jaooooVODENJAK
Vodenjak je nekonvencionalan, progresivan, human i društven znak. Lako ulazi u veze, ali njegove emocije nisu duboke ni trajne. Kapriciozan je, hirovit i nepredvidiv, kako u životu, tako i u seksu, a razvratna razdoblja izmjenjuju se s razdobljima apstinencije. Skloniji je nekonvencionalnim vezama nego braku, ali jak će ga partner navesti da promijeni mišljenje.
Od raskida braka ne radi dramu i ostaje u prijateljskim odnosima s bivšim partnerima. Žene su vrlo zanimljive i inteligentne, a svoju slobodu žrtvovat će samo zbog nekog ‘posebnog i neobičnog“. Nisu pretjerano emotivne, ali i njima se može dogoditi da izgube glavu i tlo pod nogama zbog ljubavi.
Sve o vašem horoskopskom znaku
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
- Status: Offline
Re: Sve o vašem horoskopskom znaku
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
2020. stiže velika konjunkcija – budite spremni na promjene!

Sljedeće godine očekuje nas jedno veliko planetarno poravnanje i to će biti jedinstveno – nešto što će utjecati na nas sa svih strana. Postoji razlog zašto se ta konjunkcija naziva Velika konjukcija. 2020. bit će godina velikih promjena. Budite spremni.
Astrologija nam otkriva kako planeti utječu na nas na Zemlji. Ne uključuje uvijek samo ljudske živote, već sve što se događa oko nas, uključujući okoliš, politiku, društvene uvjete i životne cikluse.
Ovaj se ciklus odvija svakih 33-38 godina. Saturn i Pluton će biti u konjukciji na 22 stupnja znaka Jarca. To je poseban planetarni ples – ples na melodiju koja donosi promjene u našim životima.
Saturn je vezan za zakon i uspostavljanje reda. Kada se približi Plutonu, donosi promjene u našim društveno-političkim sustavima. Ispada da je vrijeme za revolucije – promjene.
Prema Mauriceu Fernandezu, ovaj se ciklus odvija svakih 33-38 godina. On varira zbog vrlo eliptičnog oblika Plutonove orbite. To dovodi do raspodjele moći na takav način da se naši procesi donošenja odluka mijenjaju.
Možemo prosuđivati stvari gledajući veću sliku. Mi ne moramo biti zaglavljeni u petlji donošenja odluka vezanih za nas same. Možemo razumjeti kako naše odluke mogu imati značajan utjecaj na širi svijet.
Na duhovnom kraju, ciklus je vezan za odlučivanje kako najbolje iskoristiti naše resurse. To je test moralnosti – test kako možemo koristiti moć na specifičan način. Upravljanje duhovnom stranom bitno je za to vrijeme.
Kako će Saturn i Pluton utjecati na nas?
Pogledajmo sada povijest i izvucimo lekcije. Gledajući unatrag konjunkcija se dogodila u listopadu 1914. godine, u vrijeme Prvog svjetskog rata – to je bio trenutak u kojem je došlo do promjene vlasti. Raspušteno je Otomansko carstvo, Austro-Ugarsko carstvo i ruska monarhija.
Od 1921. do 1923. Saturn je činio kvadrat s Plutonom – donio je totalitarizam i fašizam u Europi. Godine 1939.-1941., za vrijeme kvadrata Saturna i Plutona, izbio je drugi svjetski rat.
Godine 1947. došlo je do konjukcije Saturna i Plutona, a Pakistan i Indija su stekli nezavisnost. Dinamika moći se mijenja.
1982. godinu obilježio je ciklus koji je donio veliku depresiju i rezultirao najvišom stopom nezaposlenosti u SAD-u. Hladni rat je također eskalirao. U siječnju 1983., vulkan Kilauea eruptirao je i je uvijek je aktivan.
Idemo sada u budućnost.
12. siječnja 2020. Saturn će biti u konjukciji s Plutonom na 22 stupnja znaka Jarca. To će prouzročiti promjenu dinamike moći koja će se osjećati još dvije godine. Već i ove godine ćete to moći osjetiti.
Doći će i do nekih promjena u geopolitičkom scenariju oko nas. Osim toga, okoliš je glavni aspekt u našem životu. Angularni aspekti kroz koje će Pluton i Saturn prolaziti označavaju fokus na utjecaje na okoliš – vulkan ili potres treba potražiti.
Kasnije, Mars u Ovnu će biti retrogradan i činit će kvadrat konjukciji Saturna i Plutona. Politički konflikti će se pojačati. Od pojedinačnih pobunjenika može doći do kolektivnih pobuna na globalnoj razini. Separatističko raspoloženje u SAD će se pojačati.
Postoji razlog zašto se konjunkcija naziva Velika konjukcija.
Ne oduprite se promjeni. Ona će se dogoditi bez obzira želite li to ili ne. 2020. bit će godina velikih promjena. Budite spremni.
ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

