Bosna Šapatom Pade
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3607 times
- Been thanked: 6618 times
- Status: Offline
Re: Bosna Šapatom Pade
Onaj Informer par dana siri propagandu najgoru i najmracniju..
lazi koje samo mogu oni smisliti..
Hrvati ubijali nerodjene bebe..
samo jos cekam kako su i spermice ubijali..
lazi koje samo mogu oni smisliti..
Hrvati ubijali nerodjene bebe..
samo jos cekam kako su i spermice ubijali..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- baton
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 432 times
- Been thanked: 959 times
Na njivi kad se dosta uzore to se može nazvati naoro.Matan wrote: 05 Aug 2023, 14:06 Zamisli da su Nijemci organizovali svake godine komemoracije za ubijene
u bombardovanjima 1945 godine..
suludo, a zaboraviti one prethodne godine..
e to rade Srbi, i to nije cudno..
cudno je sto Bosnjaci sute, a i Bosanski Hrvati..
picke..i ne zasluzuju drzavu, nek sve bude srpsko, pa i srpska dzamija i srpska sahovnica..
Medjutim naorati ima i drugo značenje..ali uglavnom
taj koji naoere snosi posljedice.Samo naoravanje je vremenski period koji iziskuje odredjeni vremenski rok
da bi se moglo nazvati da je neko naorao.
Sami ste krivi, slali ste nam vukove umjesto čobana.
- seln
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 256 times
- Been thanked: 560 times
Doslovno, u kucu upustila jednog od onih koji su ga uhapsili.
E, moj Eso, bolje da si kuju ozenio... barem bi zavijala za tobom.
Za 3/5 spremni!
- ironman
- sirius
- Has thanked: 23981 times
- Been thanked: 24435 times
- Status: Online
Klasik.
Vjeciti.
Koliko ljudi je platilo glavom u Posavini?
Da bi onda ovo bilo izreceno.
Vjeciti.
dream of spring...
sign of the times...
sign of the times...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9215 times
- Been thanked: 10942 times
Nisu se ova govna slučajno digla baš sad.
Isto kao i u ratu, u trenucima kad mso opkoljeni i kad agresore podržava cijeli svijet... ?

Fikret Abdić je otac je političarke iz BiH Elvire Abdić-Jelenović dok njen sin, odnosno njegov unut Arijan na svojim društvenim mrežama i dalje širi filozofiju svog djeda koji je osuđen za ratni zločin.
Tokom današnjeg i sutrašnjeg dana, mladi Arijan trči kako on tvrdi u znak sjećanja za sve sadašnje i ondašnje žrtve egzodusa 1994. i 1995. godine sa teritorija Bihaćkog okruga odnosno za sve građane Velike Kladuše koji su pobjegli od pripadnika Armije Bosne i Hercegovine i 5. korpusa u operaciji Tigar 1994. piše Crna-Hronika
Dragi prijatelji 6. augusta trčim od Velike Kladuše preko Batnoge do Kupljenskog i to izbjegličkom rutom u znak sjećanja za sve sadašnje i ondašnje žrtve egzodusa 1994. i 1995. godine sa teritorija Bihaćkog okruga.
"Moje trčanje možete pratiti live na Facebook-u.
Također Laburisti BiH su odali počast i komadantu Narodne odbrane Zapadne Bosne koji je poginuo u sukobu sa Armijom Bosne i Hercegovine odnosno u sukobu sa 5. korpusom i 505. bužimskom brigaom na čijem je čelu bio komadant Izet Nanić.
"Laburisti BiH odali poštu povodom 29. godišnjice smrti Nevzada Đerića – KEĐE
Članovi Laburističke stranke BiH odali su poštu povodom 29. godišnjice smrti Nevzada Đerića – Keđe.
Nevzad Đerić – Keđo bio je komadant 4. brigade NO APZB. Hrabrost i odlučnost bile su njegove odlike, a želja mu je bila slobodna Zapadna Bosna. Poginuo je u Pećigradu, Općina Cazin, 1994. godine.
U nasljeđe nam je ostavio krilaticu: „Dok je nas, biće i Zapadna Bosna!“ , podsjećajući nas na borbu naroda jedne Autonomije koja se borila za mir i normalan suživot sa ostalim narodima, a doživjela pad i nepravdu. Nepravdu, koja i danas traje", izjavili su članovi stranke Fikreta Abdića Babe.
