Policije i obavještajne agencije u BiH

Društvene teme iz naše zemlje.

Moderator: Krokodil Behko

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3882 times
Status: Offline

Re: SIPA uhapsila Nedžada Hasića koji je osumnjičen za ubistvo srpskih civila u Srebrenici

Post by Naseef Mushroom »

Čarobni wrote: 27 Nov 2020, 16:30
Naseef Mushroom wrote: 27 Nov 2020, 16:02

Kako je se SDA ogriješila kod ta tri momka, gdje će im duša?
Misliš Mandića što je izjavio da su djeca Sarajeva samo "poginula", Stojanovića što broji krvna zrnca i buni se zašto u Sarajevu samo Bošnjaci sjede na važnim funkcijama i Čika Pedje koji je preuzeo "građansku" stranku od svog jarana Bajića koji je izjavio da je alarmantno što su Bošnjaci u BiH većina? Gdje će im duša.

Kakvi prijateljski odnosi? Po daytonskom uređenju svaka stranka koja iz svog naroda dobije najviše glasova formira vlast. Sutra da umjesto SNSDa najviše glasova dobije stranka gay srpskih penzionera,SDA će sa njima sarađivati (pod uslovom da i SDA dobije najviše glasova kod Bošnjaka). Trebaju kao SDP i Njihova Stranka iznevjeriti svoje glasače i povjerenje i odbiti da idu u vlast jer neće sa pojedinim strankama pa da nemamo vlast 20 godina. Lakše je iz hladovine/opozicije pametovati kao te 2 stranke
I evo vam onog Izetbegovićevog imbecila Kondžića koji pokušava sarajevsku djecu prikazat' kao četnike:
Svaka čast. Postavio si linkove za potpuno drugačiju temu zato što znaš da imaju videa i linkovi kao npr. kada je Mirnes Ajanović razotkrio osnivača Njihove Stranke, gdje je došlo do svađe kada je Srđan Mandić izjavio da su djeca poginula i nije rekao ko ih je ubio ili što Stojanović dobija napad što Bošnjaci u Sarajevu drže najvažnije funkcije.
A voli Igor i BiH i sarajevske klubove ali na svoj način
Manijaci iznijeli transparent: “Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem”. Odrekli se ljudi i Stoleta iz Bora i Saše Ristića i Roćka i svih nebošnjaka koji cijeli život navijaju za Želju. Ja poznajem fin broj nebošnjaka koji navijaju za Želju. Večeras kad su Manijaci u najvažnijoj utakmici sezone pokazali šta im je prioritet… Od večeras postoje Manijaci kojima je važniji identitet, vjera i tradicija Bošnjaka, nego Srba ili Hrvata ili Bosanaca. Koji su prije Srba, Hrvata ili Bosanaca najprije Željini navijači, napisao je Stojanović na svom FB profilu.
Kme kme kme nije problem transparent nož, žica, Srebrenica, čiča dražo ili o đenerale sratko, skandal je kada nema govora mržnje, da se nikad ne zaboravi. Kome ovo smeta nije ništa bolji, i onda se čudi što ga zovu četnikom, koliki smrad moram biti da mi na utakmici smeta transparent da se ne zaborave žrtve Kazana?

Ali pazi dvoličnosti FGRovaca. Elmedin Konaković kaže da su on i Igor bili zajedno na liniji, obadvojica u ratu, obadvojica djeca Sarajeva. Kada je prošao rat i Dino se priključio SDA onda su ti isti pljuvali Dinu da je islamista, da ima odgovarajuću bradu, da je lopov, mafijaš alii ovo dijete Sarajeva ne smiješ dirati i zvati ga četnikom. Malo morgen, dvostruki aršini.
Vamo se kuka što se svaki lopovluk Asima Sarajlića u 2020. godini pravda sa "On je bio dva put ranjen u ratu" a ovdje svaki potez Stojanovića, Mandića i Kojovića pravdate sa "Ali oni si bili u ratu".
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Čarobni
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 13 times

Re: SIPA uhapsila Nedžada Hasića koji je osumnjičen za ubistvo srpskih civila u Srebrenici

Post by Čarobni »

Naseef Mushroom wrote: 27 Nov 2020, 16:54 ....
Nebitno apsolutno, ne znam zašto nastavljaš kad sam ti upravo pokaz'o da ti je sve, od prve do zadnje riječi, bila laž, po pravilima SDA propagande.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Čarobni wrote: 27 Nov 2020, 16:32 Inače, Elvis Kondžić, šef kabineta Bakira Izetbegovića, je rat proveo u Njemačkoj. Zato vam govorim da više ne znate gdje ste šuplji.
Pa odlučite se, kada Bakir napada članove SDPa i Njihove Stranke kako su bili u Njemačkoj za vrijeme rata onda pišete kako je vise dosadan, kako u 2020 trebaju napadati jedne druge po pitanju ekonomije a ne gdje je ko bio 90ih a sa druge strane stalno vadite Njemačku iz naftalina.