Sljedeće godine očekuje nas jedno veliko planetarno poravnanje i to će biti jedinstveno – nešto što će utjecati na nas sa svih strana. Postoji razlog zašto se ta konjunkcija naziva Velika konjukcija. 2020. bit će godina velikih promjena. Budite spremni.
Astrologija nam otkriva kako planeti utječu na nas na Zemlji. Ne uključuje uvijek samo ljudske živote, već sve što se događa oko nas, uključujući okoliš, politiku, društvene uvjete i životne cikluse.
Ovaj se ciklus odvija svakih 33-38 godina. Saturn i Pluton će biti u konjukciji na 22 stupnja znaka Jarca. To je poseban planetarni ples – ples na melodiju koja donosi promjene u našim životima.
Saturn je vezan za zakon i uspostavljanje reda. Kada se približi Plutonu, donosi promjene u našim društveno-političkim sustavima. Ispada da je vrijeme za revolucije – promjene.
Prema Mauriceu Fernandezu, ovaj se ciklus odvija svakih 33-38 godina. On varira zbog vrlo eliptičnog oblika Plutonove orbite. To dovodi do raspodjele moći na takav način da se naši procesi donošenja odluka mijenjaju.
Možemo prosuđivati stvari gledajući veću sliku. Mi ne moramo biti zaglavljeni u petlji donošenja odluka vezanih za nas same. Možemo razumjeti kako naše odluke mogu imati značajan utjecaj na širi svijet.
Na duhovnom kraju, ciklus je vezan za odlučivanje kako najbolje iskoristiti naše resurse. To je test moralnosti – test kako možemo koristiti moć na specifičan način. Upravljanje duhovnom stranom bitno je za to vrijeme.
Kako će Saturn i Pluton utjecati na nas?
Pogledajmo sada povijest i izvucimo lekcije. Gledajući unatrag konjunkcija se dogodila u listopadu 1914. godine, u vrijeme Prvog svjetskog rata – to je bio trenutak u kojem je došlo do promjene vlasti. Raspušteno je Otomansko carstvo, Austro-Ugarsko carstvo i ruska monarhija.
Od 1921. do 1923. Saturn je činio kvadrat s Plutonom – donio je totalitarizam i fašizam u Europi. Godine 1939.-1941., za vrijeme kvadrata Saturna i Plutona, izbio je drugi svjetski rat.
Godine 1947. došlo je do konjukcije Saturna i Plutona, a Pakistan i Indija su stekli nezavisnost. Dinamika moći se mijenja.
1982. godinu obilježio je ciklus koji je donio veliku depresiju i rezultirao najvišom stopom nezaposlenosti u SAD-u. Hladni rat je također eskalirao. U siječnju 1983., vulkan Kilauea eruptirao je i je uvijek je aktivan.
Idemo sada u budućnost.
12. siječnja 2020. Saturn će biti u konjukciji s Plutonom na 22 stupnja znaka Jarca. To će prouzročiti promjenu dinamike moći koja će se osjećati još dvije godine. Već i ove godine ćete to moći osjetiti.
Doći će i do nekih promjena u geopolitičkom scenariju oko nas. Osim toga, okoliš je glavni aspekt u našem životu. Angularni aspekti kroz koje će Pluton i Saturn prolaziti označavaju fokus na utjecaje na okoliš – vulkan ili potres treba potražiti.
Kasnije, Mars u Ovnu će biti retrogradan i činit će kvadrat konjukciji Saturna i Plutona. Politički konflikti će se pojačati. Od pojedinačnih pobunjenika može doći do kolektivnih pobuna na globalnoj razini. Separatističko raspoloženje u SAD će se pojačati.
Postoji razlog zašto se konjunkcija naziva Velika konjukcija.
Ne oduprite se promjeni. Ona će se dogoditi bez obzira želite li to ili ne. 2020. bit će godina velikih promjena. Budite spremni.
ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Heidi
- Forum [Bot]
Venera, sta se desava
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
jesam spremna sam , imam natlani Saturn kvadrat Pluto
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Heidi
- Forum [Bot]
Auuu, I noz I bazooku pripremi 
-
Venera
- Seksologinja

