Muškarci pitaju žene odgovaraju ...
Moderator: Krokodil Behko
- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 29550 times
- Been thanked: 27249 times
- Status: Offline
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3621 times
- Been thanked: 6660 times
Re: Muškarci pitaju žene odgovaraju ...
I ja tako volim vidjeti zenuNice wrote: 02 Oct 2024, 12:29 Šta da ti kažem, volim vidjeti svog muškarca da mu je uvijek zaposleno i tijelo i duh
To je za njegovo dobro![]()

Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Nice
- Forum [Bot]
- Has thanked: 23225 times
- Been thanked: 10010 times
Nisam mislila da se kriješ i slično kad igrašMasamune wrote: 02 Oct 2024, 13:49Ih ja šta ću. Nek joj smeta ako hoćeNice wrote: 02 Oct 2024, 12:40 Kad želiš da radiš ono što te opušta, npr igrica ili šta drugo, igraj kad si sam jer ženi uvijek smeta, a možda nekad i ne kažemo ali gledaćemo ispod oka
Ili da i nju zainteresuješ, pa da igrate zajedno
To je tako
Još samo da to počnem da krijem nakon toliko godina zajedničkog života. Šipak![]()
Playstation je samo jedan primjer... smeta njoj povremeno svašta nešto što smatra da je neproduktivno i slično, a ničim je to ne tangira.
Jednostavno imate tu potrebu da, kad se nešto ne radi o vama ili kad naša pažnja nije usmjerena isključivo na vas, već na nešto drugo što nam čini zadovoljstvo u datom momentu, da od toga jednostavno napravite problem. Iz ljubomore i dosade. I to je poenta cijele ove priče.

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21516 times
- Been thanked: 19534 times
Kad budeš imala pravog momka ili supruga možda budeš shvatila o čemu govorim. Kod tebe je to boy toy kojeg gledaš kroz kurac kojeg posjeduje i to je sve... ono ako ga uopšte imaš, jer stičem dojam da nas farbaš. Mada ni tad nećeš, jer nisi muškarac.Venera wrote: 02 Oct 2024, 19:17Meni je ova izjava potpuno nejasna.Masamune wrote: 02 Oct 2024, 13:49
Ih ja šta ću. Nek joj smeta ako hoće
Još samo da to počnem da krijem nakon toliko godina zajedničkog života. Šipak![]()
Playstation je samo jedan primjer... smeta njoj povremeno svašta nešto što smatra da je neproduktivno i slično, a ničim je to ne tangira.
Jednostavno imate tu potrebu da, kad se nešto ne radi o vama ili kad naša pažnja nije usmjerena isključivo na vas, već na nešto drugo što nam čini zadovoljstvo u datom momentu, da od toga jednostavno napravite problem. Iz ljubomore i dosade. I to je poenta cijele ove priče.
Zvuči kao da ne daješ dovoljno pažnje![]()
Ja sam uvjeren da bi većina oženjenih na forumu potvrdila ovo što sam napisao, jer je to slučaj kod svih oženjenih koje znam, sa kojima izlazim i sa kojima se družim. Sve iste priče. Dođu trenuci kad vama nikad nije dovoljno pažnje, a nekad je to samo taj hir.
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9712 times
- Been thanked: 16327 times
Upravo citam sta covjek pise i isto kontamNice wrote: 02 Oct 2024, 12:18 Znači, kad nije sve kako želite, budu problemi?
U čemu je razlikažene isto tako osjećaju i postupaju

Fino lutku na napuhavanje, ima sve nabrojano i nikad je glava ne boli, k tomu

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1608 times
- Been thanked: 3018 times
A kad im daješ pažnju onda smaraš.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Nice
- Forum [Bot]
- Nice
- Forum [Bot]
- spacebound
- Urednik foruma
Sta je, Boze PetrOMasamune wrote: 02 Oct 2024, 12:12Većini nas je to što sam spomenuo sasvim dovoljno... možda još neke nijanse uz to tipa podrške kad nam je teško, da ne psuje konstantno i slično, ali to je to u suštini. Kad u tome što sam spomenuo u prethodnom i ovom postu sve štima ostalo nam i nije bitno ili toliko bitno ma o čemu da se radi. A neke žene ovo nikako da svare, pa budu problemi.Ledena wrote: 02 Oct 2024, 11:58 Ja sam sve ovo sto je Masamune opisao
Kod mog muza je najbitnije kad je ljut i zivcan da sutim i to je to
Ostalo je sve dobro
Za naše zadovoljstvo je potrebno mnogo manje nego za vaše.
Nekad imam osjećaj da ne možete podnijeti da smo zadovoljni tamam da gledamo satima u zid i da smo sretni zbog toga.