Podsjećamo nakon operacije Tigar 1994. 5. korpus je uspio prekinuti komunikaciju između Pećigrada i Velike Kladuše, pri čemu je zarobljeno 51 vojnika iz Abdićeve tvorevine. Uspješnom operacijom Tigar, 5. korpus je 21. augusta 1994. godine započeo novu operaciju pod nazivom Sloboda ‘94., kojom je uspio osvojiti Veliku Kladušu.
Peti korpus je potukavši snage APZB kod Pećigrada uspio pobijediti dvije brigade Narodne odbrane i zarobiti oko 1.000 vojnika, nakon čega je uslijedilo zauzimanje Velike Kladuše 21. augusta 1994. godine i bijeg Fikreta Abdića u Hrvatsku.
Abdić se vratio u Kladušu uz pomoć pobunjenih Srba iz Hrvatske te paravojnih snaga iz Srbije u novembru 1994. godine kada je i proglasio tzv. Republiku Zapadnu Bosnu. Do sloma te kvislinške tvorevine došlo je u augustu 1995. godine oslobodilačkim operacijama Armije BiH i hrvatskih snaga.
Isto kao i u ratu, u trenucima kad mso opkoljeni i kad agresore podržava cijeli svijet... ?
Unuk ratnog zločinca Fikreta Abdića "Babe" trči za sve građane koji su morali pobjeći od Petog korpusa Armije RBiH iz bihaćkog okruga

Fikret Abdić je otac je političarke iz BiH Elvire Abdić-Jelenović dok njen sin, odnosno njegov unut Arijan na svojim društvenim mrežama i dalje širi filozofiju svog djeda koji je osuđen za ratni zločin.
Tokom današnjeg i sutrašnjeg dana, mladi Arijan trči kako on tvrdi u znak sjećanja za sve sadašnje i ondašnje žrtve egzodusa 1994. i 1995. godine sa teritorija Bihaćkog okruga odnosno za sve građane Velike Kladuše koji su pobjegli od pripadnika Armije Bosne i Hercegovine i 5. korpusa u operaciji Tigar 1994. piše Crna-Hronika
Dragi prijatelji 6. augusta trčim od Velike Kladuše preko Batnoge do Kupljenskog i to izbjegličkom rutom u znak sjećanja za sve sadašnje i ondašnje žrtve egzodusa 1994. i 1995. godine sa teritorija Bihaćkog okruga.
"Moje trčanje možete pratiti live na Facebook-u.
Također Laburisti BiH su odali počast i komadantu Narodne odbrane Zapadne Bosne koji je poginuo u sukobu sa Armijom Bosne i Hercegovine odnosno u sukobu sa 5. korpusom i 505. bužimskom brigaom na čijem je čelu bio komadant Izet Nanić.
"Laburisti BiH odali poštu povodom 29. godišnjice smrti Nevzada Đerića – KEĐE
Članovi Laburističke stranke BiH odali su poštu povodom 29. godišnjice smrti Nevzada Đerića – Keđe.
Nevzad Đerić – Keđo bio je komadant 4. brigade NO APZB. Hrabrost i odlučnost bile su njegove odlike, a želja mu je bila slobodna Zapadna Bosna. Poginuo je u Pećigradu, Općina Cazin, 1994. godine.
U nasljeđe nam je ostavio krilaticu: „Dok je nas, biće i Zapadna Bosna!“ , podsjećajući nas na borbu naroda jedne Autonomije koja se borila za mir i normalan suživot sa ostalim narodima, a doživjela pad i nepravdu. Nepravdu, koja i danas traje", izjavili su članovi stranke Fikreta Abdića Babe.
Podsjećamo nakon operacije Tigar 1994. 5. korpus je uspio prekinuti komunikaciju između Pećigrada i Velike Kladuše, pri čemu je zarobljeno 51 vojnika iz Abdićeve tvorevine. Uspješnom operacijom Tigar, 5. korpus je 21. augusta 1994. godine započeo novu operaciju pod nazivom Sloboda ‘94., kojom je uspio osvojiti Veliku Kladušu.