gdje Heidi
-
Venera
- Seksologinja

ja vec godinu dana zivim burno , pa zar jos i ovo
sto to znaci, ozbiljno pitam
- Heidi
- Forum [Bot]
Neam pojma, sad sam procitala I ja.
Moram pregledati.
Moram pregledati.
-
Venera
- Seksologinja

hvala, ako nesto pronajdem sutra, stavim ovdje ; ipak sad zivim u Evropi, a nisam primjetila nesto zabrinjavajujce
ne znam tocno gdje ce buknuti politicki sukob, ali izgleda da je fazon sa US
javim
- Heidi
- Forum [Bot]
Pa ovo sa Iranom 
Inace, padaju mi na pamet napor, blokada, samodisciplina.
-
Venera
- Seksologinja

auuuu Heidi, sad citam, treba isti tranzit analizirati na natlannoj karti, i tako "izvuci" koji dio polja ce imati najveci efekat na nas licni zivotHeidi wrote: 09 Jan 2020, 22:42 Pa ovo sa Iranom
evo link:
https://www.elsaelsa.com/astrology/effe ... -by-house/
- Heidi
- Forum [Bot]
Jep. 
-
Venera
- Seksologinja

Heidi, sad sam sebi izracunala, pada mi tocno na 1 polje 
dopada mi se

dopada mi se
nekako mi nije strano, zahvajucu natlanom Saturnu kavdart PlutoSaturn and Pluto conjunct in the 1st house: This is the you take control of how you assert yourself in this world. You’re going to be seen as a force to be reckoned with. So how are you going to handle this? Will you intimidate people? Repulse them? Maybe. But you may also present as a solid source of support for others. The person people call when they’re running on empty.
You may be worried about your physical body and yes, this transit might take a toll on that front. But it also pressure you to go deeper and find resources you never knew you had.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9995 times
- Been thanked: 16879 times
Ja sam pamtilo 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 5744 times
- Been thanked: 5254 times
- Status: Online
Cuj, 26 391%. 
Jadni ljudi sa nama.
Jadni ljudi sa nama.
Svako sebe laze kako mu odgovara.
- Lanci
- Forum [Bot]
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
Po ovome ja sam 86%...sto znaci da lazu 
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
You know what I allow you to know.
- Heidi
- Forum [Bot]
Vodeni I zemljeni znakovi nisu explozivni pa trpaju u sebe I pamte 
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Heidi
- Forum [Bot]
Jarac ne ebe nikog ni za suVu sljivu
mrtav 'ladan. Dok ne pukne onih 2% ko Vulkan.