Sta ste sanjali predhodne noci?
Moderator: Krokodil Behko
-
bubica
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Re: Sta ste sanjali predhodne noci?
Nekome sam infuziju prikljucila, neznam ko je bio znam da je musko bilo.
siromah nema sta a bogatas nema kad
- Konsultant
- Legenda foruma

samo je gejsha ima vece prenose.Sheval wrote:Akt sa Sharon Stone.
U Orebiću.
Preksinoć sanjala da me ganja neki "retardinjo" da me ubije. Probudila se i sve razmišljam što mi to zvuči poznato. Tek maloprije naletih na post i vidim da je jedan od forumaša 
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8065 times
- Been thanked: 19073 times
Da vodim neke ozbiljne diskusije s Rambom Amadeusom. Ali nikako se ne mogu sjetiti šta je bila tema.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9868 times
- Been thanked: 11663 times
- Status: Online
Ja sam ga upoznao pred rat i vodio neke diskusije o rocku sa njim.
Na javi - naravno. Ujedno, to se dešavalo na nebu. Mislim da sam
postavio par slika tog neba. Dobar je čovjek ali trebalo mu je malo
vremena, da dodje u element ..
Na javi - naravno. Ujedno, to se dešavalo na nebu. Mislim da sam
postavio par slika tog neba. Dobar je čovjek ali trebalo mu je malo
vremena, da dodje u element ..
- gejsha
- Inventar foruma

- Been thanked: 4 times
Neku noć sam sanjala da se udajem. Valjda kako onaj moj stalno spominje da bi se ženio.
Imala sam prelijepu bijelu vjenčanicu, samo joj je bila mana što je bila kratka, neka nedoređena dužina.
Imala sam prelijepu bijelu vjenčanicu, samo joj je bila mana što je bila kratka, neka nedoređena dužina.
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
- nezaboravna
- Aktivni forumaš

Ja sanjala kao radim u Unioinvestu jedna jedina bravarka za mašinom,tolika je buka bila da mi je jos pritisak u glavi.Sreca da nije istina nije za zenu taj posao

Tko ti priča o tuđim manama, drugima će pričati o tvojim
Ako ti život da 1000 razloga za plač, ti nađi 1001 razlog za smijeh.
- Konsultant
- Legenda foruma

sanjao kako polazem neki test, 10tak pitanja, a zapao na racunaju obima peterougao s tim da je poznata duzina jedne stranice. na osnovu tog obima i stranice jos nesto bezze racunati. zapeo ne ide, patim se, ostajem dodatnih 10-15 min mimo kraja.
ustao, glava mi me boli, otekla, kao da me neko izgazao.
ustao, glava mi me boli, otekla, kao da me neko izgazao.
- carobnjak N
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Sanjao sam da mi je pao avion na kuću ,prvo se zapalio u zraku i onda se obrušio direktno dole ,pa explozija i vatra me tjerala ko u filmovima ono .
Kad se stišalo okrenuo sam se i tamo je stajala hrpa cigle,maltera ....razrušeno skroz ,samo je nekim čudom ostala kuhinja čitava .Bio sam tako tužan i sve je bilo prestvarno
Kad se stišalo okrenuo sam se i tamo je stajala hrpa cigle,maltera ....razrušeno skroz ,samo je nekim čudom ostala kuhinja čitava .Bio sam tako tužan i sve je bilo prestvarno
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
Boze sacuvaj ima i takvih snova...
Sanjao sam sinoc kako mi se lomila mindjusa(mala, ono samo mali crni kamencic) i ja idem ti u jednoj piljari, pa tamo trazim nekog malog ciganina da mi sredi to...ljudi iz piljare mi kazu da nema to kod njih, ali ja insistiram da ima jer prosli put kad mi se to desilo, ovde sam to sredio, zapravo taj mali decko mi je to sredio....nema nema...posle smo poceli neku raspravu o politici i probudih se ja....svasta 
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Sinoc sam sanjala da sam ujutro ustala i da odjednom imam penis
i,naravno,placem,kukam,gusim se,u to mi "nikne" i vagina,pa imam oboje
oooo
A presinoc sam sanjala da mi je brat poginuo,uzas,probudila se u znoju,a glava me udara i tjeme i celo,i nastavak dana me je boljela unatoc dvije tablete
A presinoc sam sanjala da mi je brat poginuo,uzas,probudila se u znoju,a glava me udara i tjeme i celo,i nastavak dana me je boljela unatoc dvije tablete
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Zagorka wrote:Sinoc sam sanjala da sam ujutro ustala i da odjednom imam penisi,naravno,placem,kukam,gusim se,u to mi "nikne" i vagina,pa imam oboje
![]()
oooo
Zagorka wrote:A presinoc sam sanjala da mi je brat poginuo,uzas,probudila se u znoju,a glava me udara i tjeme i celo,i nastavak dana me je boljela unatoc dvije tablete
- gejsha
- Inventar foruma