Elvis je Bošnjak dezerter, dezertere kukavice je trebalo prije 20 godina kazniti ali to ne znači da on nema pravo da primjeti srpski nacionalizam čak ako je taj nacionalizam iz entiteta koji je pro-BiH. Neće Židovi nikada napasti drugog Židova ako primjeti anti-semitizam što se javlja jer su on i njegovi bili u Americi za vrijeme 2. svjetskog rata dok su ostali Židovi patili u Njemačkoj.
Nismo ni mi Bošnjaci naivni koliko mislite pa da svaki pokušaj pobune pritiv srpskog nacionalizma sasječete u korijenu.

Znači ako se Njihova Stranka oglasi 2-3 puta u godini zbog srpskog nacionalizma ili se oglasi 200-300 puta u godini zbog bošnjačkog nacionalizma hoćete li kritikovati Edina Fortu što se javlja jer za vrijeme rata nije bio u BiH?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Čarobni wrote: 27 Nov 2020, 16:59
Naseef Mushroom wrote: 27 Nov 2020, 16:54 ....
Nebitno apsolutno, ne znam zašto nastavljaš kad sam ti upravo pokaz'o da ti je sve, od prve do zadnje riječi, bila laž, po pravilima SDA propagande.
Pokazao si mi status Elvisa i slike Stojanovića, nisi ničim pobio izjave Stojanovića, Bajića i Mandića.
Sad jel stvarno ne znaš da postoje ta videa i izjave ili se praviš naivan. Ako ne znaš rado ću uzeti 5 minuta (ili manje) vremena i postaviti, ako postoji znači nije laž.
Čarobni
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 13 times

Post by Čarobni »

Hej, ako te ja dijelim od zvrka bureka kojim te stranka plaća, ja ću se sklonit', najedi se, pa ćemo onda.
HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2884 times
Been thanked: 23859 times
Status: Online

Post by HAVANA »

Malo si naporan vise sa izvrtanjem rijeci bilo koga ko se drugacije zove. Haj brate u lukavicu il nedje pa im se nagovori. Isprazni se. Sta si svezo ljudi koji zive sa nama, samo zbog imena. Smiju li ikako ista kritikovati il moraju dozvolu traziti od cistih i cestitih bosnjaka? Ovo je i njihov grad i zemlja, koliko god se to tebi ne svidjalo.Tema je ovaj nesretni nedzad a ne oni.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 166 times
Been thanked: 372 times

Post by harlekin »

Jbena situacija,ak je prezivio Srebrenicu ne cudi sto je to napravio,a opet ubit neduzne ne moze bit nekaznjeno.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

Ko kaze da ih je ubio?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Čarobni wrote: 27 Nov 2020, 17:22 Hej, ako te ja dijelim od zvrka bureka kojim te stranka plaća, ja ću se sklonit', najedi se, pa ćemo onda.
A ja baš mislio da ćeš umjesto toga pitati da ti postavim izjave od osnivača Njihove Stranke Bajića pa onda Mandića, Stojanovića a ti meni poželio guten apetit.
Ako ti je lakše igrati na najlakšu kartu i nazvati nekoga stranačkim botom umjesto suočiti se sa izjavama tih umjerenih Srba, meni je svejedno, olakšao si mi u diskusiji kada napišeš "što ljude bez veze napadaš"
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22548 times
Been thanked: 20689 times

Post by Masamune »

Ima i Srebreničana koji Nasera ne mogu smisliti... živa istina. Zašto je to tako nisam smio dalje pitati. Koliko sam uspio skontati to su više oni koji su naginjali Meholjiću... da li je bilo kakvih sukoba na relaciji Orić-Meholjić ne mogu reći.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

HAVANA wrote: 27 Nov 2020, 17:25 Malo si naporan vise sa izvrtanjem rijeci bilo koga ko se drugacije zove. Haj brate u lukavicu il nedje pa im se nagovori. Isprazni se. Sta si svezo ljudi koji zive sa nama, samo zbog imena. Smiju li ikako ista kritikovati il moraju dozvolu traziti od cistih i cestitih bosnjaka? Ovo je i njihov grad i zemlja, koliko god se to tebi ne svidjalo.Tema je ovaj nesretni nedzad a ne oni.
Pa je li se gleda drugačije kada Jevrej kritikuje jevrejsko društvo ili Nijemac pa makar taj Nijemac bio čist ko suza?
Je li se gleda drugačije kada crnac kritikuje Afro-amerikance ili bijelac pa makar taj bijelac ne bio rasista?
Ili kada Albance kritikuje Albanac ili Srbin.

