Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ovo verujem, bivsi prtner i ja smo se na krv posvadjali jer mi je nenamerno izletelo nesto iz gospodara prstenova. Znaci mesecima mi je znao prigovoriti kako sam mu pokvarila komplet seriju
A njega sam najvise od svih volela
Zapravo jedino
Je*ali ga lenisteri i crna ili crvena svadba koga bre to sad jos zanima
Morgen wrote: 31 Jan 2025, 07:44
Ovo verujem, bivsi prtner i ja smo se na krv posvadjali jer mi je nenamerno izletelo nesto iz gospodara prstenova. Znaci mesecima mi je znao prigovoriti kako sam mu pokvarila komplet seriju
Zapravo jedino
Je*ali ga lenisteri i crna ili crvena svadba koga bre to sad jos zanima
Ali to nije Gospodar prstenova
A i ja bih se posvadjala da mi otkrivas
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Zapravo jedino Je*ali ga lenisteri i crna ili crvena svadba koga bre to sad jos zanima
Nije ni cudo da se iznervirao
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Zapravo jedino Je*ali ga lenisteri i crna ili crvena svadba koga bre to sad jos zanima
Nije ni cudo da se iznervirao
Ko je ne bi nabio nogom i dupe
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
spacebound wrote: 31 Jan 2025, 08:28
Ko je ne bi nabio nogom i dupe
Doduse ja sam jednom u kinu gledala Star Trek i pitala "kad ce onaj sa kacigom izaci?"
Pade mi sad na pamet, pita jedna moja kolegicu drugu (grkinju) kako joj se zove momak. Ona rece ime a ova ce: Star wars ???? Zove se Star wars? Ma ko mu dao to ime??
Doduse ja sam jednom u kinu gledala Star Trek i pitala "kad ce onaj sa kacigom izaci?"
Pade mi sad na pamet, pita jedna moja kolegicu drugu (grkinju) kako joj se zove momak. Ona rece ime a ova ce: Star wars ???? Zove se Star wars? Ma ko mu dao to ime??
Momak se zove Stavros
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”