Morgen wrote: 05 Jan 2025, 21:16 A mozda je planirao da je zaljulja tako jako da sirota zena padne i slomi svih 200 kostIJU
tako je koracicu u noci
Moderator: spacebound

Morgen wrote: 05 Jan 2025, 21:16 A mozda je planirao da je zaljulja tako jako da sirota zena padne i slomi svih 200 kostIJU

To se nisam nado od tebe.Morgen wrote: 05 Jan 2025, 21:16 A mozda je planirao da je zaljulja tako jako da sirota zena padne i slomi svih 200 kostIJU

Ti sa lifta prešao na taxi, zajeban si tiMasamune wrote: 05 Jan 2025, 17:15 e to me podsjeti na jednu situaciju.. vraćao se ja sa fakulteta kući i bila neka cura na klupi ispred zgrade
kad hop eto i nje u ulaz viče strah me da idem sama liftom mogu li molim te s tobom, a ja hajd ići ćemo zajedno... smješkala se svo vrijeme, a ja mrtav hladan odvezem je do tog sprata i odem nazad na svoj. Zahvalila se, pa zastade na kratko, pogleda me i izađe
kasnije mi mati viče ima kona kćerku vazda pita za tebe... i ja tek onda shvatio
Nekad koliko god da je jednostavno mi ne možemo to da vidimo. Ne čini nas to glupanima jer može x stvari da nam bude na pameti, problemi ovo ono... žene ipak trebaju biti direktnije po tom pitanju kad i gdje mogu. Pogotovo starije.

Sta je ovdje problem? I ovaj glupi komentator.

Nisam ti ranije govorio, al brate počeo si smarati sa taksijem ono najiskrenije.Bobi wrote: 05 Jan 2025, 22:07Ti sa lifta prešao na taxi, zajeban si tiMasamune wrote: 05 Jan 2025, 17:15 e to me podsjeti na jednu situaciju.. vraćao se ja sa fakulteta kući i bila neka cura na klupi ispred zgrade
kad hop eto i nje u ulaz viče strah me da idem sama liftom mogu li molim te s tobom, a ja hajd ići ćemo zajedno... smješkala se svo vrijeme, a ja mrtav hladan odvezem je do tog sprata i odem nazad na svoj. Zahvalila se, pa zastade na kratko, pogleda me i izađe
kasnije mi mati viče ima kona kćerku vazda pita za tebe... i ja tek onda shvatio
Nekad koliko god da je jednostavno mi ne možemo to da vidimo. Ne čini nas to glupanima jer može x stvari da nam bude na pameti, problemi ovo ono... žene ipak trebaju biti direktnije po tom pitanju kad i gdje mogu. Pogotovo starije.![]()
![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ovo sam definitivno jaMasamune wrote: 05 Jan 2025, 17:15 e to me podsjeti na jednu situaciju.. vraćao se ja sa fakulteta kući i bila neka cura na klupi ispred zgrade
Nekad koliko god da je jednostavno mi ne možemo to da vidimo. Ne čini nas to glupanima jer može x stvari da nam bude na pameti, problemi ovo ono... žene ipak trebaju biti direktnije po tom pitanju kad i gdje mogu. Pogotovo starije.

Evo slobodan je camilspacebound wrote: 06 Jan 2025, 08:06Sta je ovdje problem? I ovaj glupi komentator.
Ozeni se da imas besplatno sluzavku? Normalno da svaka zena zeli camila a ne lijenog debelog truta, kao dodatak namjestaju.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)