Svi su tu samo Velikog Trumpa nema medju njima.ironman wrote: 24 Aug 2025, 19:29 Zapravo je jednostavno.
Epstejna napravio mosad.
Originali su kod njih.
I tu je odgovor na sva pitanja.
Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- rocko
- Inventar foruma
- Has thanked: 213 times
- Been thanked: 147 times
- Status: Offline
Re: Republikanci/Donald Trump
- rocko
- Inventar foruma
Sve ovaj place Demokrata je o parama a ne narodu Evo ti razlike izmedju Mike Johnson I Nancy Pelosi
Mike Johnson’s net worth is in the ballpark of $350,000, making him the least wealthy speaker of the century (along with being the least experienced). For comparison, Johnson’s predecessor Kevin McCarthy owned an investment portfolio in the six figures and former speaker Paul Ryan had assets in the millions. On the left, Nancy Pelosi’s net worth has been pegged at nearly $250 million, eclipsing them all.
Behko ,behko
Mike Johnson’s net worth is in the ballpark of $350,000, making him the least wealthy speaker of the century (along with being the least experienced). For comparison, Johnson’s predecessor Kevin McCarthy owned an investment portfolio in the six figures and former speaker Paul Ryan had assets in the millions. On the left, Nancy Pelosi’s net worth has been pegged at nearly $250 million, eclipsing them all.
Behko ,behko
Last edited by rocko on 26 Aug 2025, 17:39, edited 1 time in total.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13841 times
- Been thanked: 22782 times
- ironman
- sirius
- Has thanked: 24933 times
- Been thanked: 25356 times
Sve ima smisla .Nekim nacinom cionisti imaju u saci narandzu. Rusi s njima suradjuju eto i Iran potvrdio.
Dobro si reko ,govna.
Dobro si reko ,govna.
dream of spring...
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Lijepo od tebe sto si s nama podijelio o cemu drljavite kad se sastanete po tim lokalnim rasistickim klubovima.rocko wrote: 24 Aug 2025, 18:39My j behko nema tu rata mi zavrnemo pipu I Fuddina raja za tri Dana kapitulira Nas vojska nasa policija Nas ice I samo parkiraj kamione zaustavi vozove I prizemi zrakoplove I oni gladuju .Krokodil Behko wrote: 24 Aug 2025, 18:22 Vidim, domoljubi tradicionalno inteligentno razmišljaju.
Jedva čekam taj građanski rat, da ih raja iz LGBT ispička
Mi smo doveli do savrsenstva sisteme keiranja neprijatelja mi smo za par Dan u stanju ubjediti 99% pripadnika oruzanih snaga da su im rodjeni otac I mati smrtni neprijatelji onda zamisli kako nam ih je lako okrenuti protiv ostalih.
Sa Velikom Trumpom u pobjede
Nemoj misliti da se to vec nije znalo, nismo bas svi tolike budale.
A zaustavicete i okrenit, kuracmoj.
Dozvolite da se obratimo
- ironman
- sirius
Rasplet ovoga..iskreno se nadam da cemo svi zajedno pozivjet dovoljno da vidimo kako ce ovo zavrsiti 

dream of spring...
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Ko prezivi pricace, on je doveden da ovo razjebe
Trebala je tu citava masinerija i decenije pripremanja terena, nije ovo preko noci.
Trebala je tu citava masinerija i decenije pripremanja terena, nije ovo preko noci.
Dozvolite da se obratimo
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9437 times
- Been thanked: 11187 times
Kandidat za nobelovu nagradu za mir:
Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Trump izjavio je da bi njegova administracija uskoro mogla preimenovati Pentagon, odnosno, promijeniti naziv Ministarstva odbrane u Ministarstvo rata.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- rocko
- Inventar foruma
j... ga daj se usaglasi sa samim sobom do juice si vikao da je Veliki Trump ruski igrac golden showers sad radi za Izrael .ironman wrote: 25 Aug 2025, 19:01 Sve ima smisla .Nekim nacinom cionisti imaju u saci narandzu. Rusi s njima suradjuju eto i Iran potvrdio.
Dobro si reko ,govna.
Mozda je pragmatican?
Sto su rusi oteli ukrajinci nemaju sanse da oslobode , za razliku od rusa koji imaju sansu da zauzmu cijeli Ukrajinu , uzece vremena bice krvavo Al tu je sansa..
Mozda Veliki Trump spasava sto se spasiti moze?
- rocko
- Inventar foruma
Niste budale Al ste nemocni impotentni nemate muda.Fuddo wrote: 25 Aug 2025, 20:47Lijepo od tebe sto si s nama podijelio o cemu drljavite kad se sastanete po tim lokalnim rasistickim klubovima.rocko wrote: 24 Aug 2025, 18:39
My j behko nema tu rata mi zavrnemo pipu I Fuddina raja za tri Dana kapitulira Nas vojska nasa policija Nas ice I samo parkiraj kamione zaustavi vozove I prizemi zrakoplove I oni gladuju .
Mi smo doveli do savrsenstva sisteme keiranja neprijatelja mi smo za par Dan u stanju ubjediti 99% pripadnika oruzanih snaga da su im rodjeni otac I mati smrtni neprijatelji onda zamisli kako nam ih je lako okrenuti protiv ostalih.
Otpor je uzaludan
Svojim glupostima ste okrenuli narod protiv sebe
Last edited by rocko on 26 Aug 2025, 17:26, edited 1 time in total.
- ironman
- sirius
sve mi na pameti onaj trenutak oslobodjenja Vlasica kad nasi skidose cetnicku zastavu i kad rece jedan od komandanata..skidaj to majku joj ybm dosta je terorisala posten svijet..
Tako ce bit i sa ovom skupinom govana okupljenih oko narandze..
dream of spring...
- rocko
- Inventar foruma
A to ti kao bio sa nama pa to vidioironman wrote: 26 Aug 2025, 16:42 sve mi na pameti onaj trenutak oslobodjenja Vlasica kad nasi skidose cetnicku zastavu i kad rece jedan od komandanata..skidaj to majku joj ybm dosta je terorisala posten svijet..

- rocko
- Inventar foruma
Zena dobila jedva 7.4 % glasova prosli put na stranackim izborima skupi 2000 pitpisa I metnes se na listu glasali njeni Hispanic za nju, nema nikakvu funkciju
Titula kandidata znaci metnula se ma listu I sada ce Veliki Trump da je za ovo makne sa liste vazna ko I Nailova mater..
Ovo su oine jade sto hoce reklamu PO svaku cijenu I ona je jedan od tih Hispanic koje to puno volis I brines se za njih
Do duse toga nema u Putinovoj Rusiji
- rocko
- Inventar foruma
Veliki Trump popravlja sto je razjebavano od Klintona , vec bi bilo popravljeno da nije bilo kradje izbora 2019Fuddo wrote: 25 Aug 2025, 21:34 Ko prezivi pricace, on je doveden da ovo razjebe
- rocko
- Inventar foruma
Ministry of ungentlemanly warfareKrokodil Behko wrote: 26 Aug 2025, 09:57 Kandidat za nobelovu nagradu za mir:
Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Trump izjavio je da bi njegova administracija uskoro mogla preimenovati Pentagon, odnosno, promijeniti naziv Ministarstva odbrane u Ministarstvo rata.
- rocko
- Inventar foruma
Moj Fuddo naivan si tehnika pravlhenja neprijatelja dovedena do savrsenstva .Fuddo wrote: 25 Aug 2025, 20:47Lijepo od tebe sto si s nama podijelio o cemu drljavite kad se sastanete po tim lokalnim rasistickim klubovima.rocko wrote: 24 Aug 2025, 18:39
My j behko nema tu rata mi zavrnemo pipu I Fuddina raja za tri Dana kapitulira Nas vojska nasa policija Nas ice I samo parkiraj kamione zaustavi vozove I prizemi zrakoplove I oni gladuju .
Vidis kako izadjise na ulice , sjecas li se onih Marinaca sto odbise da idu u LA

- rocko
- Inventar foruma
Kakav je to grazanski rat jel to nekih rat u Graz Austrija?Krokodil Behko wrote: 23 Aug 2025, 20:41Fuddo wrote: 23 Aug 2025, 20:37
Moze u te gradove, al ukurcu
Poslao je nacionalnu gardu u 19 drzava,
Al republikanskih.
Kakva borba protiv kriminala, skuplja trupe i pozicionira ih za makljazu koja je neizbjezna.
Sve zakone koji postoje su prekrsili, zabranjeno je koristiti americku vojsku za obavljanje policijskih poslova na tlu Amerike, sem ako guverner savezne drzave to ne zatrazi, ili ako dodje do oruzane pobune, sto ovdje nigdje nije slucaj.
Oni su odlucili da prave cetvrti rajh, i tu pomoci nema.
Izgleda da vam gražanski rat ne gine.
Ne znam samo, od čega će ta seljadija iz Tenesija i Oklashome finansirati rat
Ili rat oko garaza?
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9437 times
- Been thanked: 11187 times
rocko wrote: 26 Aug 2025, 17:50Kakav je to grazanski rat jel to nekih rat u Graz Austrija?Krokodil Behko wrote: 23 Aug 2025, 20:41
Izgleda da vam gražanski rat ne gine.
Ne znam samo, od čega će ta seljadija iz Tenesija i Oklashome finansirati rat
Ili rat oko garaza?
U pitanju je samo tipkarska greška, a ne totalna nepismenost kao kod likova kao što si ti.
Npr, ne kaže se oružije nego oružje. Valjda i retardirana zunzara to zna, ali ne i ti glupane i ti si mene našo ispravljati
- Zizi
- Forum [Bot]
- Has thanked: 9594 times
- Been thanked: 8273 times