I ja sam neku noć sanjala da imam penis i to sam i napisala ovdje. Šta nam jeZagorka wrote:Sinoc sam sanjala da sam ujutro ustala i da odjednom imam penisi,naravno,placem,kukam,gusim se,u to mi "nikne" i vagina,pa imam oboje
![]()
oooo
- String
- Legenda foruma

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 27 times
Sanjao sam kako ulazim u neku kao prodavnicu koja je vise licila na neugledno skladiste i kako mi je prodavac dosao ispred i nesto galamio. Poslije toga sam se odjednom nasao na snijegu gdje sam neku vrecu vukao za sobom i na kraju sam sve bacio u provaliju.

- nezaboravna
- Aktivni forumaš

Sanjala sam da me tip ganja oko jednog stola kao želi samo jedan poljubac od mene.Poslije duzeg vremena me uhvatio i ja mu opalim šamar iz sve snage,krv mu na nos pošla

Tko ti priča o tuđim manama, drugima će pričati o tvojim
- String
- Legenda foruma

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 27 times
Gospodjo bit' cu bezobrazan pa primjetiti da me Vasi snovi napaljuju do krajnjih granica.nezaboravna wrote:Sanjala sam da me tip ganja oko jednog stola kao želi samo jedan poljubac od mene.Poslije duzeg vremena me uhvatio i ja mu opalim šamar iz sve snage,krv mu na nos pošla![]()
![]()
![]()

- Konsultant
- Legenda foruma

String wrote:Gospodjo bit' cu bezobrazan pa primjetiti da me Vasi snovi napaljuju do krajnjih granica.nezaboravna wrote:Sanjala sam da me tip ganja oko jednog stola kao želi samo jedan poljubac od mene.Poslije duzeg vremena me uhvatio i ja mu opalim šamar iz sve snage,krv mu na nos pošla![]()
![]()
![]()
- gejsha
- Inventar foruma

Sanjala sam da isprobavam starke, ja i još neke prijateljice..Mislim da su to bile prijateljice još iz osnovne škole.
Dugo sam se dvoumila koje da uzmem. Tu se našao i moj bivši.
Dugo sam se dvoumila koje da uzmem. Tu se našao i moj bivši.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14601 times
- Been thanked: 10087 times
Sanjala sam da imam neki mali autic, i trebam se odvesti iz brckog do Bjeljine, tacnije u Krusik, kod rodbine, moram oboriti sjedista pa natovariti neke pakete sa sokovima. Medjutim, nije bilo sjedista nego neka celicna mreza (ko ona za ploce kad se radi kuca), i neki tanki madrac preko. natovarila ja te pakete, i dolazi moj otac, pijan ko majka, i pocinje mi palamuditi kako nije dobro slozeno, i slaze ponovo sam (standardna prica, ide mi na zivaC kad je pijan), i jos hoce da ide sa mnom. radi toda ne mogu sa mnom rodica i sestra, pa se on utpava, i cijelim putem mi nesto pametuje(on mi savjetuje kako da vozim,nikad za volan niej sjeo niti ima vozacku-i to je standardno radio).
Dolazimo u Krusik, ka tamo ujna i dajdza, oboje poodavno umrli... Ljeto, neko dvoriste puno cvijeca, i i moj otac se raspilavio , ostao bi na konaku, a ja mu ne dam, nego ga pozurujem da idemo nazad, vec je mrak, i kasno, i nervira me svojom pricom

Dolazimo u Krusik, ka tamo ujna i dajdza, oboje poodavno umrli... Ljeto, neko dvoriste puno cvijeca, i i moj otac se raspilavio , ostao bi na konaku, a ja mu ne dam, nego ga pozurujem da idemo nazad, vec je mrak, i kasno, i nervira me svojom pricom
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija