih državnoj ideologiji.

Nekoliko grupa je zbog najave donošenja ovih zakona održalo proteste ispred parlamenta u Jakarti.

Kodeks, koji će se primjenjivati i na Indonežane i na strance, uključuje nekoliko "moralnih" zakona i zabranjuje nevjenčanim parovima zajednički život i seks.

Partner ili roditelji osobe mogu prijaviti za prijestup vanbračne spolne odnose. Preljub će također biti prekršaj za koji ljudi mogu biti u zatvoru.

Međutim, novi kazneni zakon također utječe na druga područja javnog života, a skupine za ljudska prava kažu da je to ravno gušenju demokratskih prava.

Ali zakonodavci su rekli da postoje ugrađene obrane za slobodu govora i demonstracije u "javnom interesu".

Također su pohvalili uspjeh donošenja novog kaznenog zakona, koji nije bio temeljito revidiran otkako je Indonezija postala nezavisna od nizozemske vlasti.

Prethodni nacrt zakona trebao je biti usvojen 2019. godine, ali je izazvao demonstracije diljem zemlje sa više desetina hiljada učesnika.

Neki dijelovi Indonezije već imaju stroge vjerske zakone o seksu i vezama.

Pokrajina Aceh provodi stroge islamske zakone i kažnjava ljude za kockanje, pijenje alkohola i susrete s pripadnicima suprotnog spola.

(klix)
Kai
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 784 times
Been thanked: 1741 times

Re: Indonezija usvojila nove zakone kojima se zabranjuje vanbračni seksualni odnosi

Post by Kai »

Znaci pusa.
Vragolasto..:zao
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Re: Indonezija usvojila nove zakone kojima se zabranjuje vanbračni seksualni odnosi

Post by Melek »

Ovo je baš zaštembiljalo. Ni u bulju, nidje…
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Duh
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1707 times
Been thanked: 2324 times

Post by Duh »

Kako ce provjeravati?
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek »

Reci aaaa :cudi
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Melek
Deer Hunter
Deer Hunter

Post by Melek »

Premda pretpostavljam da jedan prosječni indonezijski kurčić i ne može ostaviti posebnog traga :hm
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Kai
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 784 times
Been thanked: 1741 times

Post by Kai »

Prcaju se ko zecevi.
Vragolasto..:zao
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7866 times
Been thanked: 18602 times

Muškarac preživio 24 dana na moru jedući samo kečap

Post by Maja »

Image

Iako preživljavanje na moru često završi nesretno, 47-godišnji Elvis Francois sa ostrva Dominika na Karibima preživio je 24 dana na jedrilici i to jedući samo kečap.

Prema pisanju Associated Pressa, muškarca je pronašla Kolumbijska mornarica i to 120 nautičkih milja sjeverozapadno od Puerto Bolivara. Francois je u razgovoru sa zvaničnicima izjavio kako je vidio i druga plovila, ali da nije uspio privući njihovu pažnju.

"Urezao je riječ 'pomoć' na jedrilici u nadi da bi ga avion u prolazu mogao vidjeti i eventualno pozvati pomoć", piše The Independent.

Ipak, najzanimljivi dio njegove avanture odnosio se na činjenicu da je za 24 dana koliko je proveo na moru jeo isključivo kečap.

"Nisam imao hrane. Na brodu je bila samo flaša kečapa i bijeli luk u prahu. To sam pomiješao s malo vode da bih preživio 24 dana. Sakupljao sam kišnicu kako bih ostao hidriran", rekao je medijima.

Na kraju, objasnio je i kako su ga službe uspjele pronaći.

"15. januara vidio sam avion. Imao sam ogledalo te sam sunčeve zrake pomoću njega odbijao nazad prema avionu. Ubrzo sam shvatio da su me vidjeli. Mogu im biti zahvalan što sam živ. Bilo je jako teško. Nisam imao s kim razgovarati. Nisam znao šta da radim ni gdje se nalazim", poručio je Francois.
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14456 times
Been thanked: 9999 times

Re: Muškarac preživio 24 dana na moru jedući samo kečap

Post by Julia-Klara »

Zato su oni signali ogledalom jako bitni :ideja

dje je isao koji kuJac s jedrilicom bez hrane... cuj imao samo kecap i bijeli luk :grana
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 165 times
Been thanked: 364 times

Re: Muškarac preživio 24 dana na moru jedući samo kečap

Post by harlekin »

Ti vrabca kod nas ljudi kad krenu za Sarajevo iz Kladuse ponesu maslenicu i kokos pecenu a ovaj na more s kecapom :mrgud
Post Reply

Return to “Razno”