Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Kupit cu ti kokos i banane
kupit cu ti zeljezne djerdane
kupit cu ti ljubavne romane
samo me ostavi na mjesto
jer ja sada volim vjesticu na metli
sve druge zene sad za mene su rahmetli
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
Ja isto odem u OT nekad,i to se normalno obrise,i svi nekad odemo.....ali ne volim dezurne kvarioce tema.....
Kad vidim na temi tipa:volite li crno ili bijelo,da neko napise:sta me briga za tim,neka svako piči šta hoće,svaki put pomislim kako bi bilo daleko bolje da ta osoba jednostavno preskoči temu.....
Šta sam ja sad trebala otvarati ove sa sportom,nogomet,kosarka,formula,olimpijada,i samo govoriti sta me briga,sta ja znam,sta vam je za tim i tako dalje....
Ali kao sam nesto rekla.
Plaho sam pametna sto sam to rekla.
pa da neko napise na celu:"I'm stupid" nebi bilo ociglednije,samo sto je jos najveca tuga sto ne vidi imaginarni natpis.
(p.s. da se zna ovo se ne odnosi na postove iznad)
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Organizam mi osjeća da je jesen blizu.
Nema više noćnog bdijenja,do 2-3 sata.
Uz velike napore ako ima nešto zanimljivo na TV-u,izdržim do 23h,moram ići spavati.
Kako to inače biva,sada će se ta granica lagano spuštati,pa ću ubrzo doći do zimskog režima,u bešu nakon Dnevnika
Da ne kažem koliko se bolje osjećam od kad sam 'na vakat' pod jorganom
I got a certain little girl she's on my mind
No doubt about it she looks so fine
She's the best girl that I ever had
Sometimes she's gonna make me feel so bad
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora