Takva mrznja prema jevrejima i Izraelu ti toliko zamraci i opste poznate stvari, haj da si odrastao u gazi, ili da nikad nisi vidio skloniste u bivsoj jugi i sirene ja bih te razumio pa bih ti nacrtao...ali prelazis svaku mjeru bilo kakvog normalnog rezonovanja, vec si se uzjebo sta god da ti se napise ti na nekoj licnoj osnovi, naravno da ce znat sta cu napisat jer znas kakve gluposti pises ali zelis da vjerujes.Duminjo wrote: 24 Jun 2025, 23:06Ti ko glasnogovrnik cionista jbote. Ni grama mozga, ni sekund razmisljanja, samo pucaš šta oni iznose u javnost.General War wrote: 24 Jun 2025, 22:59
Jesi li cuo za sklonista, i rano upozoravanje? Ne mozes gledat Izrael kroz vizuru Hamasa, Hamas u tunel, a civili napolje...
Svaki put kad me citiraš, znam sta si napiso i prije nego vidim. Dosadan si malo
Izrael
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- General War
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 105 times
- Been thanked: 139 times
- Status: Offline
Re: Izrael
“Tko izgubi dobitak dobije gubitak!”
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2553 times
- Been thanked: 7883 times
JahGeneral War wrote: 24 Jun 2025, 23:22Takva mrznja prema jevrejima i Izraelu ti toliko zamraci i opste poznate stvari, haj da si odrastao u gazi, ili da nikad nisi vidio skloniste u bivsoj jugi i sirene ja bih te razumio pa bih ti nacrtao...ali prelazis svaku mjeru bilo kakvog normalnog rezonovanja, vec si se uzjebo sta god da ti se napise ti na nekoj licnoj osnovi, naravno da ce znat sta cu napisat jer znas kakve gluposti pises ali zelis da vjerujes.Duminjo wrote: 24 Jun 2025, 23:06
Ti ko glasnogovrnik cionista jbote. Ni grama mozga, ni sekund razmisljanja, samo pucaš šta oni iznose u javnost.
Svaki put kad me citiraš, znam sta si napiso i prije nego vidim. Dosadan si malo
Antisemtizam

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21008 times
- Been thanked: 18985 times
- Quds
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 3426 times
- Been thanked: 1351 times
Hajde ga citiraj, gdje je ijednom iskazao mržnju prema Jevrejima (cionisti se ne broje, dosta je bilo miješanja tog dvoga).General War wrote: 24 Jun 2025, 23:22Takva mrznja prema jevrejima i Izraelu ti toliko zamraci i opste poznate stvari, haj da si odrastao u gazi, ili da nikad nisi vidio skloniste u bivsoj jugi i sirene ja bih te razumio pa bih ti nacrtao...ali prelazis svaku mjeru bilo kakvog normalnog rezonovanja, vec si se uzjebo sta god da ti se napise ti na nekoj licnoj osnovi, naravno da ce znat sta cu napisat jer znas kakve gluposti pises ali zelis da vjerujes.Duminjo wrote: 24 Jun 2025, 23:06
Ti ko glasnogovrnik cionista jbote. Ni grama mozga, ni sekund razmisljanja, samo pucaš šta oni iznose u javnost.
- amidza idriz
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 2002 times
- Been thanked: 990 times
Da se nije desio 7 oktobar ja bi umro u zabludi kako je to narod koji je decenijama progonjen, ugnjetavan, napadan od drugih...a u stvari su zvijeri koje to cine nekom drugom.
Poslije toga nemam nikakvu empatiju prerma ljudima koji dnevno ubijaju zene i djeci jer ih interesuje samo teitorija.
7. oktobar izrezirali da bi mogli raditi ovo sto sada rade, ciste Gazu i duga mjesta za sebe.
Poslije toga nemam nikakvu empatiju prerma ljudima koji dnevno ubijaju zene i djeci jer ih interesuje samo teitorija.
7. oktobar izrezirali da bi mogli raditi ovo sto sada rade, ciste Gazu i duga mjesta za sebe.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Je li režija ili ne to je sad diskutabilno, ali da su samo čekali tako nešto to je tačno.
To je njihovo konačno rješenje.
To je njihovo konačno rješenje.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13493 times
- Been thanked: 22207 times
Procurio im intel, neko dojavio medijima da nista nisu unistili, samo par mjeseci usporili irance
Vice truNp nacemo ko je izdo
Vice truNp nacemo ko je izdo