Peti korpus je potukavši snage APZB kod Pećigrada uspio pobijediti dvije brigade Narodne odbrane i zarobiti oko 1.000 vojnika, nakon čega je uslijedilo zauzimanje Velike Kladuše 21. augusta 1994. godine i bijeg Fikreta Abdića u Hrvatsku.
Abdić se vratio u Kladušu uz pomoć pobunjenih Srba iz Hrvatske te paravojnih snaga iz Srbije u novembru 1994. godine kada je i proglasio tzv. Republiku Zapadnu Bosnu. Do sloma te kvislinške tvorevine došlo je u augustu 1995. godine oslobodilačkim operacijama Armije BiH i hrvatskih snaga.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21015 times
- Been thanked: 18997 times
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Ja da sam sin ili unuk ratnog zločinca poput Babe ne bih se nigdje javno pojavljivao šta god da osjećam prema ocu koji je presuđeni ratni zločinac, a ovi se još javno hvale svime i svačim. Jest da bi me mediji svejedno spominjali, ali ja lično im ne bih davao povod. Još ona tuka izlazi u javnost i viče ovdje se uvijek jela svinjetina i pio alkohol... pa baš vi morate to govoriti. Pusti bar nekom desetom koji nema veze sa izdajnicima nek priča o tome.
Ali jok govna ostaju govna.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Zato su ga jedne godine gađali paradajzom u Tuzli, pa je šmugnuo odakle je došao.ironman wrote: 05 Aug 2023, 17:29 Klasik.
Vjeciti.
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Jasta su
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- ironman
- sirius
- Has thanked: 23981 times
- Been thanked: 24435 times
Inace ministri vanjskih poslova koriste ovaj rjecnik za gradjane svoje drzave koji im nisu politicki istomisljenici ili pripadnici kulta ..
Plus.
Koga si ti pobijedio?
Pristali da budu marionete zagreba i beograda i da budu muslimani koje ce izabrati dodik i covic te ih tek onda smith postavio u vlast ukidajuci Ustav.
Inace bi bili nebitan faktor na politickoj sceni sa svojim parlamentarcima koji su u parlament masovno usli preko dopunskih listi
Ali bitno je nastupit dominantno i hraljat..
Plus.
Koga si ti pobijedio?
Pristali da budu marionete zagreba i beograda i da budu muslimani koje ce izabrati dodik i covic te ih tek onda smith postavio u vlast ukidajuci Ustav.
Inace bi bili nebitan faktor na politickoj sceni sa svojim parlamentarcima koji su u parlament masovno usli preko dopunskih listi

"A kako da mi vama, hijenama i poslušnicima, objasnimo da se u našoj družini glasno i otvoreno govori, da se mišljenja razmjenjuju, bruse, provjeravaju? Mi ovaj posao radimo sa puno strasti i emocija, zato vas i pobjeđujemo. Kako da vama dizačima drhtavih ruku za sve prijedloge šefova objasnimo da tako ne treba i da je dobro da kažete svoj stav i kad je drugačiji od predsjednikovog? I kako da vam objasnimo da nakon toga ima života u politici, da se normalno sarađuje i u timu putuje? Niste to nikad shvatili, zato smo vas pobijedili. Imali ste resurse, bilo vas je mnogo više, a upravo zbog ovih razlika smo vas pobijedili", naveo je Konaković
dream of spring...
sign of the times...
sign of the times...
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13522 times
- Been thanked: 22248 times
Govnar je iz dana u dan sve ludji i opasniji.ironman wrote: 05 Aug 2023, 18:59 Inace ministri vanjskih poslova koriste ovaj rjecnik za gradjane svoje drzave koji im nisu politicki istomisljenici ili pripadnici kulta ..
Plus.
Koga si ti pobijedio?