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- ironman
- sirius
- Has thanked: 24592 times
- Been thanked: 25082 times
Jel komunicirate siframa...ono da pises ili kazes nesto u drustvu a nadajuci se da ce neko to skontat a ne obracas mu se direktno..
Ja to ne volem..i nikad to ne bih radio.
A nit imam mozak za skontat kad mene neko tako proziva ,kad imam sta reci kazem to odma i u lice.
A nit imam mozak za skontat kad mene neko tako proziva ,kad imam sta reci kazem to odma i u lice.
dream of spring...
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
E sad i ti pišeš gluposti.
Jedno je davati pažnju, a drugo je konstantno letiti kao cuko bez svog JA
- spacebound
- Urednik foruma
Mrzim to, a imam nekog bliskig kome je specijalnostironman wrote: 03 Oct 2024, 09:46 Jel komunicirate siframa...ono da pises ili kazes nesto u drustvu a nadajuci se da ce neko to skontat a ne obracas mu se direktno..

- Nice
- Forum [Bot]
Ionako me rijetko ko razumije, a ne još da šifriramironman wrote: 03 Oct 2024, 09:46 Jel komunicirate siframa...ono da pises ili kazes nesto u drustvu a nadajuci se da ce neko to skontat a ne obracas mu se direktno..

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Ništa. Samo neke opservacije i konstatacije nakon toliko godina i veze i braka, ali više su mi šega nego bilo kakav problemspacebound wrote: 03 Oct 2024, 09:45Sta je, Boze PetrOMasamune wrote: 02 Oct 2024, 12:12
Većini nas je to što sam spomenuo sasvim dovoljno... možda još neke nijanse uz to tipa podrške kad nam je teško, da ne psuje konstantno i slično, ali to je to u suštini. Kad u tome što sam spomenuo u prethodnom i ovom postu sve štima ostalo nam i nije bitno ili toliko bitno ma o čemu da se radi. A neke žene ovo nikako da svare, pa budu problemi.
Za naše zadovoljstvo je potrebno mnogo manje nego za vaše.
Nekad imam osjećaj da ne možete podnijeti da smo zadovoljni tamam da gledamo satima u zid i da smo sretni zbog toga.![]()

Prvo čovjek misli da je jedini, ali onda kad ostali krenu o istom pričati skontaš da je to uglavnom tako

- spacebound
- Urednik foruma
Znaci lijepa je, zgodna, podrska, al "malo" zvocaMasamune wrote: 03 Oct 2024, 09:49Ništa. Samo neke opservacije i konstatacije nakon toliko godina i veze i braka, ali više su mi šega nego bilo kakav problem![]()
Jadni nas musapusa

- ironman
- sirius
NeshvacenaNice wrote: 03 Oct 2024, 09:48Ionako me rijetko ko razumije, a ne još da šifriramironman wrote: 03 Oct 2024, 09:46 Jel komunicirate siframa...ono da pises ili kazes nesto u drustvu a nadajuci se da ce neko to skontat a ne obracas mu se direktno..
A nit imam mozak za skontat kad mene neko tako proziva ,kad imam sta reci kazem to odma i u lice.![]()

Al slican sam...ja brzo pricam i brzo i pisem jer obicno moj glupi zivot i cekanje posla pa mi to uslo u naviku..onda koliko puta me vjerovatno pogresno skontaju pa nesporazumi.
A onda..vremenom sam otupio.
Ko me poznaje zna da nisam zlo a ne dokazivo se ja nikome vise
dream of spring...
- ironman
- sirius
Jadi mladog Verteraspacebound wrote: 03 Oct 2024, 09:49Znaci lijepa je, zgodna, podrska, al "malo" zvocaMasamune wrote: 03 Oct 2024, 09:49
Ništa. Samo neke opservacije i konstatacije nakon toliko godina i veze i braka, ali više su mi šega nego bilo kakav problem![]()
Jadni nas musapusa![]()

dream of spring...
- Zanki
- saudade
- Has thanked: 26488 times
- Been thanked: 30415 times
Toe za glumiceironman wrote: 03 Oct 2024, 09:46 Jel komunicirate siframa...ono da pises ili kazes nesto u drustvu a nadajuci se da ce neko to skontat a ne obracas mu se direktno..
Ko to voli stae cist u glavi

Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Zanki
- saudade
- Has thanked: 26488 times
- Been thanked: 30415 times
Nice wrote: 03 Oct 2024, 09:48Ionako me rijetko ko razumije, a ne još da šifriramironman wrote: 03 Oct 2024, 09:46 Jel komunicirate siframa...ono da pises ili kazes nesto u drustvu a nadajuci se da ce neko to skontat a ne obracas mu se direktno..
A nit imam mozak za skontat kad mene neko tako proziva ,kad imam sta reci kazem to odma i u lice.![]()

Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.