moze lizatNora Ibsenova wrote: 01 Jun 2021, 14:26Pa neću s njim spavati, bože me sačuvaj.MarlboroGold wrote: 01 Jun 2021, 14:23
A šta ako nema kitu među nogama? Danas svašta u Božijoj bašti![]()
Za to im ovih omladinaca što se lože na tete.
Zbog ovih stvari trebate zgrabiti mlađeg frajera
Moderator: spacebound
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2308 times
- Been thanked: 5633 times
- Status: Offline
Re: Zašto u BiH veza s mlađim muškarcem ne može uspjeti?
Fuck you a friendly note to start the day
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2742 times
- Been thanked: 4917 times
Meni je čudno što navodite te primjere, kaže 4 godine stariji/starija ...
Meni je to nikakva razlika. Čuj 4 godine... šta je to.
Doduše moj čojk je stariji 15, valjda zato nisam osjetljiva na razliku
Meni je to nikakva razlika. Čuj 4 godine... šta je to.
Doduše moj čojk je stariji 15, valjda zato nisam osjetljiva na razliku
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Nemam kitu, ali imam muda.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2875 times
- Been thanked: 23806 times
Ja starku ozenio. 
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Forumaš godine

2 godine starija.
- HAVANA
- Forumaš godine

Prevari me mladog i naivnog.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Traži joj odštetu za duševni bol.
- HAVANA
- Forumaš godine

Nema nista od toga. Sve mi je uzela, mladost, snagu, spematozoide...
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14601 times
- Been thanked: 10087 times
Al' sve halalis, priznajHAVANA wrote: 01 Jun 2021, 14:34Nema nista od toga. Sve mi je uzela, mladost, snagu, spematozoide...![]()
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22494 times
- Been thanked: 20616 times
Nego ozbiljno... kad se ljudi bave takvim glupostima. Ako ne smeta njoj ili njemu velika razlika u bilo kojem slučaju onda se tu obavezno uključuje okolina da komentariše. Pa kae vidi nje skoro zagazila u četrdesetu, a našla pilića od 25 i takve stvari. Koga ba briga i da je razlika 50 godina - sve dok nije u pitanju prisila.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times