Dozvolite da se obratimo
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Ev i ja sam sad pročitao... samo su usporili na par mjeseci.Fuddo wrote: 25 Jun 2025, 00:05 Procurio im intel, neko dojavio medijima da nista nisu unistili, samo par mjeseci usporili irance
Vice truNp nacemo ko je izdo![]()
- Duminjo
- Urednik foruma
Ti mrzis jevrejeFuddo wrote: 25 Jun 2025, 00:05 Procurio im intel, neko dojavio medijima da nista nisu unistili, samo par mjeseci usporili irance
Vice truNp nacemo ko je izdo![]()

- Quds
- Aktivni forumaš
- Quds
- Aktivni forumaš
Pa ne znam zaista, šta su očekivali... haman su samo kontali, da će zasigurno Ameriku uvući u dugi sukob.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Duminjo
- Urednik foruma
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Quds
- Aktivni forumaš
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Haman Trump i nije toliko beskoristan idiot. Ako se otvoreno suprotstavio Netanyahu-u iza kulisa i reko mu da se smiri neće se to baš dobro primiti kod Izraela.
Ako se stvarno sve zaustavi na ovome u vezi Irana ne bi me čudilo da sad Mossad pusti u eter slike i klipove sa Epsteinom da mu naprave ogroman problem u američkoj javnosti, jer su oni definitivno očekivali američko ravnanje Irana.
Više puta su to radili u prošlosti, a najpoznatije je naravno ubistvo JFK-a koji se protivio da Izrael dobije nuklearnu bombu, pa ga ubiše kroz par mjeseci.
- Duminjo
- Urednik foruma
Nego eto, sta cemo sad?
Ponovo bombardovat?
I Benjamin je danas galamio da je Izrael ostvario sve zadate ciljeve. Kaze, sve smo im sprzili i uništili
Ponovo bombardovat?
I Benjamin je danas galamio da je Izrael ostvario sve zadate ciljeve. Kaze, sve smo im sprzili i uništili
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Ma ne smiju, druga su vremena, nisu 60te.Masamune wrote: 25 Jun 2025, 00:19Haman Trump i nije toliko beskoristan idiot. Ako se otvoreno suprotstavio Netanyahu-u iza kulisa i reko mu da se smiri neće se to baš dobro primiti kod Izraela.Quds wrote: 25 Jun 2025, 00:10
Pa ne znam zaista, šta su očekivali... haman su samo kontali, da će zasigurno Ameriku uvući u dugi sukob.
Ako se stvarno sve zaustavi na ovome u vezi Irana ne bi me čudilo da sad Mossad pusti u eter slike i klipove sa Epsteinom da mu naprave ogroman problem u američkoj javnosti, jer su oni definitivno očekivali američko ravnanje Irana.
Više puta su to radili u prošlosti, a najpoznatije je naravno ubistvo JFK-a koji se protivio da Izrael dobije nuklearnu bombu, pa ga ubiše kroz par mjeseci.
Vjeruj mi da bi bilo dovoljno samo da upre prstom u njih, najebali bi ko zuti.
Dozvolite da se obratimo
- Quds
- Aktivni forumaš
Što se Trumpa tiče, to je to. On smatra da je uradio dovoljno. A, bo'me, izgleda da je dignuta slušalica, pa i Benjo viče da su pobijedili.Masamune wrote: 25 Jun 2025, 00:19Haman Trump i nije toliko beskoristan idiot. Ako se otvoreno suprotstavio Netanyahu-u iza kulisa i reko mu da se smiri neće se to baš dobro primiti kod Izraela.Quds wrote: 25 Jun 2025, 00:10
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Kad si već spomenuo šezdesete bio je onaj slučaj kad je Izrael napao američki brod... USS Liberty čini mi se. Ubili su oko 30 ljudi uz par stotina povrijeđenih.Fuddo wrote: 25 Jun 2025, 00:22Ma ne smiju, druga su vremena, nisu 60te.Masamune wrote: 25 Jun 2025, 00:19
Haman Trump i nije toliko beskoristan idiot. Ako se otvoreno suprotstavio Netanyahu-u iza kulisa i reko mu da se smiri neće se to baš dobro primiti kod Izraela.
Vjeruj mi da bi bilo dovoljno samo da upre prstom u njih, najebali bi ko zuti.
Sve su to na kraju gurnuli pod tepih i u javnosti nije bilo ni riječi o tome.
Šta reći...