Šta ću ja u Lukavici? Mandić, Kojović i Stojanović pripadaju tim strankama koje su kao pro-BiH pa neka idu u Lukavicu nagovoriti se kao što se nagovaraju u Sarajevu i neka grade državu
Vidim što je njihova zemlja, kreću se po istoj ruti kao i bošnjačke partije što ih krive za torovsku politiku i izjednačavaju ih sa UZP i genocidnim strankama i ne diraju 2/3 BiH, valjda halalili braći.

A niko im me brani da to bude njihov grad, samo njima izgleda smeta sve u gradu gdje piše Bošnjak ili islam, vidi gore citat šta je Stojanović napisao o transparentu.
Ja postavljam citate i članke kako i piše pa neka drugi procijene da li izvrćem riječi.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

MarlboroGold wrote: 27 Nov 2020, 18:07 Ima i Srebreničana koji Nasera ne mogu smisliti... živa istina. Zašto je to tako nisam smio dalje pitati. Koliko sam uspio skontati to su više oni koji su naginjali Meholjiću... da li je bilo kakvih sukoba na relaciji Orić-Meholjić ne mogu reći.
To ti vjerujem, malo je se i to zapeljalo jer je Naser poslije rata bavio nečim drugim, bilo je i neke politike itd. pa mnoge antipatije su vezane za poslijeratna dešavanja.
Samo želim reći ako dosta osoba koji su preživili genocid, bili sa Naserom ratovali ili imali članove familije koji su pobijeni i ne pljuju ga zašto bi onda neko iz Sarajeva, St. Louisa ili Maglaja?
A da ga neko ne simpatiše to je svačiji izbor
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22548 times
Been thanked: 20689 times

Post by Masamune »

Naseef Mushroom wrote: 27 Nov 2020, 18:24
MarlboroGold wrote: 27 Nov 2020, 18:07 Ima i Srebreničana koji Nasera ne mogu smisliti... živa istina. Zašto je to tako nisam smio dalje pitati. Koliko sam uspio skontati to su više oni koji su naginjali Meholjiću... da li je bilo kakvih sukoba na relaciji Orić-Meholjić ne mogu reći.
To ti vjerujem, malo je se i to zapeljalo jer je Naser poslije rata bavio nečim drugim, bilo je i neke politike itd. pa mnoge antipatije su vezane za poslijeratna dešavanja.
Samo želim reći ako dosta osoba koji su preživili genocid, bili sa Naserom ratovali ili imali članove familije koji su pobijeni i ne pljuju ga zašto bi onda neko iz Sarajeva, St. Louisa ili Maglaja?
A da ga neko ne simpatiše to je svačiji izbor
Ljudi ga pretežno pljuju zbog švercanja tokom rata, kao i kriminala nakon rata jer se bogatio preko leđa drugih i onih kojima je u toku rata trebala svaka pomoć. Ono on jeste bio jedna od ključnih osoba u odbrani, ali mu je ovo naprijed navedeno ipak mrlja. Ima tu puno toga što spada u rekla kazala, ali nema šanse da je sve laž.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare »

Krivca za ovo stanje tražiti isključivo u glupljoj, ružnijoj i nesposobnijoj polovini seke izetbegović.
Svi mi se morete obratit
Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2747 times
Been thanked: 4932 times

Post by Nora Ibsenova »

Fufe wrote: 28 Nov 2020, 12:31 Krivca za ovo stanje tražiti isključivo u glupljoj, ružnijoj i nesposobnijoj polovini seke izetbegović.
Nemoj tako, pa nije mogao sve sam sjebat. :D.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare »

Sve je on i njegova korumpirana klika, smrdonja jedan izdajnički.
Svi mi se morete obratit
Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 1245 times
Been thanked: 3985 times

Post by Laser »

Svi smo mi Naser. :djed
Klanjam džematile po parkovima.
Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 1245 times
Been thanked: 3985 times

Post by Laser »

Pa kaže:

Da sam Insomnia sad bi se napio ko smuk.
Klanjam džematile po parkovima.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

Napice se insomnija i bez tife
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Najavljeni mirni protesti. Da budemo u što većem broju :bih

https://avaz.ba/vijesti/bih/612561/prot ... ada-hasica
Post Reply

Return to “BiH”