Maksuz sam je išla tražiti. Pa nije žena babaroga izgledom, koji i ne mora biti presudan za vezu sa muškarcem.
Zašto bi se javno blamirala takvim pričama? Izmišljala i lagala. Nije pala sa neba, Ako živi u Sarajevu ima ljude s kojima se druži, one koji znaju o njoj više i njenom privatnom pa i intimnom životu, ima li smisla da ovako "nalupa" pa sjedne s njima piti kafu?Anila Gajević rođena je u Sarajevu 1979. gdje je diplomirala Književnosti naroda BiH na Filozofskom fakultetu. Od 1998. godine radi kao novinar i urednik za kulturu u vodećim bh. medijima kao što su Federalna televizija i “Dnevni avaz” gdje je provela šest posljednjih godina novinarske karijere. Godine 2008. osnovala je „Zonu“, prvu casting i talent agenciju u BiH koja je danas postala respektabilna agencija u jugoistočnoj Evropi i šire. Dobitnica je nagrade „Lady Boss“ Udruženja poduzetnica BiH. Prestižni časopis „Screen International“ uvrstio ju je prošle godine u vodeće lidere u filmskoj industriji (izbor „Future Leaders: Agents“), a ove godine postala je članicom Evropske filmske akademije.
Klaro, je l' ovo moje razmišljanje do horoskopskog znaka ...
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2308 times
- Been thanked: 5633 times
ovo neka pederka
Fuck you a friendly note to start the day
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14247 times
- Been thanked: 23732 times
- Status: Online
Ista Atif Purivatra,Chloe wrote: 01 Jun 2021, 14:41
Maksuz sam je išla tražiti. Pa nije žena babaroga izgledom, koji i ne mora biti presudan za vezu sa muškarcem.![]()
Zašto bi se javno blamirala takvim pričama? Izmišljala i lagala. Nije pala sa neba, Ako živi u Sarajevu ima ljude s kojima se druži, one koji znaju o njoj više i njenom privatnom pa i intimnom životu, ima li smisla da ovako "nalupa" pa sjedne s njima piti kafu?Anila Gajević rođena je u Sarajevu 1979. gdje je diplomirala Književnosti naroda BiH na Filozofskom fakultetu. Od 1998. godine radi kao novinar i urednik za kulturu u vodećim bh. medijima kao što su Federalna televizija i “Dnevni avaz” gdje je provela šest posljednjih godina novinarske karijere. Godine 2008. osnovala je „Zonu“, prvu casting i talent agenciju u BiH koja je danas postala respektabilna agencija u jugoistočnoj Evropi i šire. Dobitnica je nagrade „Lady Boss“ Udruženja poduzetnica BiH. Prestižni časopis „Screen International“ uvrstio ju je prošle godine u vodeće lidere u filmskoj industriji (izbor „Future Leaders: Agents“), a ove godine postala je članicom Evropske filmske akademije.
Klaro, je l' ovo moje razmišljanje do horoskopskog znaka ...![]()
Zraci sNecim, teleci pogled obara s nogu.
Dozvolite da se obratimo
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14601 times
- Been thanked: 10087 times
Ja mislim da jeste Chloe...Nemam drugo objasnjenjeChloe wrote: 01 Jun 2021, 14:41
Maksuz sam je išla tražiti. Pa nije žena babaroga izgledom, koji i ne mora biti presudan za vezu sa muškarcem.![]()
Klaro, je l' ovo moje razmišljanje do horoskopskog znaka ...![]()
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
Na temi se primjeti kome smeta.MarlboroGold wrote: 01 Jun 2021, 14:37 Nego ozbiljno... kad se ljudi bave takvim glupostima. Ako ne smeta njoj ili njemu velika razlika u bilo kojem slučaju onda se tu obavezno uključuje okolina da komentariše. Pa kae vidi nje skoro zagazila u četrdesetu, a našla pilića od 25 i takve stvari. Koga ba briga i da je razlika 50 godina - sve dok nije u pitanju prisila.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
da su grudi ispred nje metar drugačije bi ti komentarisao ....
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14247 times
- Been thanked: 23732 times
- Status: Online
Dobro si,
Nidje sise zGlave
Dozvolite da se obratimo
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22494 times
- Been thanked: 20616 times
A pazi u redu je da kažeš da sebe u tome ne možeš zamisliti, ali pametovati, baviti se tuđim životima i ostalo je bezveze, a po tome su naši ljudi specijalci.Venera wrote: 01 Jun 2021, 14:48Na temi se primjeti kome smeta.MarlboroGold wrote: 01 Jun 2021, 14:37 Nego ozbiljno... kad se ljudi bave takvim glupostima. Ako ne smeta njoj ili njemu velika razlika u bilo kojem slučaju onda se tu obavezno uključuje okolina da komentariše. Pa kae vidi nje skoro zagazila u četrdesetu, a našla pilića od 25 i takve stvari. Koga ba briga i da je razlika 50 godina - sve dok nije u pitanju prisila.![]()
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Dupence ce sve manje da boli. To je ono sto jebe nase kokosi a oroz nijeVenera wrote: 01 Jun 2021, 14:11 Zena ima interesantnu biografiju, zaboli ju je dupence, jer vam smeta broj njenih partnera.
https://azra.ba/lifestyle/169602/anila- ... rni-vodic/
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
- Been thanked: 26 times
Dori wrote: 01 Jun 2021, 10:00 Došla jednom na vikend u svoju carsiju, izadjem sa jaranicama. Prilazi meni frajer, počne neku priču....Pravo lijep, zgodan. I sve kontam mala je to čaršija, kako se ne znamo? Koju su školu išao? Ista kao ja? Znamo kaže neke ljude....Na kraju koje si godište? Osmo? I ja! Koje “osmo”? Devedeset osmoO fuck!
Idi ba dijete, bježi tamo!
Za neki flert ok, ali vezu nekako ne...Ne ide. Bar meni.

Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...