Inace bi bili nebitan faktor na politickoj sceni sa svojim parlamentarcima koji su u parlament masovno usli preko dopunskih listi![]()
Ali bitno je nastupit dominantno i hraljat.."A kako da mi vama, hijenama i poslušnicima, objasnimo da se u našoj družini glasno i otvoreno govori, da se mišljenja razmjenjuju, bruse, provjeravaju? Mi ovaj posao radimo sa puno strasti i emocija, zato vas i pobjeđujemo. Kako da vama dizačima drhtavih ruku za sve prijedloge šefova objasnimo da tako ne treba i da je dobro da kažete svoj stav i kad je drugačiji od predsjednikovog? I kako da vam objasnimo da nakon toga ima života u politici, da se normalno sarađuje i u timu putuje? Niste to nikad shvatili, zato smo vas pobijedili. Imali ste resurse, bilo vas je mnogo više, a upravo zbog ovih razlika smo vas pobijedili", naveo je Konaković
Dozvolite da se obratimo
- seln
- Osvježenje foruma
U Njemackoj, unuci ratnih zlocinaca mijenjaju prezimena da bi prekinuli bilo kakvu vezu sa njima.Chan wrote: 05 Aug 2023, 18:16 Ja da sam sin ili unuk ratnog zločinca poput Babe ne bih se nigdje javno pojavljivao šta god da osjećam prema ocu koji je presuđeni ratni zločinac, a ovi se još javno hvale svime i svačim. Jest da bi me mediji svejedno spominjali, ali ja lično im ne bih davao povod. Još ona tuka izlazi u javnost i viče ovdje se uvijek jela svinjetina i pio alkohol... pa baš vi morate to govoriti. Pusti bar nekom desetom koji nema veze sa izdajnicima nek priča o tome.
U Austriji, clanovi porodice Schiklgruber/Hitler se steriliziraju, da bi prezime umrlo sa njima.
Na Balkanu, djeca i unuci ratnih zlocinaca se ponose ocevima i djedovima.
Za 3/5 spremni!
- insomnia
- Rđav kurac
Družina prstena.
Joj jeste vidjeli poruke NS po tviteru. One nekake postere sa porukama
Joj jeste vidjeli poruke NS po tviteru. One nekake postere sa porukama
- seln
- Osvježenje foruma
Najcesci motiv politicara u BiH je pohlepa.Fuddo wrote: 05 Aug 2023, 19:06Govnar je iz dana u dan sve ludji i opasniji.ironman wrote: 05 Aug 2023, 18:59 Inace ministri vanjskih poslova koriste ovaj rjecnik za gradjane svoje drzave koji im nisu politicki istomisljenici ili pripadnici kulta ..
Plus.
Koga si ti pobijedio?
Inace bi bili nebitan faktor na politickoj sceni sa svojim parlamentarcima koji su u parlament masovno usli preko dopunskih listi![]()
Drugi najcesci je sujeta... i opasniji je od prvog.
Za 3/5 spremni!
- insomnia
- Rđav kurac
- insomnia
- Rđav kurac
Ovi se tacno zajebavaju s narodom
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Ako se dobro sjećam bilo je nekih pokušaja u Njemačkoj da se aktiviraju potomci nacista, ali su ugašeni od strane sistema.seln wrote: 05 Aug 2023, 19:17U Njemackoj, unuci ratnih zlocinaca mijenjaju prezimena da bi prekinuli bilo kakvu vezu sa njima.Chan wrote: 05 Aug 2023, 18:16 Ja da sam sin ili unuk ratnog zločinca poput Babe ne bih se nigdje javno pojavljivao šta god da osjećam prema ocu koji je presuđeni ratni zločinac, a ovi se još javno hvale svime i svačim. Jest da bi me mediji svejedno spominjali, ali ja lično im ne bih davao povod. Još ona tuka izlazi u javnost i viče ovdje se uvijek jela svinjetina i pio alkohol... pa baš vi morate to govoriti. Pusti bar nekom desetom koji nema veze sa izdajnicima nek priča o tome.
U Austriji, clanovi porodice Schiklgruber/Hitler se steriliziraju, da bi prezime umrlo sa njima.
Na Balkanu, djeca i unuci ratnih zlocinaca se ponose ocevima i djedovima.
Većinu je sramota prošlosti njihovih djedova i njihovih djela.
- insomnia
- Rđav kurac
Ostali su ukorporirani u USA 
- seln
- Osvježenje foruma
Ova lafina je mogla proci 1999, ali nakon svih onih gadosti iz RS i HZHB, ovo mogu vjerovati samo djeca pretskolskog uzrasta.
Za 3/5 spremni!