Kako je krenula do kraja godine ce povezatiKrokodil Behko wrote:I šta bi sa nastavkom? Ko sam-šta sam-đe sam?
(S)parimo forumaše
Moderator: Krokodil Behko
-
Username
- Inventar foruma

- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Re: (S)parimo forumaše
- srculence7
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4214 times
- Been thanked: 4400 times
Biće ove nedeljeUsername wrote:Kako je krenula do kraja godine ce povezatiKrokodil Behko wrote:I šta bi sa nastavkom? Ko sam-šta sam-đe sam?
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
- srculence7
- Forum [Bot]
Galieva i Mute- oni su tipični predstavnici energetskih vampirasrculence7 wrote:Malo sam se zanimala, sparila sam skoro sve, nego su mi ovi novi uneli malu pometnju. Evo jednog dela, ne mogu noćas za sve objašnjenja da kucam![]()
Šaljivo uparivanje po simptomima![]()
Tigris i Bla - tipični oralci,ona ima bezbroj dilema a on je multipraktik,nudi praktična rešenja za sve.
Dobit za forum-kao članovi grupe nikotinskih zavisnika mogu dati veliki doprinos u propagandi za protest pušača zbog diskriminacije![]()
Čupava i durex- ovo je tipično preventivna mera pošto ona sve rešava sexom![]()
Dobit za forum-nema bojazni od porasta nataliteta maloletnih forumaša
milos87popovic i pcelica.m-oni su na muzikoterapiji
Dobit za forum-playlista i kad nemamo ideju šta da slušamo![]()
Calla i Pasaga-dobitna kombinacija žene sa iskustvom u nošenju haltera i tipa sa iskustvom u skidanju istih
Dobit za forum-praktična sexy nastava za sve forumaše![]()
statebriga i DocSportello-opesivni tipovi, koje krasi tvrdoglavost i sklonost ka osuđivanju drugih.Pored toga on ima onako pune usne kakve ona voli
Dobit za forum-šta ćeš više od žive savesti koja ti diše za vratom, nema opuštanja i prava na greške![]()
Ja i Remzudin-šizoidni tipovi sa manifestacijama ideje omnipotencije,doživljaja ili osećanja svemoći
Dobit za forum-doprinos u razjašnjavanju svih prisutnih parapsiholoških manifestacija
nastavak sledi...
Dobit za forum-u tom odnosu problema i zapitkivanja crpeće do iznemoglosti jedan drugog bez protezanja na širu okolinu
Nice try i Username - spoj kompulzija vezanih za problematiku s brojevima što se da zapaziti na temi suočavanja sa matematičkim mozgalicama.
Dobit za forum-rešavanje svih domaćih zadataka dečice forumaša a i nekih naših školaraca
Fazlija i Brams-ovo je čisto veza iz koristi, ona tako anksiozna bi bila pogodan eksperiment za primenu njegovog učenja o budizmu, meditaciji, yogi a ako to ne uspe uvek su tu alternativna rešenja poput magije, vrački, čarki...
Dobit za forum-ako ovaj eksperiment uspe, mogao bi naći širu praktičnu primenu ovde
toxic i storm-narcisi, skloni egzibicionizmu, parola koja ih spaja : "želeo bih neizmernu ljubav prema sebi da podelim sa nekim"
Dobit za forum-kolekcija najluđih selfija
Mala i green- par problematičnog adolescentnog ponašanja oslikan huliganskom strašću culera
Dobit za forum- mogli bi biti vođe navijača u predstojećim forumaškim zbivanjima
Rum i space-kod njega izraženo jak fetišizam a ona nastrana, žestoka, nezasita škorpija kad je sex u pitanju, dobitna kombinacija
Dobrobit za forum-Rum bi prestao da izvodi egzibicije na chatu
za noćas toliko a ostatak do kraja nedelje
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10059 times
- Been thanked: 17054 times
- Status: Online
Srculence

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
-
posmatrac
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
Jest ovaj Forum monogaman, svi se vezali za samo jednu forumasicu , koja monotonija 
- srculence7
- Forum [Bot]
A šta bi ti? Harem?posmatrac wrote:Jest ovaj Forum monogaman, svi se vezali za samo jednu forumasicu , koja monotonija
Nemamo dovoljno žena za to,pa bi u tom slučaju veliki broj forumaša palo u kategoriju samaca
-
posmatrac
- Inventar foruma

Evo ja svome drugu Behkoniju poklanjam svoje pravo na jednu Forumasicu, cisto sa ciljem ubijanja monotonije ovdje, a ja cu HArem da potrazim na nekom drugom mjestu 
-
posmatrac
- Inventar foruma

PA sad trenutno necu, dovoljno sam se ispuhao u ovih par dana, imam i ja neke granice 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9975 times
- Been thanked: 11845 times
E bas ti hvalaposmatrac wrote:Evo ja svome drugu Behkoniju poklanjam svoje pravo na jednu Forumasicu, cisto sa ciljem ubijanja monotonije ovdje, a ja cu HArem da potrazim na nekom drugom mjestu
Slobodno reci koja je, mozda su me vec sparivali s njom, pa da se zena ne sokira bezveze.
- dr laganini
- Inventar foruma

-
posmatrac
- Inventar foruma

Pa koga Srculence meni predlozi, slobodno je ti pripisi sebiKrokodil Behko wrote:E bas ti hvalaposmatrac wrote:Evo ja svome drugu Behkoniju poklanjam svoje pravo na jednu Forumasicu, cisto sa ciljem ubijanja monotonije ovdje, a ja cu HArem da potrazim na nekom drugom mjestu
Slobodno reci koja je, mozda su me vec sparivali s njom, pa da se zena ne sokira bezveze.
Jbg da je Badema tu nju bi ti najradije poklonio, ali utece
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9975 times
- Been thanked: 11845 times
jah, ono ti puno mlad, a sarmantan ko sugavi tvordr laganini wrote:..krokodilu ko starom momku ttriba pomoc
-
posmatrac
- Inventar foruma

Krokodil Behko wrote:jah, ono ti puno mlad, a sarmantan ko sugavi tvordr laganini wrote:..krokodilu ko starom momku ttriba pomoc
A Spinerka me napada sto mi je Behko najduhovitiji lik ovdje
posmatrac wrote:Krokodil Behko wrote:jah, ono ti puno mlad, a sarmantan ko sugavi tvordr laganini wrote:..krokodilu ko starom momku ttriba pomoc
A Spinerka me napada sto mi je Behko najduhovitiji lik ovdje

posmatrac wrote:Naravno da tebi nije smijesno, kada si se pronasla u Behkovom komentaru
puno mlad, a sarmantan ko sugavi tvor
Mislis zbog ovoga .
Tebi je ovo smijsno
..Nisi u pravu za ovo .