Pa evo rodjo se izjasnjava, al vi mu vicete neces takvu, ovu ces!

Moderator: spacebound
Pa evo rodjo se izjasnjava, al vi mu vicete neces takvu, ovu ces!
Realno, mi se tu slabo šta pitamo..Veca wrote: 21 Jul 2025, 00:29 ja ni zucnula nisam, ponekad uletim na temu, sve kontam da cete ozbilje zelje napisati, al' jok![]()
Jel to ono “Gelübde“?Veca wrote: 21 Jul 2025, 00:40 stvarno je tesko danas, pravog partnera naci, naumpade mi moj stariji sin kad se ozenio, dosli njih dvoje meni i donijeli mi album sa vjencanja, i sad, gledam ja to i citam, jako lijepo su taj album napravili, dodjem do jedne stranice, ja 'vakocitam 3x i ne vjerujem, ona je se njemu morala zaklet, svasta nesto
sad, idem ja dalje da vidim da li je i on neku zakletvu dao
mjok, pitam ja snajku, pa dobro, bona, haj u redu, ali dje su njegove zakletve, sta je ovo
neka su mi sretni, zdravi i zivi
naucio se moj sin, sta veli, e nes yebat![]()
Duminjo wrote: 21 Jul 2025, 00:37Realno, mi se tu slabo šta pitamo..Veca wrote: 21 Jul 2025, 00:29 ja ni zucnula nisam, ponekad uletim na temu, sve kontam da cete ozbilje zelje napisati, al' jok![]()
Kad zenska nanišani muskarca to je to. Ako ona njega ne nanišani, mozemo mi zeljeti i ovakvu i onakvu, dzaba.
Jel on nju ozenio ili je primio u komunisticku partiju?Veca wrote: 21 Jul 2025, 00:40 stvarno je tesko danas, pravog partnera naci, naumpade mi moj stariji sin kad se ozenio, dosli njih dvoje meni i donijeli mi album sa vjencanja, i sad, gledam ja to i citam, jako lijepo su taj album napravili, dodjem do jedne stranice, ja 'vakocitam 3x i ne vjerujem, ona je se njemu morala zaklet, svasta nesto
mjok, pitam ja snajku, pa dobro, bona, haj u redu, ali dje su njegove zakletve, sta je ovo
ja, cini mi se da si nesto od toga i vidjelaMorgen wrote: 21 Jul 2025, 00:43Jel to ono “Gelübde“?Veca wrote: 21 Jul 2025, 00:40 stvarno je tesko danas, pravog partnera naci, naumpade mi moj stariji sin kad se ozenio, dosli njih dvoje meni i donijeli mi album sa vjencanja, i sad, gledam ja to i citam, jako lijepo su taj album napravili, dodjem do jedne stranice, ja 'vakocitam 3x i ne vjerujem, ona je se njemu morala zaklet, svasta nesto
Fuddo wrote: 21 Jul 2025, 00:47Jel on nju ozenio ili je primio u komunisticku partiju?Veca wrote: 21 Jul 2025, 00:40 stvarno je tesko danas, pravog partnera naci, naumpade mi moj stariji sin kad se ozenio, dosli njih dvoje meni i donijeli mi album sa vjencanja, i sad, gledam ja to i citam, jako lijepo su taj album napravili, dodjem do jedne stranice, ja 'vakocitam 3x i ne vjerujem, ona je se njemu morala zaklet, svasta nesto
![]()
To bilo 1997. Razvedena sam vec od 2007.Veca wrote: 21 Jul 2025, 01:01 pa ti si onda jos udata, nemoj se praviti raspustenicom i slobodnom zenomti si svoje odsvirala
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests